📝 #یادداشت_هفته | دشمنان صندوق رأی؛ از جکیگور تا لندن
👈ایرانستیزان؛ مرزهای شرافت، انسانیت و هویت ملی را در انتخابات شکستند (بخش سوم)
🔹️اینجاست که باید بار دیگر از خود بپرسیم چرا انتخابات مهم است و چه کسانی از حضور مردم پای صندوق رأی ناراحت که نه، عصبانی میشوند. صندوق رأی در جمهوری اسلامی ایران ساده و راحت به دست نیامده است؛ هموطنانی در کشورهای مختلف دنیا برای رسیدن به آن از تونل وحشت عبور کردهاند تا از حقی بزرگ که ریشه عمیق اعتقادی هم دارد، پاسداری شود. رای مردم در جمهوری اسلامی و حق آنها برای تعیین سرنوشت خود ارزشی بنیادین دارد و فراتر از آن چیزی است که در دموکراسیهای مرسوم و ادعایی غرب عنوان میشود. تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر مشارکت پرشور در انتخابات و عزم ایشان برای صیانت از تک تک آرای ملت مانند ایستادگی پولادین در مقابل فشارهای سنگین برخی افراد و جریانها برای ابطال انتخابات ۱۳۷۶ و ابطال انتخابات ۱۳۸۸، ناشی از تعهد بر ادای این حق الهی ملت و آثار عمیق آن است.
🔹️آزمونی دیگر
🔹️جمعه آزمونی دیگر در پیش است. «جمهوری اسلامی دشمن دارد. یکی از چیزهایی که جمهوری اسلامی را بر دشمنانش فائق میکند، انتخابات است. اگر مشارکت خوب مردم در این انتخابات مشاهده بشود، این مایهی سرافرازی جمهوری اسلامی است. مشارکت مردم در ذات جمهوری اسلامی است. جمهوری اسلامی ــ «جمهوری» یعنی مردم دیگر ــ (یعنی) عموم مردم با شیوهی اسلامی، با روش اسلامی وارد میدان بشوند. این میدان مظاهر زیادی دارد که مهمترین مظهرش همین انتخابات و تعیین مسئولین کشور است. «وارد میدان شدن مردم» معنایش این است که جمهوری اسلامی به معنای واقعی کلمه جمهوری است، (لذا) زبان دشمنان کوتاه میشود. در هر انتخاباتی که مشارکت کم بوده، زبان ملامت دشمنان جمهوری اسلامی و حسّاد جمهوری اسلامی دراز شده، ملامت کردند. وقتی مشارکت بالا است، زبان بدگویان کوتاه میشود؛ نمیتوانند ملامت کنند، نمیتوانند شادی کنند، دشمنشاد نمیشویم؛ علّت اینکه بنده اصرار بر مشارکت بالا دارم این است. ... تنبلی نکنند، بیاعتنائی نکنند، دستِکم نگیرند؛ در همهی گوشههای کشور شرکت کنند. مشارکت فقط مال شهرها نیست، مال شهرهای بزرگ نیست؛ در انواع مراکز جمعیّتی، روستاها، بخشها، مردم باید در انتخابات شرکت کنند تا جمهوری اسلامی در دنیا سرافراز بشود.» ۱۴۰۳/۰۴/۰۵
🖼 مطالعه متن کامل
💻 Farsi.Khamenei.ir
✏️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ظهر امروز (چهارشنبه ۱۳ تیرماه):
مرحلهی دوم انتخابات ریاست جمهوری خیلی مهم است.
کسانی که اسلام و جمهوری اسلامی و پیشرفت کشور را دوست دارند، این موضوع را با حضور خود در انتخابات نشان دهند.
اینکه تصور شود کسانی که در دور اول رأی ندادند مخالف نظام هستند، برداشت کاملاً اشتباهی است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔹 انتقاد شدید شهاب حسینی از بیاخلاقی انتخاباتی یک نامزد ریاست جمهوری
▪️ شهاب حسینی پس از انتشار خبری مبنی بر حمایت او از یکی از نامزدهای انتخابات با انتقاد شدید از این بیاخلاقی جانبداری خود از کاندیداها را تکذیب کرد.
▪️ در روزهای گذشته اخباری مبنی بر پول پاشی سنگین ستاد مسعود پزشکیان برای جذب حمایت سلبریتیها منتشر شده بود.
▪️ پس از سال ۹۲ و حمایت گسترده سلبریتیها از حسن روحانی و عملکرد منفی کابینه وی انتقادهای زیادی از دخالت سلبریتی ها در حوزه سیاست وجود داشته است.
به پزشکیان میگن برنامهت چیه میگه هر چی کارشناسا بگن.
بهش میگن کارشناسای ستادت فلان حرفو گفتن. میگه اونا رو ول کن ببین خودم چی میگم.
