eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
عراقچی نقل قول‌ها از پزشکیان درباره اسرائیل را تکذیب کرد 🔹وزیر امور خارجه که هم‌اکنون همراه رئیس‌جمهور در نیویورک است در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی تسنیم، نقل قول برخی رسانه‌ها از رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه ایران آماده کاهش تنش با اسراییل است را به شدت تکذیب کرد و گفت که آقای پزشکیان به هیچ عنوان چنین اظهاراتی نداشته است. 🔹عراقچی تاکید کرد برعکس آنچه نقل شده است پزشکیان صبح امروز به وقت نیویورک در دیدار با برخی مدیران رسانه‌های آمریکا، به شدت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و تهاجم آن رژیم به لبنان را محکوم کرده و تاکید کردند که این جنایات با هیچ یک از معیارهای انسانی و بین‌المللی همخوانی ندارد و باید متوقف شود. 🔸ایشان همچنین به صراحت ابراز داشتند که این جنایات، و از جمله جنایت ترور شهید هنیه در تهران، بی پاسخ نخواهند ماند و این پاسخ در زمان خود به اجرا در خواهد آمد. 🔸عراقچی اضافه کرد «جمهوری اسلامی ایران مسلما نسبت به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به لبنان بی‌تفاوت نخواهد بود و به صورت همه جانبه از لبنان دفاع و حمایت خواهد کرد.»
💢 ️فوری| بیانیه حزب الله: 🔹با توجه به ادعای دشمن صهیونیستی مبنی بر ترور برادر مجاهد علی کرکی، تاکید می کنیم که به حول قوه الهی حال برادر مجاهد عزیز سردار حاج علی کرکی خوب است و در صحت و سلامت کامل به سر می برد و به مکان امن منتقل شده است. 🔹دوشنبه ۲۳/۹/۲۰۲۴۱۹ ربیع الاول ۱۴۴۶ ق 🔹الله اکبر و لله الحمد
جنگ لبنان و رژیم آغاز شده... پزشکیان به عربستان تبریک می‌گوید! عراقچی احیای مذاکرات را محتمل می‌داند پزشکیان به محض ورود خود را پیام آور صلح و دوستی می‌داند کسی میداند چه خبر است؟
🔻وضعیت مظلومانه جمهوری اسلامی با دولت نفاق و غرب گرا در نیویورک همزمان با یورش صهیونیست‌ها به لبنان!
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کجای جهانی ؟ به کوفه؟ به تهران؟ به غزه؟ به لبنان؟ مداحی زیبای حاج مهدی رسولی
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سعیدیسم : شمایی که برای آدم خوبه کردن خودتون دارین اغتشاشگرا رو آزاد میکنین، میدونین با این کارتون چه به روز انگیزه و روحیه جوانانی میارین که جلوی همون اراذل سینه سپر کرده بودن؟ میفهمین دارین با امنیت کشور چیکار میکنین؟
♦️پارسال همین موقع ها بود، چقدر افتخار کردیم با دیدن این تصویر... شادی روح پرفتوحش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یوسی بیلد، فرمانده پیشین ارتش رژیم صهیونیستی: آنچه امروز در شمال اتفاق می‌افتد یک پیروزی استراتژیک شگفت‌انگیز برای حزب‌الله است! 🔹سید حسن نصرالله بر نقطه‌ضعف دردناک ما دست گذاشته است. او می‌خواهد نه‌تنها ۶۰ هزار نفر بلکه ۲۵۰ هزار اسرائیلی را از خانه‌هایشان آواره کند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: جواب ترور شهید هنیه را خواهیم داد 🔹بیشترین ترور را در دنیا اسرائیل کرده و هرروز، رسمی و علنی ترور می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: در جهانی که مردم غیرنظامی در غزه کشته می‌شوند و از نسل‌کشی و ترور حمایت می‌شود هیچ سندی صلح و توسعه را تضمین نخواهد کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پزشکیان: ما خواستار جهان عاری از سلاح‌های هسته‌ای بدون هیچ پیش‌شرطی هستیم 🔹ایران خواستار منطقه‌ای قوی، متحد، امن و باثبات است.
🔺️کسانی که معتقدند هم می‌شود راهپیمایی کرد و علیه‌السلام هم از تیغ تیرشان در امان نمانده، حالا نگران انتقاد از در یکی از هزاران برنامه تلویزیون شده‌اند.