eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره تکان‌دهنده دختر شهید محرابی از دیدارش با سردار سلیمانی در روز عرفه امسال: 🔹دعا کنید من هم مثل حاج عماد مغنیه داخل ماشین شهید بشم، جوری که هیچ چیزی ازم باقی نمونه...
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 « در نگاه اوانجلیست ها » 👤 استاد 💢 هموار شدنِ راهِ تخریب بیت‌المقدس، بعد از شهادت سردار سلیمانی! 📥
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اخطاری از رهبری که دیده نشد باید از مسئولان تصمیم گیر در حوزه ی سلامت مردم پرسید چرا حتی باوجود اخطار صریح رهبر معظم انقلاب نسبت به تاکتیک محتمل دشمن، بعض مسئولان سلامت مجددا جهت مدیریت کرونا اقدام به خرید واکسن کواکس نموده اند؟ 📣 نیروهای امنیتی بیدار باشند فرمان اخطار رهبری صادر شده است
♦️توهین استاندار سابق ایلام به دکتر سعید جلیلی! 🔹استاندارسابق ایلام در با دلیل اینکه سعیدجلیلی یک پایش در جبهه قطع شده است و جانباز هست او را فاقد صلاحیت جسمی برای ریاست جمهوری دانست!! 🔹در عوض به اعتماد کنید که با دو پای سالم و رنگ شده تو این چندسال نه تنها کار مفیدی کنند بلکه فقط به آمریکا امتیاز دادن. وعده حل مشکلات صدروزه داده بودن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ مروری بر فتنه ۸۸ یادمان نمیرود وحشی هایی که ادعای گفتگوی تمدن هایشان گوش فلک را پر کرده بود اما کف خیابان های تهران، بانک و ماشین و سطل زباله آتش میزدند، بسیجی هارا لخت میکردند و آتش میسوزاندند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 انتشار ویدئو جدید از انفجار در «نشویل» آمریکا ♦️در این فیلم یک صدای ضبط‌شده به گوش می‌رسد که هشدار می‌دهد انفجاری به وقوع خواهد پیوست و از ساکنان محلی می‌خواهد منطقه را ترک کنند.
🔴 اعلام آمادگی سازمان انرژی اتمی برای فعال سازی سانتریفیوژها طی یک ماه ♦️روحانی درباره میزان آمادگی ایران برای بازگشت به تعهدات هسته ای از علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، گزارشی طلب کرده است. صالحی در گزارش خود تاکید کرده که ایران ظرف یک ماه می تواند سانتریفیوژها را به حالت اول بازگرداند.
🔴توکلی: گلوگاه‌های فرهنگی دست عناصر مخرب است ♦️بازیگر سینما و تلویزیون:نتیجه مستد غیررسمی بسیار مهم بود. ♦️چرا حضرت آقا از تعبیرِ «اگر گوش‌ کنند» استفاده کردند؟ ♦️ربط اشتباهاتشان به ولایت فقیه، فرار رو به جلو است. ♦️دستور اجرایی هم صادر کردند اما کو گوش شنوا! ♦️از مقام ولایت و تعلقات فرهنگی مقام معظم رهبری سوءاستفاده می‌کنند. ♦️متأسفانه گلوگاه‌های فرهنگی طی این ۴۰ سال همیشه در اختیار عناصر مخرب بوده است
🔴تعداد اعضای شورای شهر، شهرداران و کارمندان شهرداری بازداشت شده در شهرهای استان تهران ♦️با دستگیری‌های هفته گذشته در شرق و غرب استان تهران، تعداد بازداشتی‎های شهرداران و شوراهای شهر به ۴۹ نفر و تعداد کارمندان بازداشت‎شده شهرداری‌‎ها نیز به ۱۲۷ نفر رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴نتیجه روابط امارات با صهیونیست‌ها؛ تبدیل شدن دبی به بزرگترین خانه فساد جهان! ♦️ "عبدالرحمن ابوسنینه" فعال رسانه‌ای فلسطینی:تهیه کننده صهیونیست فیلم‌های مستهجن بعد از بازگشت از دبی گفت: «دبی بزرگترین خانه فساد اخلاقی در جهان است» این توصیف یک صیهونیست از دبی است. ♦️«تجارت جنسی، تجارت فحشا و فروش خدمات جنسی» تولیدات ویژه صهیونیست‌ها در ابوظبی برای جهان عرب است.
☎️زنگ عبرت: 🔴پس از صحبت‌های رییس جمعیت هلال احمر مبنی بر خرید واکسن چینی ؛ جهانگیری گفت:هیچ مقام دولتی و خانواده مقامات دولتی زودتر به واکسن کرونا دسترسی نخواهد داشت. 😒اتفاقا ما میخوایم توی این یه مورد واکسن زودتر از خود مردم به دست شما برسه و روی مسئولین دولتی تست بشه :))😂 🌍