eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کالاهای غیر ضروری که در سال 96 از آمریکا وارد شد 🔶از رژ لب و چسب گرفته تا مداد تراش!
وزیر نیرو: 🔹عرصه آب نباید جولانگاه رقابت‌های سیاسی شود. 🔹ابزار قیمت می‌تواند پرمصرف‌ها را متوجه کم‌آبی کشور کند. به بهانه های واهی چپاول جیب ملت ادامه دارد..
📸تجمع اعتراضی وانت بارها به طرح جدید ترافیک 🔹امروز جمعی از وانت‌بارها در اعتراض به افزایش چندین برابر هزینه طرح ترافیک مقابل شورای شهر تهران تجمع کردند.
حضور دوچرخه سواران بحرینی و اماراتی در سرزمین‌های اشغالی برای پاسداشت سالروز «اشغال فلسطین» 🔹سخنگوی عربی نتانیاهو: به دو تیم امارات و بحرین که در مسابقه تور ایتالیا که اسرائیل برای اولین بار میزبانی آن را بر عهده دارد و از اورشلیم (قدس) آغاز شد، خوش آمد می‌گویم.
💬آقای روحانی با مردم صادق باشید مراحل فیلتر تلگرام در ایران: ۱- خروج دولتی‌ها از تلگرام ۲- دستور قطع CDNهای داخلی ۳- حمله به سرورهای تلگرام ۴- دستور از سمت قوه قضائیه ۵- اجرای دستور ۶- مثلا استعفای وزیر و جلسه خصوصی نقش پلیس خوب در این سریال با دولتی‌ها بود!
🔺روحانی به همین راحتی #دروغ میگوید❗️👆
🔴سرمونو با فیلتر تلگرام گرم کرد!!!! 🔻دلار رو گرون کرد... 🔻سکه رو گرون کرد... 🔻خودرو رو گرون کرد.. 🔻آب و برق رو گرون کرد...
وقتی میشود با توهماتی مثل #دیوار کشیدن، رأی آورد و با #کنسرت، کرسنت را به فراموشی سپرد بایدهم جناب روحانی برای فرار از #پاسخگویی بابت وضعیت امروز برجام و ارز، به #تلگرام متوسل شود!
🔺#وزیر_بهداشت گفته: خدمات این #دولت از دوران #مادها تا کنون بیشتر بوده! حال سوال اینجاست که خدمت به چه کسی؟
«صفارهرندی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹مقایسه میان جمهوری اسلامی و پهلوی ناجوانمردانه است. 🔹روشنفکران غرب را سانسور نکنند.
دیلی تلگراف به نقل از یک مقام ارشد ایرانی: احیای غنی‌سازی ۲۰ درصد و محدود کردن دسترسی بازرسان آژانس از گزینه‌های مورد بررسی ایران در صورت خروج آمریکا از برجام خواهد بود
نماینده روسیه در اتحادیه اروپا: ممکن است چند روز بیشتر از عمر برجام نمانده باشد