eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.7هزار عکس
43.7هزار ویدیو
237 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⚡️توهم درباره بایدن را کنار بگذارید، به فکر خنثی‌سازی تحریم باشید. ▪️آقای ظریف به درستی گفته بودند که از دولت آقای بایدن درباره عمل به برجام جز حرف نشنیده‌اند. باز ایشان به درستی گفتند که دولت اوباما نیز به تعهداتش عمل نکرد. بلینکن وزیر خارجه جدید آمریکا نیز آب پاکی را روی دست آقای روحانی- که پایان ترامپ را به پایان رضاخان تشبیه کرد و جشن شادی گرفت- ریخت و گفت که ابتدا باید ایران تعهدات برجامی‌اش را انجام دهد تا پس از آن کمیته‌ای تشکیل داده و بازگشت به برجام به عنوان زمینه‌ای برای توافقات فراتر را بررسی کند. گویی ایران از برجام خارج شده و آمریکا در واکنش، اجرای برخی تعهداتش را متوقف کرده است. ▫️به نظر می‌رسد فقط یک حلقه خاص در دولت آقای روحانی هستند که درباره آثار روی کار آمدن بایدن دچار توهم هستند و قصد مواجهه با واقعیات را هم ندارند. ماه سپتامبر ۲۰۲۰ یعنی پیش از آنکه حتی انتخابات آمریکا برگزار شود، خبرگزاری رویترز گزارش دقیقی منتشر کرد که نشان می‌داد ایران در صادرات نفت بر تحریم‌ها غلبه کرده و تا ۱.۵ میلیون بشکه نفت و میعانات فروخته است. اما در کمال تعجب آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور افزایش فروش نفت را به روی کار آمدن بایدن نسبت داده و می‌گوید: "از 4 نوامبر تاکنون که انتخابات امریکا انجام شده صادرات نفتی و غیر نفتی کشور روان تر شده است و ارز بیشتری وارد کشور شده همچنین ایران امکان دسترسی به پول های مسدود شده خود را یافته است". ▪️یک معنی این ادعا آن است که از روز پیروزی بایدن، یک سری از مشتریان نفتی که قبل از پیروزی بایدن از ایران نفت نمی‌خریدند، از فردای انتخابات شروع به خرید کرده‌اند. بسیار هم عالی! منتهی بفرمایند که کدام مشتریان جدید از چهارم نوامبر به فهرست خریداران اضافه شده‌اند و چه مقدار خرید کرده‌اند؟ ▫️معنی دیگر سخن آقای واعظی این است که پس از چهارم نوامبر، بانک‌هایی که پیش از این تاریخ با ایران کار نمی‌کردند، رویکرد خود را تغییر داده اند و مشغول نقل و انتقال مالی برای ایران هستند. فهرست و حجم پول انتقال یافته از طریق این بانک‌هایی که طبق ادعای آقای واعظی اجرای تحریم‌ها را متوقف کرده‌اند را نیز منتشر بفرمایید. ▪️معنی سوم فرمایش آقای واعظی این است که قوانین و ساز و کارهای تحریم که آمریکا تدوین کرده و نظاماتی که چیده است، حکم کشک را دارند و همین که بایدن در دوران تبلیغات درباره برجام مثبت حرف زده، بلافاصله پس از پیروزی‌اش، بدون اینکه کاغذ خوشگلی را امضا کند و دستوری دهد، همه چیز ردیف شده است! 🔹 دولت عبور از این توهمات و دولت خنثی‌سازی تحریم است.
بوقت دلتنگی بیاد حاج قاسم بیادت هستیم سردار ما را نزد ارباب یادبفرما اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم
🔴تسلیت به مردم انگلیس و امریکا که جمعا در شبانه روز گذشته ۵۲۰۰ کشته کرونایی داشتند 😉
پیشنهاد میکنم قوه قضائیه ی مرکزی افتتاح کنه و ی تعداد واکسن فایرز رو مهیا کنه و اون سلبریتی هائی که تقاضای خرید واکسن خارجی را داشته اند را به این مرکز فرا بخواند و همه اونا بالاجبار بواسطه واکسن های انگلیسی امریکائی واکسینه شوندو فیلم زمان تزریق واکسن بهشون را هم برای ملت پخش کنند تا اون دسته از مردم ساده لوح هم عبرت گیرند و اینده و هستی خودشونا به پای چنین اوباشی به فناء ندهند.
