eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨ایران در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه خواهد بود دبیر مجمع فعالان جمعیت: 🔹در صورت پیش‌روی روند کاهش جمعیت کشور، ما در سال ۱۴۳۰ پیرترین کشور منطقه خواهیم بود. 🔹در سال ۱۴۸۰ به میزان جمعیت ۳۰ میلیون نفر خواهیم رسید. 🔹اما فاجعه در جایی است که بدانیم ۴۲ درصد این جمعیت، بالای ۶۵ سال سن خواهند داشت. 🔻می‌خواهند خطر کاهش جمعیت را عادی‌سازی کنند.
🌹 امام حسن عسکري (عليه السلام)فرمودند : ♦️پارساترين مردم كسى است كه در هنگام شبهه توقّف كند. ♦️ عابدترين مردم كسى است كه واجبات را انجام دهد. ♦️ زاهدترين مردم كسى است كه حرام را ترك نمايد. ♦️ كوشنده ترين مردم كسى است كه گناهان را رها سازد. 📚 تحف العقول ، ص 489.
🔴خطر خودباختگی فرهنگی و نادیده انگاری هویت ملی ♦️امام خمینی(ره): آری، اگر ملت ایران از همه و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین (علیهم‌السلام) را با دست‌های خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بی‌فرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آن‌ها آقا باشند ما نوکر، آن‌ها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آن‌ها ولیّ و قیم باشند ما جیره‌خوار و حافظ منافع آن‌ها؛ نه یک ایران با هویت ایرانی - اسلامی؛ بلکه ایرانی که شناسنامه‌اش را امریکا و شوروی صادر کند؛ ایرانی که ارابه سیاست یا شوروی را بکشد و امروز همه مصیبت و عزای امریکا و شوروی شرق و غرب در این است که نه تنها ملت ایران از تحت‌الحمایگی آنان خارج شده است، که دیگران را هم به خروج از سلطه جباران دعوت می‌کند. 📚 صحیفه امام، ج۲۱، ص۹۱و۹۲
🔴امام خامنه ای :ایمان جوانان هدف بمباران امروز دشمن است ♦️ یک روز امام فرمود: «امروز اسلام محتاج کمک شما جوانهاست.» بعد از ظهرش بنده به خیابانها آمدم و کاری داشتم. دیدم مثل روزهای اوّل انقلاب شده و مردم به طرف پاوه در حرکتند. این ماجرا و این صحنه، بارها تا آخر جنگ تکرار شد. ♦️هر وقت که اسم اسلام و فرمان امام به گوش مردم میرسید، ناگهان میدیدید این ملت، به جوش و خروش در می‌آید. جوانان شهر را، ده را، دانشگاه را، بازار را، کار و کسب را، میدان فوتبال را، همه را رها میکنند و میروند. برای چه؟ برای این‌که جانشان رادر معرض خطر مرگ بگذارند! ♦️دشمن اینها را دید و تحلیل کرد و فهمید این ملت عقبه‌ای دارد. فهمید تا آن عقبه هست، این ملت را با و با و یا چه و چه، نمیشود به زانو درآورد. ♦️پس، آن عقبه را باید بمباران کرد؛ فرهنگ او را، اخلاق او را، ایمان او را، ایثار او را، اعتقاد به دین او را، اعتقاد به رهبری او را، اعتقاد به قرآن و جهاد و شهادت او را؛ اینها را باید از بین برد و شروع کرد.
🔰 آمریکایی‌ها از عراق و سوریه اخراج خواهند شد 🔻 رهبر انقلاب: عملکرد بلندمدّت آمریکا موجب منفور شدن این دولت در بخش مهمّی از دنیا شده است؛ جنگ‌افروزی، کمک به دولتهای بدنام، تروریست‌پروری‌ها، حمایت بی‌دریغ از ظلم و کارهایی مانند اینها. البتّه آمریکایی‌ها در عراق و سوریه ماندنی نیستند و اخراج خواهند شد. ۹۹/۲/۲۸
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی به مرور در حال انتشار است. ۹۹/۲/۲۸ 🔍 مطالعه متن: http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45639
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴مشروح دیدار تصویری نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با رهبرمعظم انقلاب، امشب پس از بخش خبری ساعت ۲۱ از شبکه یک پخش خواهد شد.
🔴 | ستون فقرات دشمن 🔹‏امام خامنه‌ای: با کسانی که مبانی انقلاب را قبول نمیکنند، ایجاد تردید میکنند و دشمن را تزیین میکنند، مماشات نکنید. ایجاد تردید، ستون فقرات کار دشمن است! 🔹فکر میکنید منظور آقا دقیقا چه کسانی هستند؟؟ محمد پازوکی
🔴‏(خطاب به علما و مراجع معظم) سربازتان از یک برج دیده بانی، دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزش‌های آن [که]شما در حوزه‌ها استخوان خُرد کرده اید و زحمت کشیده اید، از بین می‌رود. فرازی از وصیت شهید حاج قاسم سلیمانی ‎
خودرو «۱۳۲ K» از بهمن به بازار می‌آید 🚗مدیرعامل شرکت ایران خودرو از افزایش تولید محصولات این شرکت در سال جاری خبر داد و گفت: خودروی «۱۳۲ K» از بهمن به بازار می‌آید و یک نوع خودروی کراس اُوِر هم در خرداد رونمایی می‌شود که اوایل سال ۱۴۰۰ به بازار می‌رسد.