eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.7هزار عکس
43.7هزار ویدیو
237 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
☎️زنگ عبرت 🔴 به: سید حسن مصطفوی و «ما»! ♦️جناب سید حسن همانطور که می دانی ایام سالروز رحلت حجت الاسلام سید احمد خمینی مشاور امین، یار و فدایی امام راحل و پدر بزرگوارت است، در اینجا فقط وفقط چند جمله از وصیت آن مرحوم را، که اتفاقا عنوانش به شخص شما و برادرانت هست را مرور می کنیم تا ببینیم به قول پدرت« به دور از تحلیل های گوناگون» جنابعالی چه مقدار به وصیت پدر عمل نموده اید، و از آنجا که این سخنان مربوط به هیچ شخص، گروه وحزبی نیست، پس قابل اعتنا و محک محکمی است برای میزان درستی یا نادرستی راه تان، یاعلی 👈 «به حسن و برادرانش اين توصيه را مي‌نمايم كه هميشه سعي كنند در خط رهبري حركت كنند و از آن منحرف نشوند كه خير دنيا و آخرت در آن است و بدانند كه ايشان موفقيت اسلام و نظام و كشور را مي‌خواهند» 👈 «هرگز گرفتار تحليل‌هاي گوناگون نشوند كه دشمن در كمين است! امروز بايد در كنار نظاممان پشت‌سر رهبري قرار بگيريم. 👈 «هيچ‌كس حق شكستن حريم رهبري را ندارد. حرمت رهبري نظام اسلامي، از اصول خدشه ناپذير انقلاب اسلامي ماست. همه بايد به دستورات رهبري عمل كنند» 👈 «قاطع‌تر پشت‌سر رهبري باشيم و نگذاريم رهبرمان احساس تنهايي كنند. همان‌طور كه نگذاشتيد امام احساس تنهايي كند» 👈 اطاعت از خامنه‌اي، اطاعت از امام است. هر كس منكر اين معنا شود، مطمئن باشيد در خط امام نيست و هركس بگويد كه اطاعت از امام غير از اطاعت از حضرت آيت‌الله خامنه‌اي است در خط آمريكاست»!! . ♦️حال جناب سید حسن این وصیت نامه آنقدر روشن است که نیازی به تفسیر ندارد ،اماتفکرات امروز شما، موضع گیری های سیاسی تان، تقیدتان به جانشین برحق امام راحل در عمل، دقیقا بر خلاف آنچه در وصیت نامه پدر و امام راحل توصیه شده است، می باشد (باکمال تاسف) ♦️ در پایان جناب سیدحسن؛ اگروصیت امام راحل، پدر بزرگوارت و تک تک وصیت نامه های شهدا را که بنگری، چیزی جزاطاعت از ولایت فقیه را نخواهی یافت، غیر از این است؟!
