eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍مصی پولی نژاد برای هر زن زندگی ازادی گفتن ۲۰ تا ۳۰ هزار دلار میگیره! چرا غربی ها باید به این پول بدن؟ و چه ساده لوح هایی که جیب این پول پرستا رو با زندانی شدن خودشون پر میکنند.
سال ۱۴۰۲ چقدر خودرو وارد خواهد شد؟ 🔹رئیس کمیسیون صنایع‌ومعادن مجلس: بر اساس برنامه دولت و آنچه که در لایحه بودجه پیش‌بینی شده واردات خودرو در سال ۱۴۰۲ دو برابر آن‌چیزی است که قرار بود در سال ۱۴۰۱ محقق شود. 🔹از آنجا که دولت واردات خودرو را در سال ۱۴۰۱ دیر شروع کرد نتوانست هدف واردات ۱۰۰ هزار خودرو را محقق کند اما هم مابقی هدف‌گذاری سال ۱۴۰۱ و هم دو برابر آن یعنی حدود ۲۰۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۲ وارد خواهد شد.
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 صدای کودتا پس از ۸۲ سال خاموش شد/ نگاهی به نقش رادیو بی‌بی‌سی فارسی در کودتا و بحران‌های ایران
ایران خواستار توضیح مقامات آذربایجان شد 🔹سخنگوی وزارت امور خارجه: اظهارات وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در خصوص تشکیل جبهه متحد ضدایرانی و نیز اظهارات وزیر خارجه آذربایجان پیرامون محتوای گفتگوها و «مرحله جدید شراکت استراتژیک» بین آذربایجان و رژیم صهیونیستی تأیید ضمنی جهت‌گیری ضدایرانی همکاری‌های آنهاست. 🔹جمهوری اسلامی ایران همواره کوشیده است تا تلاش بدخواهان برای ایجاد فاصله بین دو کشور همسایه را ناکام بگذارد و از دولت آذربایجان نیز انتظار می‌رود از دامی که دشمنان روابط دو کشور پهن کرده‌اند دوری کند. بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران نمی‌تواند نسبت به توطئه رژیم صهیونیستی علیه خود از خاک جمهوری آذربایجان بی‌تفاوت بماند.
یوآن علیه دلار 🔹چین و برزیل توافق کردند که دلار آمریکا از مبادلات تجاری میان دو کشور کنار گذاشته شود. چین با ۱۵۰ میلیارد دلار بزرگ‌ترین شریک تجاری برزیل است. ‌ 🔷پیشتر چین با ایران، روسیه، عربستان، هند و پاکستان توافق‌های مشابه‌ای امضا کرده بود.
☑️در اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است: 🔹 سحرگاه امروز جمعه یازدهم فروردین ماه ۱۴۰۲ مصادف با نهم ماه مبارک رمضان ، پاسدار رشید اسلام " " از مستشاران رشید نظامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سوریه ، در حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در حوالی دمشق به شهادت رسید. 🔹در این اطلاعیه با محکومیت سکوت و بی عملی مجامع موثر جهانی در قبال جنایت آفرینی ها و تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی و ادامه نقض حاکمیت و تمامیت سرزمینی یک کشور مستقل عضو سازمان ملل ، تاکید کرده است: بی‌تردید رژیم جعلی و جنایتکار صهیونیستی پاسخ این جنایت را دریافت خواهد کرد. 🔹این اطلاعیه با تبریک و تسلیت شهادت این افسر مؤمن، مخلص، فداکار و پاکباخته به خانواده معظم و آحاد همرزمان مجاهد و گرانقدر ایشان اعلام کرده است: آئین‌های تشییع، تدفین و خاکسپاری شهید عالی‌قدر متعاقباً به آگاهی ملت شریف ایران رسانده خواهد شد.
🔺️ کودکان سالم نیازی به تزریق دز تقویتی واکسن کرونا ندارند سازمان بهداشت جهانی: 🔹️کودکان و نوجوانان سالم ممکن است نیازی به واکسن‌های اضافی برای کووید-۱۹ نداشته باشند، البته آن‌ها همچنان نیاز به تزریق واکسن‌های معمولی دیگر دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نگرانی رئیس ستاد ارتش اسرائیل از افزایش نافرمانی/ تجمع صهیونیستها مقابل خانه گانتس 🔹️رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی درباره افزایش نافرمانی در داخل ارتش این رژیم ابراز نگرانی کرد و گفت: اگر نظامیان ذخیره ارتش اسرائیل را به علت تعلیق کردن کار خود در اعتراض به تغییرات قضایی مجازات کنیم، این امر باعث گسترش پدیده نافرمانی در داخل ارتش خواهد شد. 🔹️همچنین سایت صهیونیستی «والا» گزارش داده که دهها نفر از نظامیان ذخیره ارتش رژیم اسرائیل امروز جمعه جلوی خانه «بنی گانتس» وزیر جنگ سابق و از سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی تجمع کرده و از او می خواهند که با یک راه حل میانه درخصوص تغییرات قضایی مورد نظر کابینه نتانیاهو موافقت نکند.
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کرمانشاه و تک خوانی یک خانم بدون حجاب در ورودی پارک کوهستان طاق بستان کرمانشاه ❌ کرمانشاه _ نگاه و هیچ 😒