🔴پیامهای انتصاب سیف به عنوان مشاور حسن روحانی/ آیا دستگاه قضایی عقبنشینی میکند؟
♦️در اثر اشتباهات دولت و بانک مرکزی، علاوه بر آن که میلیاردها دلار از منابع ارزی کشور صرف رانتخواران و واردات کالاهای غیرضروری شد، نرخ دلار به بالای 10 هزار تومان رسید که تورم سنگینی را بر اقتصاد و بازار تحمیل میکند.
♦️انگشت اتهام این سوءمدیریت ارزی اول از همه به سمت اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور و سپس به جانب ولیالله سیف رئیسکل بانک مرکزی رفت.
♦️29 مرداد احمد توکلی رئیس دیده بان شفافیت و عدالت با ارسال نامهای به دادستان کل کشور خواستار محاکمه و ممنوعالخروجی ولیالله سیف رئیسکل سابق بانک مرکزی شد.
♦️17 شهریور محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد: اکنون ما از طریق دلالها به افراد بالاتر رسیدیم. مثلاً از دلالی در کف سبزهمیدان به مظلومین و از وی به عراقچی و از او به سیف میرسیم.
♦️سؤال مهمی که وجود دارد این است که اگر سیف توانمندی مفیدی در زمینه بانکداری داشت، او را از ریاست بانک مرکزی برکنار نمیکردند. بنابراین فقط یک دلیل میتوان برای انتصاب سیف پیدا کرد: بالا بردن هزینه بازداشت او.
این، جلد هفته آینده مجله تایم است که داستان معیشت معلمان آمریکا را روایت کرده است. رسانههایی که عادت داشتند از بهشت آمریکا بگویند، ببینید کار به کجا رسیده است که از روایت این فجایع ناگزیر شده اند.
عکس روی جلد متعلق به خانم هوپ براون، معلمی است که با شانزده سال سابقه کار، هر روز پنج صبح تا چهار بعد از ظهر در مدرسه مشغول است، پس از آن راهی شغل دوم خود میشود، با همسرش هم یک تور راه انداختهاند، اما برای گذران زندگی مجبور است هفتهای دو بار پلاسمای خون خود را بفروشد تا از عهده هزینههای زندگی در ایالات متحده آمریکا برآید.
حقوق سالانه معلمیاش پنجاه و چهار هزار دلار -با دلار چهارده هزار تومان، یعنی سالانه هفتصد و پنجاه و شش میلیون تومان، ماهی شصت و سه میلیون تومان- است.
چندی پیش در جمع دوستانی که یکی از آنها تازه از آمریکا برگشته بود، این بحث را مطرح کردم که رفاه شهروند متوسط تهرانی از رفاه شهروند متوسط نیویورکی بالاتر است. بحث جالبی شد. درآمدها و هزینهها را در دو شهر اتفاقا بر پایه حقوق یک معلم مقایسه کردیم. دوستی که سالها آمریکا زندگی کرده بود، فرضیه ما را کاملا تایید کرد.
ما حتما مشکلاتی داریم، اما بدانیم شرایط دشمنی که لیبرالها میگویند برویم زیر بلیط آن تا مشکلاتمان حل شود، اصلا با ما قابل مقایسه نیست. آمریکا گرفتار فاجعه انسانی شده است. آن تصویری که از آمریکا در ذهن ما ساختهاند، مربوط به یک درصد جامعه آمریکاست، نه همه آن.
بر واقعیتهای دشمنی که برای ما شاخ و شانه میکشد، چشم نپوشیم. داشتن درک درست و دقیق از وضع دشمن، مهمترین بخش یک نبرد است. دشمن را قدرتمند و ما را ضعیف جلوه میدهند تا مقاومتمان را بشکنند. واقعیت اما ضعف و زبونی دشمن است.
آقایان مراجع عظام!
به والله، جلوس اشرافی #احمدشاه_خمینی در آن اتاق شیشه ای، هزاران بار خطرناکتر از پلاکاردی است که آن طلبه مفلوک در تجمع فیضیه بالا برد.
آیا در این باره هم فریادی میکشید؟هشداری میدهید؟ بعید میدانم!
#فرید_ابراهیمی
دفاع #علیزاده ازنظام اسلامی دارای شاخص هایی است که می تواند مورد استفاده حزب الهی ها قرار گیرد:
اشراف بر محتوا
اشراف بر تاریخ معاصر
استفاده از منطق به جای هیجان و احساس
روش قیاس و استدال
عدم ادعای انقلابی بودن
حمله به آنچه نقطه قوت غرب میگویند
خرج نکردن از دین
برسمیت شناخت طرف
🔻علی علیزاده: اولین بار پس از هخامنشیان به مدیترانه رسیدهایم
تحلیل گر مسائل سیاسی ساکن لندن با حضور در شبکه من و تو:
🔹ایران در ۴۰۰ سال اخیر این اقتدار را نداشته است.
🔹یک سال و ۹ ماه پیش ۳۰ نفر از جمله رضا پهلوی به ترامپ نامه نوشتند که ۸۰ میلیون ایرانی را تحریم اقتصادی کند.
