eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹رسول اکرم می فرمایند: ♦️اگر مردی راضی شود به اینکه زنش آرایش کرده از خانه خارج شود ، بی غیرت است . ♦️و اگر کسی این مرد را بی غیرت بنامد گناهی نکرده ،و زن هنگامی که آرایش کرده و معطر از خانه اش خارج شود و شوهرش به این عمل رضایت دهد ، باهر قدمی که زن بردارد برای شوهر او خانه ای در جهنم ساخته می شود . ♦️پس وصیت مرا در مورد زنان خود به خاطر بسپارید ، تا از شدت حسابرسی خدا نجات پیداکنید. 📚جامع الاخبار ص ۱۸۵ ♦️بمناسبت 21 تیر روز عفاف وحجاب
🔴 امام على علیه السّلام فرموده اند : پوشیده و محفوظ داشتن زن مایه آسایش بیشتر و دوام زیبایى اوست . 📚 غرر الحکم(5820) ♦️ امام صادق علیه السلام می فرمایند: حجاب زن برای طراوت و زیبایی اش مفیدتر می باشد.                     📚المستدرک، ج5
💢خانم های محجبه،مظهر عفاف هستند ♦️امام خمینی (ره):این طبقه محترم زن ها که در جنوب تهران و در شهر قم و در سایر شهرها هستند، همین خانم های محجبه، همین ها که مظهر عفاف هستند، در نهضت پیشقدم بودند و در ایثار مال هم پیشقدم. 📚صحیفه نور جلد 6 صفحه 194
🔴سیدحسن نصرالله: توانایی موشکی ما چه از لحاظ تعداد و چه از لحاظ نوع پیشرفت داشته و موشک‌هایی که داریم سلاحی دقیق است. ♦️در زمینه پهپادها، در سال ۲۰۰۶ تعداد کمی از آنها را داشتیم اما امروز این سلاح قدرتمند بوده و امکانات زیادی در این زمینه در اختیار داریم. ♦️در نوار ساحلی سرزمین‌های اشغالی، از شهرک نانیاه تا اشدود که طول آن ۷۰ کیلومتر و عرض آن ۱۴ تا ۲۰ کیلومتر است، تعداد زیادی از شهرک‌های اسرائیلی قرار دارد. ♦️در این نوار که ۱۲۰۰ کیلومتر مربع است تمامی مراکز دولتی اسرائیل از جمله فرودگاه بن‌گوریون و انبارهای سلاح و کارخانجات پتروشیمی و دو بندر تل‌آویو و اشدود قرار دارد. ♦️تصور کنیم مقاومت که هزاران موشک در اختیار دارد به این منطقه دسترسی دارد! آیا با موشک‌باران این منطقه، رژیم صیونیستی می‌تواند با پیامدهای آن کنار بیاید؟
🔴آروغ روشنفکری! تهوع آوری داریم. از تعریف و تمجید می‌کند و کشتار مردم بخاطر در مسجد گوهرشاد را نمی‌بیند! آن وقت بخاطر اعدام اعضای سازمان منافقین در سال 67 که دستشان به خون هزاران ایرانی آغشته بود، عزا می‌گیرند و جمهوری اسلامی را محکوم می‌کنند! "حامد جهانشاهی"
⭕️اندر احوالات شبکه ی نفوذ امروز افتخار همسفری با علیرام نورایی عزیز در شهر شیراز را داشتم در طول سفر باهم صحبت هایی از اوضاع و احوال این روزهایش و حواشی بوجود آمده بعد از پخش سریال گاندو را داشتیم وضعیت عجیبی را گذرانده، مدام تهدید می شود // حتی تهدیدهایی پیرامون خانواده و همسرش تهدیدهایی که مشخص است عاملانش بویی از شرافت نبرده اند که انگ ها و برچسب های اخلاقی هم پیش کشیده اند علیرام نورایی یک شخص نیست یک نماد است و باخود مفهومی را معرفی میکند که نمایش فداکاری ها و مقابله با دشمن است همانطور که می دانید پس از کشف جواسیس محیط زیست شدیدا فعال شده و این دست تهدیدها حاصل آگاه شدن مردم است چند سوال با آقای آشنا مطرح‌می کنم بدلیل اینکه ایشان علمدار حمله به گاندو است : آقای آشنا اینکه در طول مدت دولت آقای روحانی نفوذی هایی دستگیر شدند از جمله کارمندی در دفتر جنابتان و امثال جیسون رضاییان که با مدارک متقن به دام افتاد وقتی پای امنیت ملی در میان است چرا باید برای شما ناخوشایند باشد؟ چرا زمانی که سریال راستش را بگو پخش می شد و شما مشاور امنیتی پروژه بودید کسی اعتراض نکرد؟ چرا آثاری مثل قلاده های طلا ، یتیم خانه ی ایران ، نفوذی ، خط تماس و ... جیغ بنفش برخی از حامیان شما را در پی دارد؟ آقای آشنا چه کسانی علیرام نورایی را تهدید می کنند؟ آقای آشنا تهدید علیرام نورایی ها اصل مساله ی را پاک می کند؟ آقای آشنا اگر دولت با انتشار ابعاد پرونده ی جیسون رضاییان اینگونه آشفته می شود و جای رسیدگی به امور مردم به تاختن به سریال و عوامل و ... مشغول می شوید اگر ابعاد پرونده ی شبکه ی نفوذ محیط زیستی باز شود چه می کنید؟ هدف از فشار و تهدید علیرام نورایی این است که دیگر کسی به خود جرات ندهد در چنین اثاری نقش ایفا کند و مردم را از خیانت ها و وفاداری ها آگاه کند حمایت از علیرام نورایی دفاع از عزت و اقتدار ملی است علیرام نورایی عزیز دل قوی دار که مردم پشتیبان تو هستند چراکه در قلب همین مردم جا داری جمعه ۲۱ تیرماه ۱۳۹۸
‍ ... بوسیدن انگشتر! ترامپ بدون کمترین شایستگی و بدون التفات به آلفابتای دنیای سیاست تلاش دارد خود را در مناسبات بین‌المللی در قامت «گادفادر» برسمیت بشناساند. در دنیای «پدرخوانده»‌ها احترام داشتن بيش از قانون ارزش دارد و «بوسیدن انگشتر پدرخوانده» نمادی است از تن دادن به نظم احترام‌محور و چاکرسالاری برسمیت شناخته شده در مناسبات پدرخواندگی. علی‌رغم این، بی‌صلاحیتی‌های ترامپ ثابت کرده وی در قامت «کورلئونه» فاقد پرنسیب‌های پدرخواندگی است. پدرخواندگی بازتولید نوعی مناسبات لات‌بازانه است که هر چند سخیف است اما همان سخافت نیز لوازم و قواعد خاص خود را دارد. در دنیای «لاتی» این امر بر «گنده‌لات» مُسجل است که رقیب را باید آنطور زد تا مُجاب به بوسیدن انگشترش شود. گنده‌لاتی که رقیب‌اش را در دو راهی «مرگ یا خفت» قرار دهد «هر چه هست» پدر‌خوانده نیست. بر این منوال است که الوات در دنیای لاتی خود از «چاقوهای تیغه کوتاه» برای زخم زدن بر رقیب استفاده می‌کنند تا رقیب مرعوب شود نه مرحوم! لات‌بازی ناشیانه و پدرخواندگی نابلدانه ترامپ در مقابل ایران بصورت قهری ایران را مجبور به پیروزی کرده! ایران محکوم و مجبور به پیروزی است چون ترامپ نابلدانه راه دیگری برای ایران باقی نگذاشته. پیشنهاد ترامپ به ایران «تسلیم یا مرگ» است و طبعا ایران تن به این دوگانه نخواهد داد و با قوت مجبور به مبارزه خواهد بود. نکته‌ای که ترامپ نمی‌فهمد آنست که در فردای «مصاف محکوم به پیروزی ایران» تا آینده‌ای بعید کاخ سفید امکان کمترین دسترسی به بهبود مناسبات با ایران را نخواهد داشت. بی‌سیاستی‌های فعلی ترامپ نسبت به ایران، پل نشکسته‌ای را باقی نخواهد گذاشت تا در آن «پیروزی محتوم» ، آمریکائیان بتوانند امیدی به نزدیکی با ایران داشته باشند. گذشته از آنکه پیروزی محتوم ایران حامل این پیام به دنیا خواهد شد که «می‌توان تن به مناسبات سلطه آمریکائی نداد و موفق هم شد» و بدین ترتیب واشنگتن با دست ‌خود ایران را مبدل به الگوی موفقی در سلطه ستیزی خواهد کرد. ترامپ باید بفهمد بقول «کورلئونه» اولین قاعده در دنیای «پدرخواندگی» آنست که: به دوستانت نزدیک باش و به دشمنانت نزدیک‌تر!
