eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد: طالبان باید بداند حکومت اسلامی غیرمردمی محقق نمی‌شود با زور و سرنیزه نمی‌شود به عنوان اسلام بر مردم حکومت کرد اشرف غنی به عنوان یک مزدور آمریکایی بر مردم افغانستان مسلط شد
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حالا اشرف غنی رو مسخره می‌کنیم اما یک دوره‌ای هم خود ما تا چهارتا نیروی خارجی پخی کردن کلی ارتش کشور ریخت پایین و شاه مملکت‌مون رو هم گرفتن تبعیدش کردن.
13.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️نقش یهود در عاشورا! 🎥 آنچه که در مورد یزید و شمر نمی‌دانید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رئیس جمهور: بیانیه گام دوم، تعالی فرهنگ، اقتصاد مقاومتی، تأمین و بهبود معیشت مردم و توسعه روابط بین‌المللی، محورهای پنجگانه سند تحول دولت است.
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۱۵ رویکرد دولت سیزدهم از زبان رئیس جمهور در صحن علنی
🔴تا الان کجا بودی خانم جولی؟! 🔹آمریکا بیست سال معادن فلزات گرانبهای افغانستان رو چاپید، برای اولین بار در جهان تجارت تریاک رو از فرودگاه های رسمی نظامی انجام داد، کلی مجلس عروسی و مدرسه رو به اشتباه! بمباران کرد، چندین شهروند غیر نظامی رو کشت، حالا لشکر سلبریتی های هالیوودی رو فرستاده برای تطهیر چهره خودش... آنجلینا جولی در حمایت از مردم افغانستان به اینستاگرام پیوست او در اولین پست نامه‌ای از یک کودک افغان گذاشت و نوشت: 🔹در حال حاضر مردم افغانستان امکان برقراری ارتباط با شبکه‌های اجتماعی و ابراز آزادی خود را از دست داده‌اند. من به اینستاگرام آمده‌ام که راوی قصه‌ی آنان باشم، و صدای کسانی باشم که برای حقوق اولیه‌ی خود مبارزه می‌کنند.
🔴 / ضد انقلاب برای بسیج اهالی هنر بر ضد اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی چگونه آمار و ارقام دولت گذشته را به اسم برنامه وی جا زد؟! 🔸نسخه ای که به اسم برنامه دکتر اسماعیلی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر شد مشتمل بر جمع بندی از آسیب های مطرح هر بخش‌های مختلف بود که این جمع بندی‌ها قضاوت اسماعیلی نبود بلکه متاخذ از بررسی هایی بود که توسط نهادها و محافل دولت گذشته انجام شده بود و تنها گردآوری شده اند. 🔸در آن نسخه بعد از ذکر آسیبهای مطرح هر بخش که جمع بندی سایر نهادها و دولت گذشته بوده، برنامه های دکتر اسماعیلی مطرح شده بود که اساسا هیچ کس خدشه ای بر برنامه های ایشان وارد نکرده، نه اینکه قابل نقد نباشد، بلکه مورد سلبی و یا حساسیت زایی نداشته است. اما رسانه‌های اصلی جریان ضد انقلاب بخشی از نسخه منتشر شده را که جزء برنامه‌های وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد نبوده را به دروغ به عنوان برنامه اسماعیلی جا زده و منتشر کرد و خط تخریب گسترده‌ای علیه وی را رقم زده است تا بدین وسیله بتواند بخشی از هنرمندان را علیه وی بسیج کند. اما مجلس انقلابی با رای قاطع به اسماعیلی مقابل ضد انقلاب خواهد ایستاد و خط بطلانی بر این ماجرا خواهد کشید. 🔴چرا ضد انقلاب نسبت به وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد نگران است‌؟! رای قاطع مجلس انقلابی به اسماعیلی پاسخی محکم به تخریب‌های ضد انقلاب 🔸محمد مهدی اسماعیلی گزینه پیشنهادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که امیدهای جدی را در بین اهالی فرهنگ و هنر برای احیا و ارتقاء جریان فرهنگی تحت مدیریت این وزارتخانه ایجاد کرده است این روزها هدف تخریب‌های جدی از سوی رسانه‌های ضد انقلاب که از سوی آمریکا، انگلیس، عربستان و اسرائیل مدیریت می‌شوند قرار گرفته است. 🔸یک از دلایل اصلی تخریب‌ها و نگرانی ضد انقلاب این است که اسماعيلی در سابقه خود نشان داده که علاوه بر تسلط بر عرصه فرهنگ و هنر و ضمن حفظ چهارچوب‌ها با سلایق مختلف به صورت حداکثری کار می‌کند و سلایق مختلف هم از همکاری با او راضی بوده‌اند. اسماعیلی با منش منطقی و آرامی که دارد می تواند حلقه وصلی جدی باشد بین جریان انقلابی و اهالی فرهنگ و سینما و قسمت زیادی از سوءتفاهم‌هایی که جریان نفوذ و ضد انقلاب در طول این سالها نسبت به جبهه انقلاب در ذهن اهالی فرهنگ و سینما ایجاد کرده از بین ببرد و فصلی نو در این عرصه ایجاد کند. این موضوع نگرانی جدی ضد انقلاب را به همراه داشته و موجب تخریب شدید دکتر اسماعیلی از سوی آنها شده است. 🔸اما آنچه در این ميان مهم است رای قاطع مجلس به اسماعیلی است تا پاسخی محکم به ضد انقلاب و ایجاد فصلی جدید در عرصه فرهنگ و هنر است.
