هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | سیاستمدار تراز انقلاب در گام دوم
👈 یادداشتی از آقای دکتر موسی نجفی استاد و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
🏷 بمناسبت بیانیه #گام_دوم_انقلاب
🔻 گروهی فکر میکنند سیاست یعنی «عملگرایی محض» و تجربه و کار سیاسی؛ و در این رابطه خود را از دانستن و اندیشهی سیاسی بینیاز میدانند. این در حالی است که عمل سیاسی یا به دنبال حفظ وضع موجود است و یا تغییر آن، نفس این تأیید و یا رد هم مبتتی بر بدبودن و یا خوب دانستن اوضاع زمانه است.
🔸️ از سنتهای پسندیده در مغرب زمین همچون خاطرهنویسی سیاسیون برای پرکردن فاصلهی تجربهی سیاسی و علم و دانش و اندیشه استفاده شده است. این انتقال منظم و با قاعدهی تجربه سیاستمداران در مواقعی از آنان چهرههایی علمی و نظریهپرداز و یا استراتژیست در سطح جهان میسازد.
🔹️ چقدر مناسب است که ما برای کمال یافتن در سیاست علاوه بر پافشاری بر اصول اخلاقی، برای علمینمودن سیاست از اندیشهی سیاسی و تمسک به سیرهی خاطرهنویسی توامان استفاده نماییم. به نظر میرسد برای فهم و اجرای روح بیانیهی گام دوم رهبر عزیز بایستی سیاستمداران و «سیاسیون تراز انقلاب» بیش از پیش با این ملاکها ارزیابی گردند؛ و در این مرحله شاخصها از جناح بندی چپ و راست به اخلاق و اندیشه در سیاست منتقل گردد.
🔸️ نکتهی مهم دیگر این است که ما اگر ولی فقیه را در بُعد سیاسی و از نظر عمل سیاسی، شاخص و میزان سیاستمدار تراز انقلاب بدانیم، در بیانیهی گام دوم در سه بُعد تاریخشناسی و جریانشناسی و آیندهنگری نویسندهی اندیشمند آن توانسته بین گذشته و حال و آینده ارتباط و پیوستگی ایجاد نماید؛ پرسش اینجاست چند در صد از مدیران ارشد سیاسی فعلی و یا آینده از چنین توانمندی فکری و نظری برخوردارند؟!
🔍 ادامه یادداشت جدید را بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41760
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙️ #تبیین_و_تحلیل | آیتالله مؤمن، از پیشگامان بحث فقه حکومتی
👈 گفتوگو با حجتالاسلاموالمسلمین محمود رجبی از اولین شاگردان مرحوم آیتالله مؤمن
🔸 من میتوانم بگویم که از شخصیتهای بزرگ حوزوی و کسی که بیش از همه به همین مباحث فقهی پرداخته، مرحوم آیتالله مؤمن هستند. اصلاً درس فقهشان را چندین سال در همین مباحث متمحض کردند و هیچ یک از بزرگان ما چنین کاری انجام نداده است.
🔹 یکی از کسانی است که حق بزرگی به بحث نظام حکومت مبتنی بر ولایت فقیه و نظریهی ولایت فقیه دارد، آن هم با دقتهایی که ویژهی ایشان است.
🔸 مدتی هم درس خارج فقهشان را در مبحث ولایت فقیه و ولایت اولوالامر بیان فرمودند. ممکن است افراد دیگری هم یک روز از درسشان را به این اختصاص دهند یا یک جایی درباره ولایت فقیه بحثی کرده باشند، اما اینکه مسیر درس فقهشان را در این مسیر قرار بدهد، این نشان از همان ولایتمداری و اعتقادشان به اصل ولایت فقیه و نظریهی ولایت فقیه و شخص رهبر معظم انقلاب بود.
🔍 برای مطالعه متن کامل این گفتوگوی جدید روی لینک زیر کلیک کنید 👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=41850
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| "نه ۴۰ سال که ۱۴۴۰ ساله، که خدا به انقلاب فاطمه(س) میباله"
🔺️ بخشی از شعرخوانی آقای رسولی در دیدار اخیر مداحان با رهبرانقلاب
📥 نسخه کامل مداحی👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=41812
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🎙 #تبیین_و_تحلیل | نگاهی به بیانات رهبر انقلاب در دیدار مداحان (۱۳۹۷/۱۲/۷)
👈 گام دوم انقلاب و رسالت ستایشگران اهل بیت
🔸 بیست و دوم بهمن سال ۱۳۹۷ و در آستانهی گذر انقلاب اسلامی از چهل سالگی خود، بیانیّهی مهم و راهبردی گام دوّم انقلاب اسلامی صادر گردید.
🔹 پس از انتشار این بیانیه بسیاری از اقشار و گروههای مختلف انقلابی برای لبّیکگویی به فرمان رهبر انقلاب اسلامی اقدام به تشکیل هیئاتهای اندیشهورز با هدف بازتعریف وظایف و مأموریّتهای خود و تطبیق عملکردها با این بیانیّه، کردهاند.
