🌷🍃🌷🍃🌷
🌺♀️کلام_بزرگان:
🌷هر كس دلش ساكت نشود ولى زبانش ساكت باشد، گناهش كم است؛
🌷هر كس دلش ساكت شود و زبانش هم ساكت شود، مقامش عالى است؛
🌷هر كه دلش ساكت شود ولى زبانش ساكت نباشد گفتارش مثال حكمت است؛
🌷هر كه نه زبانش و نه دلش ساكت باشد نادانى است كه بازيچه شيطان است و آخرالامر به خاک مذلّت نشيند.
👤 کاشف_دزفولی(ره)
📚 پاسداران_حریم_عشق، ج۸، ص۳۰۲
💕💕💕
خداوند متوجه تمامی دعاهای ما می شود حتی مواقعی که ما کلمه ای درخور دعاهایمان پیدا نمیکنیم که بگوییم.
هر چقدر از زندگی متشکر باشی
زندگی چیزهای بیشتری
برای تشکر کردن به تو هدیه میدهد
امیدوارم به زودی یه خبر خوب بشنوی و زندگیت قشنگ شه😍
💕💕💕
2.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تيکه دلاوري به آنها که در صف بنزين ايستادند : تبريک مي گم شما يک باک در زندگي جلو افتاديد!
☎️زنگ عبرت: پشت پرده ساخت #فیلم #حضرت_موسی چه خبر است؟
♦️بعد از درگذشت مشکوک فرج الله سلحشور حالا نوبت به مریضی و اوضاع وخیم جمال شورجه رسیده است. آیا دستگاه های امنیتی حواسشان به توطئه دشمن علیه اندک هنرمندان متعهد انقلابی هست؟
#سلحشور #فرج_الله_سلحشور #شورجه #جمال_شورجه #سینما #تلویزیون #صهیونیسم #بیوتروریسم #سرطان #کارگردان
دیوار، شیپور و باما آگهیهای قیمت خودرو را حذف کردند
🔹سایت های خرید و فروش دیوار و شیپور و یک سایت تخصصی حوزه خودرو تمامی آگاهی های خودروی دارای قیمت را حذف کردند و اکنون فقط آگهی خودروهای دارای قیمت توافقی را نمایش می دهند.
جالبی کار اینجاست که سودش بازم میره تو جیب دولت و مخابرات چرا که بازدیدکننده دیوار و شیپور جهت دانستن قیمت باید ی تماس با صاحب اگهی برقرار کنه...
🔴این عکس مربوط به زمان قاجار و روستایی در مرز زاهدان نیست! بلکه متعلق است به یکی از خیابانهای تهران سه سال قبل از پیروزی انقلاب، زمانی که زنان ظرفهایشان را در جوب میشستند.
♦️چه ساده است کسی که ظرفهایش را در ماشین ظرفشویی میگذارد و پای مستندهای ماهواره مینشیند تا افسوس زمانی را بخورد که کشور همرده سوئیس و ژاپن بود...!
❌🔺 فوری! مهم! اختصاصی!
متن زیر را به اشتراک عمومی بگذارید 👇👇👇👇👇👇👇
برنامه جامع اقدام مشترک!!
امشب یعنی پنج شنبه ساعت ۲ بامداد ۱۲ اردیبهشت، قرار است ترامپ تمدید معافیت های تحریمی خود را لغو کند!
اخبار موثق نیز حاکی از آماده باش وزارت نفت و زنگنه برای اعمال سهمیه بندی و گران کردن بنزین دقیقا برای روز جمعه ۱۳ اردیبهشت ۹۸ بود. اما ناگهان خبرگزاری تسنیم با درج یک پوستر در سایت و کانال خود افکارعمومی را متوجه این #خیانت می کند. کدام خیانت؟
برنامه جامع اقدام مشترک ترامپ و زنگنه!!
حالا با لو رفتن این #برجام جدید که هدفش نشان دادن اثرات برق آسا و واکنش سریع بازار و اقتصاد ایران به تصمیم ترامپ بوده، زنگنه ناچار وارد عمل شد و همه چیز را تکذیب کرد!!
آیا این برجام یا برنامه جامع اقدام مشترک ترامپ و زنگنه برای شما تَکراری نیست؟
آیا برجام ترامپ و سیف
برجام ترامپ و آخوندی
یا برجام اوباما و ظریف
یا برجام ...
را فراموش کرده اید؟
این برجام ها یعنی #نفوذ و نفوذ یعنی:
*" اعمال و پیاده سازی اراده دشمن در داخل مرزها برای تحت تاثیر قراردادن توده های مردمی در جهت اعتراض، آشوب و براندازی*"
این را بدهید روحانی جهانگیری از روی آن تا صبح بنویسند!!
#خیانت_خواص
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا:
🔹ونزوئلا سفارش ساخت ۴ نفتکش را داد که یکی از آنها را تحویل دادیم.
🔹از سوی بخش داخلی سفارشی برای ساخت نفتکش یا کشتی نداشته ایم.
🔹ما به هیچ عنوان قصد نداریم جای بخش خصوصی را پر کنیم و در تلاشیم نقاطی که بخش خصوصی توان حضور و اجرای آن را ندارد، عهده دار شویم.
میراث دولت البته دولت قبلی.