⭕️ طالبان: به زودی برای ساختار حکومت افغانستان تصمیم می‌گیریم 🔸اسپوتنیک: 🔹عبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان، به منبعی اطلاع داده است که قصد دارد تا ۲ هفته آینده ساختار حکومت را در افغانستان را تعیین کند. 🔹منبعی دیگر از دفتر «حامد کرزای» رئیس‌جمهور سابق افغانستان، نیز اعلام کرده است که، مقامات عالی‌رتبه طالبان درباره ساختار حکومتی در حال رایزنی هستند و این مذاکرات همچنان ادامه دارد. 🔺ساعاتی پیش عبدالغنی برادر و تعداد زیادی از مقامات طالبان به کابل وارد شدند تا درباره ساختار حکومت آتی در افغانستان به بحث بنشینند.
🔴دلایل برکناری لحظه آخری مدیرعامل شستا ♦️«رضوانی‌فر» مدیرعامل سابق شستا: چیزی که می‌دانم علت برکناری‌ام پیگیری سازمان تامین اجتماعی برای دریافت سود سهام زودتر از موعد قانونی از شستا بوده است. ♦️قبل از بورسی شدن شستا شاید آقایان در سازمان تامین اجتماعی می‌توانستند هر وقت خواستند به شستا دست اندازی کنند و منابع آن را بردارند و دارایی‌اش را بفروشند اما بعد بورسی شدن از حیاط خلوت خارج شد و دست‌اندازی به منابع آن غیرقانونی شد. ♦️نباید اینگونه باشد که یک سازمانی دولتی بگوید چون من احتیاج دارم، برای رفع این احتیاج از شستا پول بر می‌دارم. ♦️سهامداران وقتی می‌توانند سود عملکرد شرکت را دریافت کنند که مجمع عمومی برگزار شده باشد و پیش از آن امکان‌‌پذیر نیست. ♦️این پرداخت علی‌الحساب و زودتر از موعد قانونی و برگزاری رسمی مجمع خلاف قانون است.
🔴 تکذیب شهادت رزمندگان حزب‌الله در حمله رژیم صهیونیستی به سوریه ♦️گروه اطلاع‌رسانی «الاعلام‌الحربی» اعلام کرد، خبر منتشره درباره شهادت تعدادی از رزمندگان حزب‌الله در حمله اخیر رژیم صهیونیستی به سوریه صحت ندارد و نیروهای مقاومت در اماکنی که هدف گرفته شده، حضور نداشته‌اند.
🔴اعمال محدودیت در ۷ شغل/ باقی مشاغل به شرط رعایت پروتکل‌های بهداشتی مجاز به فعالیت هستند ♦️اطلاعیه اتاق اصناف ایران مبنی بر اعمال محدودیت بر ۷ شغل و بلامانع بودن فعالیت سایر مشاغل مشروط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی منتشر شد: ♦️اطلاع میرساند از فردا یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۳۱ تمامی مشاغل به استثنا ۷ گروه ذيل مجاز به فعالیت میباشند. لذا شایسته است تمامی اتاق ها و اتحادیه های صنفی اهتمام جدی تری نسبت به نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی و بازرسی از واحدهای صنفی داشته باشند. ♦️لیست ۷ گروه مشاغل پرخطر که تا اطلاع ثانوی مجاز به فعالیت نیستند عبارتند از : ١ –رستوران‌ها و قهوه‌خانه‌ها، به صورت پذیرایی در فضای بسته (ولی بصورت بیرون بر می توانند فعالیت کنند) ٢ -تالارهای پذیرائی ٣ -سالن های سینما و تئاتر ٤ –پاساژها و بازارهای سربسته به استثناء پاساژهای تخصصی نظیر لاستیک، قطعات یدکی، آهن‌آلات، کامپیوتر ( پاساژهاي عمومي نظير پوشاک، کیف، کفش و موبایل همچنان مجاز به فعاليت نميباشند) ٥ -استخرهای سرپوشیده و باشگاه های بدن سازی ٦ -شهربازی و باغ وحش ها ٧ -نمایشگاه های عمومی و تخصصی
🔴 یاشار کذاب سلطانی با این عکس مدعی شده پناهیان در لندن بستری شده! به قدری مخاطب رو هیچ فرض کرده که نمیدونه مردم الان میتونن سرچ بزنن و حقیقت رو بفهمن 🔻این عکس متعلق به سال ۹۶ و یکی از بیمارستان‌های تهرانه و علت بستری هم فشار کاری زیاد بوده.