🔸 در این میان نقش ستایشگران اهل بیت (علیهمالسّلام) که نقش مهم و اثربخشی در هدایت احساس و عقلانیّت جامعه دارند، بسیار اساسیتر است و لذا ضرورت دارد تا تمامی این اقشار شریف و اهل هیئت با تشکیل هیئات اندیشهورز، در این نقشهی بزرگ که نزدیک شدن به ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) را هدف گرفته است، جایگاه خود را بشناسند و وظایف خود را بیابند.
🔍 برای مطالعه متن کامل این یادداشت روی لینک زیر کلیک کنید 👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=41859
🌙🔴🌍 در دادگاههای قم چه خبر است!؟
💠 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قمنا)، روز چهارشنبه 8 اسفند 97 دادگاه کیفری مجتمع قضایی ۲ قم با صدور حکمی تعجب برانگیز، حبس یک ماهه متهمی که اقدام به خرید و فروش بی سیم هایی با برد بلند در فضای مجازی کرده بود را به خواندن خاطرات و زندگی نامه کودکی تا 18 سالگی یک مجرم امنیتی و از عوامل دخیل در فتنه 88 بدل و قاضی اجرای احکام را مامور نظارت بر اجرای حکم کرده است.
براساس تصویر منتشر شده از این حکم در برخی خبرگزاری ها و فضای مجازی، «محمدجواد رهسپار» قاضی این پرونده دستور داده است متهم به عنوان مجازات، کتاب «از سرد و گرم روزگار»، نوشته «احمد زیدآبادی» را تهیه و مطالعه کند.
بررسی های قم نا حاکی از آن است که این قاضی پیش از این هم در اردیبهشت ماه سال جاری، حکم حبس متهمی که دست به نگهداری مواد محترقه زده بود را با خواندن و معرفی یک کتاب از «محمدعلی دادخواه» از مجرمین سابقه دار امنیتی، جایگزین کرده بود.
جا دارد از متولیان امر پرسید جرم متهم هرچه بوده، چرا دادگاه جمهوری اسلامی باید کتابی از خاطرات و زندگی نامه یک مجرم فتنه 88 که خواستار دست برداشتن ایران از مبارزه با اسرائیل و پذیرش موجودیت رژیم منحوس صهیونیستی است؛ را در حکمش بیاورد؟
خروجی این حکم و هدف از پخش تصویر آن از رسانه های مجازی چه بوده و آیا کتب سودمند و انسان سازی نظیر قرآن کریم و نهج البلاغه و آثار بزرگانی چون شهید مطهری، شهید بهشتی، شهید باهنر و... نبود که یک قاضی آن هم در شهر مقدس قم _که مردم آن همواره در دفاع از کیان انقلاب و برائت از اصحاب فتنه در صف اول بوده اند_ حکم به خواندن عبث کتاب چنین فرد مسئله داری _آن هم خاطرات کودکی تا 18سالگی این فرد_ کند!؟
🔴نمايندگي مجلس پس از ۳ دوره متوالي ممنوع ميشود
♦️نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز پارلمان به پیشنهاد حسین امیری خامکانی نماینده مردم زرند مبنی بر اینکه کاندیداتوری کسانی که ۳ دوره نماینده بودهاند ممنوع می باشد رای مثبت دادند.
♦️طبق این مصوبه، نمایندگی مجلس شورای اسلامی پس از ۳ دوره متوالی ممنوع میشود.
🔴 قرارداد ننگین...
♦️در زمان ناصرالدین شاه، شرکتی انگلیسی رژی، قراردادی با ایران امضا کرد. بر اساس این قرارداد، خرید و فروش و تولید محل توتون و تنباکوی ایران در داخل و خارج، به مدت پنجاه سال به صورت انحصاری به آقای ماژور تالبوت و شرکای او داده شد. در مقابل، صاحبان امتیاز متعهد شدند سالانه مبلغ پانزده هزار لیره انگلیسی و یک چهارم سود کمپانی را پس از کم کردن همه مخارج، به دولت ایران بپردازند.
♦️این قرارداد، افزون بر زیان های اقتصادی، در زمینه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی نیز زیان هایی در پی داشت؛ زیرا بنا بر بندهای گوناگون قرارداد، صاحبان امتیاز توتون و تنباکو برای آگاهی از میزان محصول زارعان، به هرگونه تفحص و تجسس مجاز بودند. مأموران دولتی نیز باید برای تحقق این امر با آنها همکاری می کردند.
#پالرمو
♦️با به اجرا درآمدن این قرارداد، عوامل انگلیس بر همه مقدرات مردم ایران حاکمیت می یافتند و هرگونه سلاح و ابزار نظامی را برای تسلط تدریجی بر ایران لازم داشتند، با عنوان لوازم کمپانی به ایران وارد می کردند.