🔹در سال ۱۳۲۰، ظرف ۲۴ ساعت ارتش رضاشاه کبیر با آن همه دبدبه و کبکبه، فرو ریخت و ایران اشغال نظامی شد.
🔹 الان ایران ازمدیترانه تا افغانستان را در اختیار دارد.
🔹 مسلم است که آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی این را نپذیرند.
🔹 ۷-۶ سال است که کشورهای غربی میگویند بشار اسد سقوط میکند اما این طور نشده است. آمریکا سرش را پایین انداخت و اسد را پذیرفت.
🔹 با پیروزی انقلاب زنان جایگاه و حقوق خود را شناختهاند.همین خانم مسیح علی نژاد اگر انقلاب نشده بود در روستایشان پدرش در را به رویش قفل کرده بود، نه این که خبرنگار پارلمانی شود.
🔹رقابت اصلی هم اکنون بین ایران و سعودی است و این سعودی است که واقعا در آستانه فروپاشی واقعی است و نه ایران
🔴چند نکته پیرامون مناظره "علی علیزاده" و "رضا حقیقتنژاد" در شبکه "#منوتو" با اجرای "پوریا زراعتی"
✍احمد جانجان
۱. آنچه که در این مناظره روی داد، نمونه بارز جنگ رسانهای توسط عوامل رسانهای کشورهاییست که روزی روزگاری دستور #کودتای۲۸مرداد از اتاق فرمانهایشان خارج شده است و امروز هم با پوشش "دایهی مهربانتر از مادر" سناریوی فروپاشی فکری ملت ایران را، خط به خط اجرا میکنند!
۲. چرا رسانههایی که خود را طرفدار #شفاف_سازی معرفی میکنند مثل تمامی رسانهها در دنیا از منابع مالیشان، رونمایی نمیکنند؟
دلیل این همه انکار و پنهانکاری چیست؟
مضحک نیست اگر روزی تامین مالی شبکههای فارسی زبان توسط رژیم فاسد سعودی افشا شود!؟
آن هم توسط کشوری که از حداقلهای آزادی بیان، حقوق زنان، انسانیت سیاسی، صلحطلبی، دموکراسی و... بی بهره است!
آیا نباید به این شبکهها حق داد که از افشای تامین مالی میلیاردها دلاریشان توسط رژیم کودککش صهیونیستی و سعودی هراس داشته باشند؟
هزینههای مالی بی بازگشت این شبکهها برای تولید سریال، مستند، ویدئو کلیپ، برنامههای زندهی پر خرج و ... توسط چه کسانی و با چه هدفی پرداخت میشود!؟
آیا جز این است که گربه برای رضای خدا موش نمیگیرد!؟
آیا جز این است که در تمام مکاتب اقتصادی و سرمایهای چنین سرفصلی برای هزینهکرد وجود ندارد الا براندازی نرم!؟
از مثال خوب علی علیزاده استفاده میکنم؛
اگر یک فرد کودکآزار و بچهباز! اقدام به تاسیس بروزترین مهدکودک جهان کند، آیا شما حاضرید کودکان خود را به آن مهدکودک بفرستید؟
جواب شما یقینا منفی است و رسانههای زنجیری و اجیر شده فارسیزبان دقیقا از افشای همین مساله هراس دارند؛ چرا که مهدکودکهای پر زرق و برقشان برای تاثیر بر اذهان و افکار عمومی توسط همان فرد کودکآزار و بچهباز! مدیریت میشود!
آنچه که باید مورد توجه قرار گیرد، حمایت مالی کشوری(سعودی) است که با دمیدن بر دوگانهی عرب و عجم سعی در انشقاق این اتحاد ایرانی-عربی دارد، حال آنکه این کشور عربزبان بصورت همزمان از ربعپهلوی و رسانههای فارسیزبان حمایت شدید مالی میکند و از طرفی هم با کمک عناصر رسانهای خود در ایران بر آتش خود ساختهی سرویس جنسی به عراقیها در مشهد میدمد!
این دروغ رسانهای زمانی رنگ میبازد که با وجود سفر اعراب سایرکشورها به ایران تنها و تنها عراقیها مورد هجمه قرار گرفتهاند و لابد ربطی به شرایط فعلی امریکا و سعودی در عراق، سوریه و یمن هم ندارد!!!
فتنه انگیزی بیبیسی فارسی، منوتو، صدای امریکا و الباقی بوقچیهای مزدور فارسی زبان را تنها میتوان از این لحاظ مورد بررسی قرار داد: این فتنه به نفع کیست؟
۳. در پایان| اما غش کردن عناصر رسانهای اصلاحات به طرف شبکه #منوتو چیز جدید یا غافلگیر کنندهای نبود چرا که کوچ همپالگیها و پیشینیانشان به آنسوی مرزها در دهه ۷۰ و ۸۰ شمسی به کرّات اتفاق افتاده است؛ پس طبیعی است که رزرو کردن صندلیها همچنان ادامه داشته باشد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 "در مقابل #ظلم سكوت كردين و اونوقت به عزای حسين نشستين، شرم نمیکنید؟"
📌 ديالوگ ماندگار #رئیسعلی_دلواری در سریال دلیران تنگستان