افشای درخواست ولی‌عهد سعودی از انصارالله یمن 🔹«مجتهد» افشاگر معروف عربستانی از تلاش ولی‌عهد سعودی برای معامله با انصارالله یمن خبر داد. 🔹او نوشت که بن‌سلمان چند تن از رهبران قبائل یمنی را نزد انصارالله یمن فرستاده و پیشنهاداتی را برای تفاهم و پایان جنگ داده است. 🔹ولی‌عهد سعودی پیشنهاد کرده انصارالله کنترل شمال یمن را در دست بگیرد و در ازای آن کاری با بخش جنوبی یمن نداشته باشد. 🔹انصارالله همچنین مانع احداث خط لوله نفت عربستان سعودی که از استان المَهَره به سمت دریای عرب می‌رود نیز نشود. 🔹انصارالله با رد تمامی پیشنهادات، از او خواسته است تا از تمامی نقاط یمن خارج شده و ده‌ها میلیارد نیز غرامت بپردازد.
🔴 شلیک موشک ‼️ ✍ (کارشناس زمانه) 🔺 سید حسن نصرالله تا کنون بارها تاکید کرده سیاست حزب الله در مبارزه با اسرائیل، سیاست « » است. سیاستی که روزنامه عبری زبان هاآرتص در واکنش به آن نوشت: نصرالله با این سیاست توانسته است بدون انجام عملیات نظامی علیه اسرائیل، اسرائیلی‌ها را بترساند!! 🔸نکته مهم که در سخنان و پیام سیدحسن نصرالله به رژیم صهیونیستی مشهود بود تکرار اجرای «سیاست در مقابل دشمن» بود. سیدحسن نصرالله دیروز دوباره توانست هوشمندانه و بدون هیچ عملیات نظامی و فقط با استفاده از موشک بارها اسرائیلی ها را بترساند و لانه عنکبوت را بلرزاند؛ 🔻به دو جمله زیر به عنوان نمونه دقت کنید: 1⃣ حزب‌الله موشک ضد هواپیما داشته باشد، نداشته باشد!! 2⃣ حزب الله قادر است حداقل ویرانی گسترده‌ای به اسرائیل وارد کند، رازی که اسرائیل نمی داند را من نمی کنم مگر به وقتش و این حرفم را اسرائیلی ها خوب می دانند! 🔹 مهرماه سال گذشته نیز سیدحسن در واکنش به نطق نتانیاهو که مدعی شده بود حزب الله در اطراف فرودگاه بیروت موشک، انبار کرده است گفت: تأکید میکنم که سیاست ما در امور نظامی، امکانات و مهمات مقاومت، سیاست است. این سیاست، است و اینگونه نیست که هرگاه نتانیاهو گفت حزب الله در فلان مکان، فلان سلاح را دارد ما مجبور به پاسخ دادن به سخنان او باشیم!!
🌿🌸🌿 🌸🌿 🌿 صلوات خاصه امام رضا(ع) 🍃اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ 🌹وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ 🍃صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