به نظر من پزشکیان بیشتر شبیه مسافران تاکسی بحث میکنه آدم شک میکنه به مدرک سوادش،،
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به حاج قاسم سلیمانی 🥀
توهین زشت پزشکیان به شهید سلیمانی 💔
این بار هم اسم سردار چراغی شد تا راه روشن شود برای کسانی که هنوز چهره ی نا اهلان و ریاکاران را خوب ندیده اند . و چه رسوا شد عروسک خیمه شب بازی روحانی
از آسمانها باز به یاری مان آمدی عزیز دل ملت
دیگر حرفی برای گفتن با اهل تزویر نداریم .فقط به عشق رهبر به عشق میهن و شاد نشدن دشمن با دانایی کامل رآی میدهیم
قسم به خون پاکت از حرم و ولایت دفاع خواهیم کرد👊👊👊👊
متن استیضاح پزشکیان!
بازخوانی یک سند مهم تاریخی از #ناکارآمدی_مدیریتی آقای مسعود پزشکیان
▫️اشاره
آقای مسعود پزشکیان کاندیدای محترم ریاستجمهوری چهاردهم، علیرغم برخی ویژگیهای مثبت شخصی، در #عرصه_مدیریتی ضعیف و #ناکارآمد است.
او در سالهای ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۰ در دوره وزارت محمد فرهادی، معاون سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کابینه نخست سید محمد خاتمی بود و در کابینه دوم خاتمی به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مجلس رأی اعتماد گرفت. عملکرد آقای پزشکیان در دورهٔ وزارت شدیدا مورد انتقاد بود و نهایتا کار به آنجا کشید که وی در مجلس ششم مورد استیضاح نمایندگان مجلس قرار گرفت! استیضاح پزشکیان در مجلسی غربگرا (که بیشترین قرابت را با دولت اصلاحات داشت و اکثریت نمایندگان رادیکالش جایگاه نمایندگی مردم را به وکیلالدوله تنزل داده بودند) نشانگر اوج ضعف مدیریتی وزير بهداشت دولت دوم اصلاحات بود.
البته آنطور که از قبل نیز پیشبینی میشد، به دلیل برخی ملاحظات سیاسی استیضاح او به برکناری از وزارت ختم نشد اما نام او در زمره مدیران ناموفق وزارت بهداشت ثبت شده است.
ناکارآمدی مفرط آقای پزشکیان و اتفاقات عجیب و تلخ دوران وزارت او در حالی رخ داد که وی در خلال سخنرانی رأی اعتمادش به عنوان (وزير پيشنهادى وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكى)، در خطبهای آتشین! شعارهای خوشلعاب و رنگارنگی را مطرح کرده بود!
[برای مشاهده نطق مزبور بنگزید به: مشروح مذاكرات مجلس شوراى اسلامى، دوره6، ص: 4451_4447]
بازخوانی متن استیضاح پزشکیان نشانگر آن است که فارغ از رویکرد سیاسی و فکری وی، مراجعه به #کارنامه_مدیریتی او بسیار حائز اهمیت است.
این نکته حتما در جهتگیری و انتخاب نخبگان متعهد و مردم فهیم ایران(فارغ از همه اختلاف سلایق سیاسی) مؤثر خواهد بود.
پرسش مهم آنست که آیا به مصلحت است در این شرایط خاص و حساس و تا حدودی پیچیده، مدیریت کلان کشور را به فردی با آن کارنامه ضعیف واگذار کنیم؟!
با این مقدمه، #متن_استیضاح را مرور میکنیم.
🔸متن استیضاح پزشکیان🔸
بسمالله الرحمن الرحیم
رياست محترم مجلس شوراى اسلامى
با سلام
احتراماً براساس مواد (227) و (228) آيين نامه داخلى مجلس شوراى اسلامى و پيرو نامه شماره (743/ ه) مورخ 81/ 7/ 10 هيأت رئيسه و با استناد به اصل هشتاد و نهم قانون اساسى ما امضاء كنندگان ذيل خواستار استيضاح وزير بهداشت و درمان، آقاى دكتر پزشكيان هستيم.
1. نداشتن استراتژى و خط مشى معين در تعيين مديران و اداره وزارتخانه.
الف تغييرات سريع در سطوح بالاى وزارتخانه (معاونان وزير).
ب وجود مديران نالايق در سطح دانشگاههاى علوم پزشكى.
ج نبودن دورنماى شاخص در زمينه اهداف و آينده نگرى وزارتخانه.
2. عدم وجود داروهاى اساسى در داروخانهها و عدم قبول نسخ بيمهاى توسط داروخانهها.
3. عدم توزيع عادلانه دارو در سطح داروخانههاى كشور.
4. عدم قبول دفترچههاى بيمه توسط اكثر بيمارستانهاى كشور(بيمارستانهاى خصوصى).
5. گرفتن حقالعلاج خارج از تعرفههاى شاخص دولت توسط پزشكان.
6. كاهش ارتقاء سطح آموزش دانشگاههاى علوم پزشكى كشور و افت كيفيت بطوریكه بسيارى از فارغالتحصيلان در مقايسه با همكارانشان كه در گذشته تحصيل نمودهاند از اين كاهش سطح آموزش ناراضىاند.
7. كاهش ميزان طرحهاى پژوهشى در دانشگاهها.
8. عدم رسيدگى به مجروحين و آسيب ديدگان در اثر سوانح توسط اورژانس كشور.
نايب رئيس خيلى متشكر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلیلی و قشر کارگر