eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.4هزار ویدیو
208 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ما با شما منافقین یک حساب تسویه نشده داریم... باشد به وقتش،،
محمد زارع مویدی که امشب در معالی اباد شیراز به‌دست داعشی های داخلی شهید شد از مدافعان حرم حضرت زینب سلام الله علیها در سوریه بود شادی روحش صلوات
🔴امام خامنه‌ای:یکی از بارزترین خصوصیّات مرحوم علّامه‌ی جعفری، جامعیّت بود. یعنی ایشان در یک رشته‌ی خاص منحصر نشده بود. در کارهای طلبگیِ ماها، ایشان هم در فقه و هم در فلسفه کار کرده بود 🕊سالروز رحلت/شادی روحشان صلوات
🔴الاخبار؛ اسناد همکاری ریاض، ابوظبی و واشنگتن برای انتقال جنگ به داخل ایران ‏🔻روزنامه الاخبار لبنان اسنادی منتشر کرد که نشان می‌دهد امارات، عربستان و آمریکا چگونه از سال 2016 بر روی قشر جوان ایران تمرکز کردند تا به زعم خود بتوانند جنگ را به داخل ایران بکشانند.
✅️ تاکنون ۷۷ خانواده شهید هواپیمای اوکراینی تحت پوشش بنیاد شهید قرار گرفته‌اند محمود پاکدل، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید گفت: 🔹️۷۷ خانواده از شهدای هواپیمای اوکراینی تاکنون تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار گرفته‌اند. 🔹️۱۰ نفر از شهدای هواپیمای اوکراینی از اتباع افغانستان و ساکن ایران هستند که تلاش‌هایی انجام شده تا برای آنها نیزعنوان شهید لحاظ شود.
احضار سفیر استرالیا به وزارت خارجه 🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران: نخست‌وزیر استرالیا بر اساس اطلاعات نادرست، رویکرد نادرستی را در پیش گرفته که کمکی به روابط دو کشور نمی‌کند. 🔹استرالیا با پرونده حقوق‌بشری از قتل پناهجویان تا قتل ۵۰۰ بومی در زندان‌های این کشور و منع تحقیق حرفه‌ای در این موارد، فاقد کمترین مشروعیت اخلاقی برای موعظه در باب حقوق‌بشر است. 🔹پناه دادن به گروه‌های تروریستی و تجزیه‌طلب و سکوت در قبال حمله تروریستی به حرم شاهچراغ(ع) توسط دولت استرالیا، نشانه‌ای از استاندارد دوگانه در قبال حقوق‌بشر است. 🔹در این ارتباط سفیر استرالیا به وزارت امور خارجه ایران فراخوانده شده و هشدارهای لازم از طریق او منتقل شده است.
🎥 واشنگتن: موشک پدافندی اوکراین باعث انفجار در لهستان بود 🔹مقامات آمریکایی به «آسوشیتدپرس» گفته‌اند یافته‌های اولیه نشان می‌دهد موشک برخورد کرده با لهستان، توسط نیروهای اوکراینی برای رهگیری موشک‌های روسی شلیک شده بود. 🔹بایدن نیز در تماس با سران کشورهای غربی اذعان کرده موشکی که به لهستان برخورد کرده احتمالا توسط روسیه شلیک نشده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از دیدار برخی فعالان جهادی با رهبر انقلاب 🔹مستند غیررسمی ۵ جمعه ۲۷ آبان، ساعت ۱۵ از شبکه ۳ و ساعت ۲۰ از شبکه ۱ پخش خواهدشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♻️ مردم‌آزارها دنبال چه هستند؟ دیروز ۲۴ آبان میدان صنعت شهرک غرب حدود ۳۰ نفر خیابان را بسته‌اند، فکر می‌کنید چرا؟ می‌خواهند مردم را همراه خود کنند؟ خب اینطور که کسی همراه نمی‌شود! فقط فرصتی فراهم می‌شود تا از نمای بسته تصویری بگیرند و به اسم مردم در رسانه‌های ضد مردمی بازنشر دهند! شما ملت ایران که هیچ، مردم شهر تهران هم نه، به اندازه اهالی یک محله میدان صنعت هم نیستید، فقط تعدادی اراذل و اوباش‌ مواجب بگیر دشمنان این مردمید! همین آقای قوه قضاییه به این مردم آزارها رحم نکنید. حمید رسایی
🔴امیرعبداللهیان: آمریکایی ها می خواهند اعمال فشار کنند تا ما از خطوط قرمز مان در مذاکرات عبور کنیم ♦️وزیر امور خارجه در حاشیه جلسه هیات دولت:آنچه برای ما مهم است منافع ملی ملت ماست؛ از این تخطی نخواهیم کرد. ♦️برای عبور از تحریم ها و برداشته شدن تحریم ها در مسیر مذاکرات به کار خودمان ادامه خواهیم داد. ♦️به ما پیام می دهند که خیلی برای برجام عجله دارند ولی رابرت مالی در مصاحبه می گوید برجام در اولویت ما نیست و به تحرکات در اغتشاشات اشاره می کند.