🔴فوت ۷۱ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته ♦️سخنگوی وزارت بهداشت: از دیروز تا امروز ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶ هزار و ۵۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۵۰ نفر از آنها بستری شدند. ♦️ مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۴۰۴ هزار و ۴۱۴ نفر رسید. ◾️ متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۷ هزار و ۸۰۷ نفر رسید.
🔴اعتراف سناتور آمریکایی: واشنگتن در نقض حقوق بشر مردم یمن شریک است ♦️«کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکا: آمریکا سلاح‌هایی را برای کشتار یمنی‌ها ارسال کرده و با این کار، آمریکا در نقض حقوق بشر شریک است. ♦️یمنی‌ها حق دارند که واشنگتن را مسؤول قتل و کشتار در کشورشان می‌دانند؛ چرا که بمب‌ها ساخت آمریکا هستند. ♦️جنگی که ایالات متحده آمریکا در آن علیه یمن شرکت داشته، در ایجاد محیط و زمینه برای داعش تأثیر داشته است. ♦️قرار دادن گروه حوثی در لیست تروریسم مانع از رسیدن بیش از ۸۰ درصد از کمک‌ها به یمن خواهد شد. ♦️وزارت خارجه دولت ترامپ روز ۲۲ دی ماه اعلام کرد که قصد دارد نام جنبش انصارالله یمن را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد. «مایک پمپئو» وزیر خارجه پیشین آمریکا نیز گفت که وزارتخانه تحت امرش تصمیم خود را برای قرار دادن نام انصارالله در فهرست «سازمان تروریستی خارجی» به کنگره ابلاغ کرده است.
1.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😂شایسته ترین فرد ایران برای ریاست جمهوری از زبان صادق! زیبا!کلام
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قحطی در زمان رضاخان ایرانیان که خود از کمبود مواد غذایی رنج میبردند، باید غذای خود را با سرباز های خارجی تقسیم میکردند!!+ گزارشی از تلویزیون دوره پهلوی شاید با دیدن این کلیپ اقتدار جمهوری اسلامی رو بهتر درک کنیم
🔴چهره جنجالی حمله به کنگره علیه ترامپ شهادت می‌دهد ♦️«جیکوب آنتونی چَنسلی» یکی از عوامل حمله به کنگره آمریکا که به دلیل پوشش خاصش در روز حمله مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت، می‌گوید بعد از آن که ترامپ از عفو وی امتناع کرد احساس می‌کند مورد خیانت قرار گرفته و آمادگی دارد علیه او در جلسه استیضاح شهادت دهد.
🔴استخدام‌ در وقت اضافه! ♦️تلاش ارگان‌های دولت روحانی برای استخدام نیروهای خودی! ♦️برخی از اخبار حکایت از استخدام‌های عجیب و غریب در نهادهای وابسته به دولت در ماه‌های پایانی دولت روحانی دارد. ♦️به عنوان نمونه وزارت نیرو در بخشنامه‌ای اعلام کرده که نیروهای حجمی و برون‌سپار صرفا با آوردن امتیاز در آزمون داخلی و عمومی(نه آزمون تخصصی که توسط سازمان سنجش برگزار می‌گردد) استخدام شوند. ♦️این در حالی است که طبق رویه باید استخدام در نهادها براساس آزمون‌های تخصصی و کشوری از میان شایسته‌ترین افراد انجام شود. ♦️این اقدامات که فاقد شایسته گزینی و شرایط عادلانه است در ما‌ه‌های پایانی دولت می‌تواند آثار بدی برای کشور داشته باشد.
🔴 المهناز افشار که در دامان شیوخ عرب میپلکد! از ظاهر مهمانان و ملازمان افغان در ایران ابراز انزجار کرده😂 راست میگه بنده خدا، شیوخ سعودی خوشگل ترن خب، برو پیش همونا...❗
🔴جمشید نجفی خواننده «خلبانان ملوانان» درگذشت ♦️جمشید نجفی خواننده ترانه «خلبانان؛ ملوانان...» بر اثر تصادف جان به جان آفرین تسلیم کرد. ♦️جمشید نجفی متولد تهران به تاریخ ۱۳۲۹ بود و اصالت آذری داشت. ♦️او فعالیت هنری خود را پیش از انقلاب آغاز کرد اما آثار ماندگار او به بعد از انقلاب بر می گردد که میتوان به ترانه خلبانان؛ ملوانان ساخته بابک رادمنش اشاره کرد که در سال ۱۳۶۰ در دوران جنگ تحمیلی تولید شد. ▪️شادی روحش صلوات