eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
46.6هزار عکس
37.2هزار ویدیو
189 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
اعتراض نماینده ایرلند به تحریمِ ایران 🔹میک والاس، نماینده ایرلند در پارلمان اروپا به رفتارهای متناقض غرب در قبال اغتشاشات ایران واکنش نشان داد و گفت: اگر به فکر مردم ایران هستیم، از کشتن آن‌ها با تحریم دست برداریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️چرا مردم انقلاب کردند؟ ما نمیگیم، خودشون میگن! «علینقی عالیخانی» وزیر اقتصاد رژیم پهلوی: 🔹 علت انقلاب این بود که ایران دارای جامعه‌ای پیشرفته از لحاظ اجتماعی بود اما با یک سیستم سیاسی، روز به روز عقب‌افتاده‌تر می‌شد!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ محمد مرندی نقل می‌کند ظریف به حسن روحانی پیشنهاد داده است که خوب است از آمریکا (بابت برجام) طلب غرامت کنیم اما روحانی گفته نیاز نیست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به آتش کشیدن ماکت ماکرون و سران دولت فرانسه در پاریس
وال‌استریت‌ژورنال: اقتصاددان‌ها ۱۸۶ بانک آمریکایی را شناسایی کرده‌اند که در خطر ورشکستگی قرار دارند.
🌙 «شما هم اگر شب ها توفیق پیداکردید و بیدارشدید،صلوات حضرت صدیقه را بفرستید و با ایشان مأنوس باشید! در نوافل و نماز شب، به مقام شامخ ایشان توجه کنید و بدانید که استمدادگرفتن از ایشان موجب قرب و ترقی معنوی میشود و خداشناسی انسان را زیاد میکند» 🔻حضرت آیت الله محمد علی شاه آبادی(ره)
🌹دو روز مانده به عید نوروز ۶۴ پیکر رزمنده ایرانی در میان گلها ۱۰ کیلومتری جنوب بصره 🌹یادمان باشد آرامش امروزمان را مدیون خون پاک شهداء هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا