✳️ تمدنِ غرب، تمدنی نیازآفرین!
🔻 شهید آوینی از قول روژه گارودی در کتاب «هشدار به زندگان» این نکته را آورده که: «اقتصادِ آزاد، به شیوهٔ غربی، برای رفع احتیاج بازار نیست بلکه برای ایجاد بازارِ احتیاج است»!
🔸 آوینی میگوید: مصرف بیشتر برای تولید بیشتر، ضرورت حتمی اقتصاد امروز است، چرا که اگر کالاهای تولیدشده مصرف نشوند امکان توسعهٔ تولید، یعنی امکان توسعهٔ اقتصادی، وجود نخواهد داشت. بنابراین، برای تولید بیشتر که ضرورت توسعهٔ اقتصادی است باید مردم را به مصرف هرچه بیشتر ترغیب کرد و بدین علت است که تبلیغات یکی از ارکان اساسی توسعه به شیوهٔ غربی است.
🔺 روژه گارودی نیز همین مسئله را با بیانی دیگر مورد توجه قرار داده است و میگوید: تبلیغات تجاری، به شیوهٔ غربی، بیش از آن که مایهٔ تباهی طبیعت باشد موجب هلاکت انسان است. تصور این که مردم دنیا حتی برای لحظهای به نیازهای حقیقیِ خویش و الگویی متناسب با حوائج واقعی انسان بازگردند، برای یک اقتصاددان وحشتناکترین چیزی است که ممکن است اتفاق بیفتد. اگر حتی برای یک لحظه چنین اتفاقی در دنیا بیفتد و مردم فقط برای یک لحظه، درست به اندازهٔ نیاز واقعی خویش مصرف کنند، ادامهٔ روند کنونیِ توسعهٔ صنعتی دچار مخاطرات و بحرانهایی خواهد شد که تصور آن بسیار دشوار است.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 از کتاب «فرزندم اینچنین باید بود» ج۱
#⃣ #غرب_شناسی
🇬🇧 پاسخ جک استراو به نگرانی بیبیسی و سایر رسانه های غربی از کمبود گوشت در ایران
جک_استراو در کتاب کار انگلیسی مینویسد: ایرانیها حق دارند از «روباه استعمارگر» خشمگین باشند ما در جنگ جهانی اول موجب قحطیِ فاجعه بار و مرگ ۱۰ میلیون نفر در ایران شدیم ( #مرگ_نیمی_از_جمعیت_ایران 🚨)
وزیر خارجه اسبق انگلیس:
🔹ایران هرگز مستعمره بریتانیا نبوده، اما این به معنی نیست که ما از این کشور برای رسیدن به ثروت و قدرت، بهرهکشی نکردهایم.
🔹آنها دلایل خوبی دارند تا از «روباه حیلهگر و استعمارگر» - لقبی که به ما دادهاند - خشمگین باشند.
🔹در طول قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰، ما با رشوه و فریب، ایران را به انجام خواستههایمان واداشتیم و هر وقت هم که اینها نتیجه نداد، در این کشور نیرو پیاده کردیم.
🔹ما در جنگ اول جهانی به این کشور تجاوز کردیم و با این کار به شکلگیری یک قحطی فاجعهبار کمک کردیم.
🔹ما در سال ۱۹۴۱ شاه را کنار گذاشتیم و پسر ضعیفتر و حرفشنوتر او را سر کار آوردیم.ما به تقویت شاه در نیمه و اواخر دهه ۱۹۷۰ کمک کردیم.
🔹در دهه ۱۹۸۰، زمانی که صدام تصمیم گرفت بدون هرگونه توجیهی به ایران حمله کند، تمام غرب - آمریکا، فرانسه، انگلستان و روسیه - از عراق حمایت کردند.
💠 The English Job by Jack Straw review – portrait of Iran’s fixation with Britain | Politics books | The Guardian
🌐 https://www.theguardian.com/books/2019/jul/22/the-english-job-understanding-iran-why-it-distrusts-britain-by-jack-straw-review
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠اعتراض رییس جمهور کنگو به مکرون
🔻با احساس خطر از گسترش نفوذ روسیه و چین در قاره آفریقا، مکرون برای حفظ تاثیرگذاری فرانسه در این قاره، سفری به چند کشور آفریقایی داشته.
🔻غیر از مردم آفریقا که با شعار "قاتل" از ایشون استقبال کردند،
رئیس جمهور کنگو هم در اقدامی بیسابقه در یک جدال لفظی از ماکرون خواست به آفریقاییها نگاه محترامانه داشته باشه نه مثل همیشه نگاه پدرانه و از روی سلطه!
🔻اما رئیس جمهور فرانسه سعی کرد طفره بره. ماکرون گفت: این نظری است که از جانب مطبوعات مطرح شده، نه دولت فرانسه. رئیس جمهور کنگو در جواب گفت: خیر این حرفهای لودریان وزیر خارجه فرانسه است، نه یک روزنامه نگار.
لودریان در سال ۲۰۱۹ انتخابات کنگو و انتخاب شدن همین رئیسجمهور کنگو رو زیر سوال برده بود.
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگزاری جشن ایرانی کشی #پوریم توسط جامعه کلیمیان ایران با حضور هاراو "یهودا گرامی" حاخام اعظم و رهبر مذهبی یهودیان ایران.
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "نوام چامسکی"، فیلسوف و دانشمند علوم شناختی در واکنش به اتفاقات اخیر در سرزمینهای اشغالی گفت:
🔺"هرگز اسرائیل را رژیمی آپارتاید خطاب نکردم چون بدتر از آپارتاید(تبعیض نژادی) است؛ آفریقای جنوبی بر مردمان سیاهپوست متکی بود و 85 درصد مردم آفریقا نیروی کار بودند اما اسرائیل میخواهد فلسطینیها را نابود کند!
⭕️ سال ۶۶ بچه ها رو مستقیم شیمیایی میکردن چون زورشون زیاد بود، الان مخفیانه اینکارو میکنن چون زورمون زیاده
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 رهبر انقلاب در دیدار اخیر، خطاب به مسئولان: راه درست برای حل مشکلات اقتصادی مردم را پیدا و اجرا کنید
📲 #استوری_کلیپ
💻 Farsi.Khamenei.ir