♦️ناگهان عده زیادی از فرنگیان از لندن به تهران آمدند و از آنجا به شهرهای گوناگون ایران رفتند. آنها برای پیشرفت کار خود زمین هایی خریدند، بیمارستان، مدرسه، کلیسا و مدرسه های متعدد ساختند و دختران ایرانی را برای پرستاری کودکانشان استخدام کردند. آنها همچنین مردانی را به منظور نگهبانی و دفاع از منافع کمپانی به خدمت گرفتند و مردم را به آیین مسیحیت فرا خواندند.
♦️رهبران مذهبی وقتی این وضعیت را دیدند، کوشیدند افزون بر گوشزد کردن زیان های اقتصادی این قرارداد، پی آمدهای فرهنگی و اجتماعی آن را نیز به مردم یادآور شوند. مردم به ندای رهبران خود پاسخ مثبت دادند و دست به قیام گسترده و عمومی زدند.
در این شرایط میرزای بزرگ فتوای تحریم تنباکو را صادر کرد.
♦️متن فتوا به این شرح بود:
بسم الله الرحمن الرحیم
«الیوم استعمال توتون و تنباکو بأی نحو کان در حکم محاربه با امام زمان عج) است. حرره الاحقر محمدحسن الحسینی».
شروع فتوا با نام خدا، نشانه قداست کلام و یاری خواستن از قدرت بی پایان خداوندی است. واژه «الیوم»، به معنای «امروز» نیز نشان دهنده آن است که فتوا به مناسبت امری مستحدث صادر شده و در حقیقت، از احکام ثانویه است. واژه «استعمال»، برای هر نوع استفاده و مصرف توتون و تنباکو به کار می رود و همراه با قید «بأی نحوکان» به معنای «هر گونه که باشد»، جلوی هر نوع نیرنگ و حیله به ظاهر شرعی را می گیرد.
♦️نکته دیگر در این فتوا این است که به جای کاربرد واژه «حرام»، از تعبیر حساس و تکان دهنده «در حکم محاربه با امام زمان عج) است»، استفاده شده است. این تعبیر، استعمال توتون و تنباکو را از حد گناهی معمولی به بالاترینِ گناهان که همان تیغ کشیدن به روی ولی خدا و ستیز با کیان اسلام است، بالا برده است. ازاین رو، به گفته تاریخ نگاران، حتی اوباش فاسق که از هیچ گناهی رویگردان نبودند، چپق های خود را شکستند و تکه های آن را جلوی عمارت کمپانی انباشتند و فریاد برآوردند: «ما شراب را آشکارا می خوریم، ولی چپق را تا آقا میرزا حلال نکند، دم نخواهیم زد. شراب خوردن توبه دارد، ولی محاربه با امام زمان عج) توبه ندارد».
♦️این فتوای کوتاه و قاطع، چون آیات آسمانی در قلب ها نفوذ کرد و حماسی ترین و شکوهمندترین نهضت مردمی را پدید آورد که تا آن زمان در تاریخ بی مانند بود.
♦️دولت، نخست در برابر موج اعتراض، انحصار داخلی را لغو و اعلام کرد مردم می توانند توتون و تنباکوی خود را آزادانه در داخل کشور خرید و فروش کنند.با لغو انحصار داخلی، علما در برابر اصرار امین السلطان گفتند: «چون امتناع مردم از استعمال دخانیات مستند به حکم میرزای شیرازی است، تنها چاره کار، مراجعه به وی و کسب اطلاع از نظر اوست».
♦️دو هفته پس از اعلام لغو امتیاز داخلی، پاسخ میرزای شیرازی به تلگرام علما به تهران ارسال شد. ایشان در این تلگرام اظهار امیدواری کرد که دست بیگانگان به کلی از ایران کوتاه شود. این پاسخ، دولتیان را که خواهان صدور حکم حلیت استعمال تنباکو بودند، به مقصودشان نرساند.
♦️سرانجام شاه در پنجم جمادی الاخر سال 1309، برای اطمینان بیشتر، در نامه ای به امین السلطان، لغو کامل امتیاز را اعلام کرد تا وی این خبر را به آگاهی مردم و علما برساند. به این ترتیب، علما از صحت اعلان های دولت و فسخ امتیاز مطمئن شدند و برای پایان دادن به انتظار مردم و برقراری آرامش در جامعه، در 25 جمادی الاخر سال 1309 پایان حکم تحریم را اعلام کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نماز خواندن میر حسین موسوی در خانه خواهر بزرگترشان
فقط اون پسره رو ببینید، جماعت که نمیخوونه،و بعد یه سجده😱 و بعد هم نماز رو رها میکنه
و اینکه هنوز اذان تمام نشده
مگه اینا تو حصر نبودن،اها یادم اومد تو قصر بودن
منافق..