eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.7هزار عکس
43.7هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️نورنیوز رسانه نزدیک به دبیرخانه شورای عالی امنیت: 🔹در حمله به حرم شاهچراغ چند نفر از تروریست‌ها و عوامل حامی آنها دارای گذرنامه آذربایجانی بودند!
بازدید فرمانده کل سپاه از چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج 🔹سرلشکر سلامی در دومین روز از مرحله نهایی چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج از غرفه‌های این رویداد کشوری در محل لانه جاسوسی سابق بازدید کرد و با مسئولان غرفه‌ها به دیدار و گفتگو پرداخت.‌ 🔹در این بازدید، رئیس سازمان بسیج، معاون هماهنگ‌کننده سپاه، حجت‌الاسلام طائب مشاور فرمانده سپاه، سردار مقدم‌فر مشاور فرهنگی فرمانده سپاه، سردار جوانی معاون سیاسی و سردار رمضان شریف معاون روابط عمومی کل سپاه حضور داشتند. 🔸مرحله نهایی چهارمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج از ۹ تا ۱۱ بهمن در لانه جاسوسی سابق درحال برگزاری است.
▪️فیروزآبادی استعفا نداد حجت الاسلام رحمت الله معظمی
2.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آلودگی هوا معضل قدیمی! فیلمی جالب از گزارش تلویزیون دوره پهلوی از آلودگی هوای تهران در دهه ۴۰ / تهران در سال ۱۳۵۴ آلوده‌ترین و کثیف‌ترین شهر جهان بوده است.
927.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♻️ الان خط و ربط برای ما معلومه هیچ عذریم توش نیست، بدهکار این انقلابیم... 🔺شادی روحش صلوات
. ♻️ تا آخوند کفن نشود، این وطن وطن نشود
🌍مصداق بارز یه اصلاح‌طلب بی‌شرف خودشون عکس خصوصی رستم قاسمی رو پخش میکردن و بهش تهمت میزدن حالا که اسناد خانواده فاسد پهلوی پخش شده نگران اسلام شدن
🌍 اقتدار به سبک حکومت پهلوی! 🔰 در حالی که رسانه های سلطنت طلب مشغول ارائه چهره دروغینی از دوران پهلوی هستند و اعلام می کنند حکومت پهلوی یه حکومت مستقل و قدرتمند بوده است توجه شما را به اسناد محرمانه ساواک جلب می کنیم 👈 طبق این اسناد سفیر آمریکا در ایران، نخست وزیر کشور را انتخاب می کرده است و در این انتخاب نه شاه نه نمایندگان مجلس هیچ نقشی نداشته اند! و این مساله حتی باعث ناراحتی نمایندگان ساواک شده است ✅ این چهره حکومت بی عرضه و وابسته پهلوی از لابلای اسناد محرمانه خودشان است نه داستان سازی های رسانه های ضد انقلاب
جنجال حضور مرد فرانسوی کنار همسر رضا پهلوی 🔹بعد از افشای تصاویر خاندان پهلوی از سوی یک کانال، این‌بار تصاویر یاسمین پهلوی، همسر رضا پهلوی، در کنار یک مرد فرانسوی منتشر شد. 🔹سلطنت‌طلبان در ابتدا برای تطهیر این رسوایی مدعی شدند که این مرد، برادر یاسمین پهلوی است اما خیلی زود مشخص شد که حرفشان دروغ است. 🔹سپس این افراد مدعی شدند که آن مرد فرانسوی، مربی یوگای یاسمین پهلوی بوده و متاهل است؛ به‌گونه‌ای که انگار ارتباط با مربی متاهل یوگا خیانت نیست!
⭕️ وزیر خارجه قطر: حامل پیام‌های آمریکا برای ایران هستیم ♨️ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی وزیر خارجه قطر روز یکشنبه در نشست خبری با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه گفت: روابط ایران و قطر برای استقرار و ثبات منطقه‌ای حائز اهمیت است؛ چه در زمینه رایزنی‌های سیاسی و اقتصادی و زمینه‌های مختلفی که درباره روابط میان دو ملت است. 🔻وزیر خارجه قطر افزود: کشور و رهبری قطر همواره به دنبال افزایش هر چه بیشتر روابط میان کشورهای منطقه با ایران است. با توجه به روابط همسایگی و تاریخی که میان این کشورها وجود دارد کار ما همیشه بر اساس خوش‌بینی و عدم ناامیدی صورت می‌گیرد 🔴 آل ثانی بیان کرد: تا جای ممکن تلاش می‌کنیم که ترس‌ها و دغدغه‌های طرفین توافق از بین برود تا محیط مناسبی برای انجام این گفت‌وگوها صورت بگیرد؛ فارغ از اینکه این گفت‌وگوها در کجا صورت بگیرد. 🔹وی خاطرنشان کرد: قطر درپی ثبات منطقه و به دنبال این است که این توافق هسته‌ای صورت بگیرد زیرا عامل مهم ثبات منطقه است. 💢 وزیر خارجه قطر افزود: در هفته و ماه‌های گذشته شرایطی که در آن به سر می‌بریم متاسفانه مناسب و مثبت نبوده است و تلاش می‌کنیم اوضاع آرام‌تر و سوءتفاهم‌ها برطرف شود تا آمادگی برای بازگشت به توافق مهیا شود. ♦️آل ثانی، توهین به قرآن و سوزاندن قرآن کریم را محکوم و عنوان کرد: این اقدام باعث نفرت پراکنی و اختلافات بیشتر میان ادیان می‌شود. دین اسلام همه را به همزیستی میان همه افراد دعوت می‌کند. ♨️ وی درباره تحولات اخیر در فلسطین گفت: قطر تنش اخیر دولت جدید رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی‌ها را به شدت محکوم می‌کند و دعوت می‌کنیم رژیم صهیونیستی از اقدامات یکجانبه دست بردارد و تنش‌ها را کمتر کند زیرا ممکن است در صورت ادامه این تنش‌ها وضعیت خطرناک‌تری را در منطقه شاهد باشیم.
نرخ سود بانکی تغییر کرد 🔹بانک مرکزی: نرخ سود تسهیلات عقود غیرمشارکتی و مشارکتی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی حداکثر ۲۳٪ تعیین می‌شود. سقف نرخ سود سالانه سپرده‌های مدت‌دار: 🔸۱- کوتاه‌مدت عادی:  ۵٪ 🔸۲- کوتاه‌مدت ویژه سه ماهه: ۱۲٪ 🔸۳- کوتاه‌مدت ویژه شش ماهه: ۱۷٪ 🔸۴- بلندمدت با سررسید یک سال: ۵‌‏.۲۰ ٪ 🔸۵- بلندمدت با سررسید دو سال: ۵‏.۲۱ ٪ 🔸۶- بلندمدت با سررسید سه سال: ۵‏.۲۲ ٪
🔴نان پهلوی!!! 🔹 در زمان وضعیت اقتصادی کشور به حدی خراب بوده که جان فوران آمریکایی در کتابش نوشته: در پاییز 1321 نانواها آرد را الک میکردند و با آرد الک شده برای ثروتمندان نان میپختند، و برای بقیه مردم آرد را با خاک اره، ماسه، خاکستر و خاک مخلوط میکردند. 📚 منبع:کتاب مقاومت شکننده/نوشته جان فوران(استاد دانشگاه کالیفرنیا) /ترجمه احمد تدین /صفحه400