☎️زنگ عبرت: *شخصی تعریف میکرد* *تو لبنان بودم.* *رفتم بازار میوه و تره بار هندوانه بخرم.* *طبق عادت هندوانه ها را یکی یکی بلند میکردم و با کف* *دست تپ تپ بهشون میزدم،* *یک خانم لبنانی با تعجب بهم گفت آقا شما دارید چیکار میکنید؟* *براش توضیح دادم که اینجوری میتونی بفهمی خوبه یا نه.* *خواهش کرد تا یک هنداونه خوب هم برای ایشون سوا کنم.* *همین کار رو کردم.* *تشکر کرد و پرسید شما اهل کجائید؟* *بهش گفتم ایران.* *گفت کاشکی قبل از انتخابات،،* *رئیس جمهورتون رو هم همینطوری تپ تپ میکردین ببینید خوبه یا نه ، شما که برای یه هندونه اینقدر حواستون جمع هست ، چرا برای رییس جمهور دقت نکردین!😔 الهی خیر نبینی، روحانی که مارا در مقابل جهانیان شرمنده کردی !!!😒
🌹واکسن «فخرا» رونمایی شد ♦️فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن فخرا به با تزریق واکسن به فرزند شهید فخری زاده آغاز شد. ♦️این مراسم با حضور وزرای دفاع و بهداشت برگزار شد
بمباران پایگاه «ملک خالد» عربستان توسط پهپادهای یمنی 🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد پایگاه هوایی ملک خالد در «خمیس مشیط» عربستان هدف حملات پهپادهای «قاصف-2K» قرار گرفت. 🔹«یحیی سریع» تأکید کرد این حمله در چارچوب پاسخ به افزایش حملات ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و محاصره کامل یمن است
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴فائزه هاشمی میگه مدیرانی که زمان شاه تربیت شدن و تا دوره آقای خاتمی خدمت کردند خیلی بهتر از مدیران تربیت شده‌ی ج.ا بودند کاری به وضعیت داغون دوره خاتمی نداریم، ولی اسامی کسانی که در دوره خاتمی مسئولیت داشتند خیلی جالبه بیژن زنگنه/معصومه ابتکار/اسحاق جهانگیری/مصطفی تاجزاده/مسعود پزشکیان/محمد شریعتمداری/عیسی کلانتری/محمدرضا عارف/سید صفدر حسینی/حسین دهقان بله خانم فائزه هاشمی، غالب این افراد اکنون هم در جایگاه مسئولیت هستند و گلی به سر مملکت نزدند، مشکل جمهوری اسلامی نیست، مشکل شما و تفکر شماست ✍️Amin Mosavi ۲
دیوان عالی کشور حکم طبری را صادر کرد 🔹سخنگوی قوه‌قضاییه: در روزهای اخیر در دیوان عالی کشور، حکم نهایی قطعی در مورد اکبر طبری صادر شده و محکومیت او در ارتباط با سردستگی باند ارتشا، حکم ۳۱ سال حبس تعزیری، پرداخت جزای نقدی و همچنین استرداد اموال تایید شد.
🔴سخنگوی ناجا: با تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان مواد آتش‌زا به‌شدت برخورد می‌شود. ♦️هنجارشکنان و اخلال‌گران نظم و امنیت چهارشنبه آخر سال تا پایان تعطیلات نوروز در بازداشت پلیس می‌مانند. ♦️امسال با توجه به اوضاع سخت کرونا و درگیری کادر درمان، مراقبت‌های ویژه‌تری در چهارشنبه‌ آخر سال داشته باشیم.
🔴سردار باقری: ظرفیت انهدام رژیم صهیونیستی فراهم است ♦️رئیس ستادکل نیروهای مسلح:ما امروز هم قدرت تهاجم داریم و هم قدرت ایستادگی و مقاومت ؛ یعنی می‌توانیم در روز موعود در هر اندازه دلخواه، با هر مقیاسی و در هر شدتی بر کانون های تهدید و داشته های اردوگاه دشمنان هجوم ببریم. ♦️ظرفیت‌های انهدام رژیم صهیونیستی و به فضل الهی حذف رژیم جعلی، کودک کش و منحوس از جغرافیای سیاسی منطقه فراهم شده است.
4.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 توضیح سخنگوی دستگاه قضا در خصوص ارتباط ویلاهای تخریب شده کلاک با اکبر طبری
🔴با جان باختن 97 تن از هموطنان مبتلا به در شبانه روز گذشته، مجموع فوتی‌های این بیماری در کشور به 61 هزار و 427 نفر رسید.
3.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴با تصمیم قضات دیوان عالی کشور حکم ۳۱ سال زندان، جریمه ۱۱۸ میلیارد تومانی و ضبط آپارتمان‌ها و ویلای مجلل اکبر طبری، معاون اجرایی سابق قوه قضائیه قطعی شده است. رئیسی ممنون.
🚨 نوروز ۱۴۰۰ را بدون کرونا سپری کنیم