eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴منافقین از آلبانی به کانادا می‌روند 🔹پناهگاه اختلاس‌گران فراری پایگاه جدید تروریست‌ها 🔹سران گروهک تروریستی منافقین در حال تدارک برای انتقال مقر این گروهک از آلبانی به کانادا هستند. 🔹یک منبع آگاه امنیتی با اعلام این خبر به تسنیم گفت: این تصمیم درپی عزم جدی دولت و دادگاه ویژه ضد تروریسم آلبانی بر محدود کردن این گروهک به دلیل مستندات کشف شده در مقر اشرف۳، گرفته شده و سران آن در حال فراهم کردن مقدمات خروج تدریجی اعضای خود هستند. 🔹گروهک منافقین پس از ناکام ماندن در کسب موافقت دولت فرانسه برای پذیرش بخشی از عناصر خود در قرارگاه اور سوراواز، لابی‌های خود در دولت کانادا را فعال کرده و طبق هماهنگی شکل گرفته مقرر شده است تا در گام اول عناصر دارای اقامت یا پاسپورت موقت کانادا از آلبانی به این کشور منتقل شوند. 🔹گفته می‌شود منافقین این تصمیم را بر اساس شباهت وضعیت فعلی خود در آلبانی با شرایط زمان حضور در عراق، اتخاد کرده‌اند.
🔴کاخ سفید ادعاها درباره کاهش سرعت غنی‌سازی ایران را تأیید نکرد ♨️جان کربی، هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید ادعای وال‌استریت‌ژورنال درباره کاهش سرعت غنی‌‌سازی ایران را تأیید نکرد. 🔺روز جمعه، وال استریت ژورنال به نقل از افراد آشنا به این موضوع گفت که ایران سرعت انباشت اورانیوم غنی‌شده تا ۶۰ درصد را به میزان قابل توجهی کاهش داده و مقداری از ذخایر خود را رقیق کرده است. 🔻کربی در نشست خبری روز جمعه گفت که نمی‌تواند این گزارش را تایید کند. او با وجود این اضافه کرد: «هر اقدامی که ایران ممکن است برای کاهش سرعت غنی سازی بردارد قطعاً مورد استقبال قرار خواهد گرفت». 🔹این مقام کاخ سفید بار دیگر یادآوری کرد هیچ مذاکرات فعالی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران در جریان نیست. او در ادامه تصریح کرد: «مطمئناً از برداشتن چنین گام‌هایی -اگر گزارش‌ها صحت داشته باشند- استقبال می‌شود.» ♦️جان کربی درباره توافق میان ایران و آمریکا برای مبادله زندانیان نیز اظهارنظر کرد و بار دیگر ادعاهای روز گذشته‌اش در این خصوص را تکرار کرد. 🔹کربی مدعی شد که کارهایی که ایران می‌تواند با دارایی‌های آزاد‌شده‌اش انجام می‌دهد محدود خواهند بود و آمریکا بر آنها نظارت خواهد داشت. ♦️او تصریح کرد: «این وجوه در اصل تنها برای خرید غذا، دارو و تجهیزات پزشکی که دارای کاربری دوگانه نظامی نیستند قابل استفاده‌ خواهند بود.» 🔻برخی منابع ایرانی روز پنجشنبه گزارش‌های قبل‌تر منتشرشده مبنی بر توافق تهران و واشنگتن برای مبادله زندانیان را تأیید کردند. 🔺ابتدا روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده بود پنج زندانی آمریکایی در ازای آزادی ایرانی‌هایی که به دلیل نقض تحریم‌ها مجرم شناخته شده‌اند از زندان آزاد خواهند شد. ⭕️این روزنامه همچنین به نقل از منابعی که اشاره‌ای به نام آنها نشده مدعی شده بود حدود ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های نفتی ایران نیز آزاد خواهند شد. ♨️منابع آگاه به خبرگزاری فارس گفته‌اند منابع ایران در حال انتقال به حساب‌هایی در قطر است و در خصوص تبدیل آن از واحد «وون» (پول کره جنوبی) به یورو توافق صورت گرفته است.
35.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥دو میلیون ایرانی را بکشید! 🔹بختیار در تاریخ معاصر همواره چهره‌ای وطن پرست معرفی می‌شود اما حقایق قضاوت دیگری را به ما نشان می‌دهد.
‌ منبع آگاه: فعالیت‌های هسته‌ای بی‌وقفه در جریان است 🔹یک منبع آگاه: فعالیت‌های هسته‌ای ایران بدون وقفه و براساس برنامه‌های قبلی سازمان انرژی اتمی و منطبق بر قانون اقدام راهبردی در همه حوزه‌ها در جریان است.
♨️‌ ۶ میلیارد که چیزی نیست! 🔹‌ ایران توانسته مبلغ ۶ میلیارد دلار پول های بلوکه شده اش را از آمریکا پس بگیرد؛ مبلغی چشمگیر که بسیاری چاله های روحانی ساز را پر خواهد کرد؛ برای همین، این موفقیت که بدون برجام بدست آمده، دمای بدن اصلاح طلبان را از حد تحمل بالاتر برده است! 🔹‌ زنده شدن این پول علاوه بر اینکه اصلاح طلبان را خشمگین کرده، داد ترامپیست های آمریکایی را نیز در آورده؛ به طوری که میگویند دولت بایدن به ایران باج داده است؛ البته این ۶ میلیارد در برابر میلیاردها دلاری که آمریکا بی نتیجه در جنگ اوکراین دود میکند پولی نیست؛ 🔹‌ همین یکی دو روز پیش دولت بایدن علاوه بر هزینه های سنگین قبلی، مبلغ ۲۴ میلیارد دلار دیگر را برای کمک به اوکراین، به کنگره پیشنهاد داده است؛ یعنی چهار برابر پولی که ایران به آن دسترسی پیدا میکند؛ این حرکت نیز داد آمریکایی ها را درآورده و میگویند هاوایی که در آتش میسوزد و هیچ کسی تا کنون موفق به اطفای آن نشده واجب تر است یا اوکراین؟! 🔹‌ اصلاح طلبان را نمیدانم از چه میسوزند، ولی مفسران آمریکایی این روزها میگویند چرا ایالات متحده باید به ایرانی که شاهدهایش روزانه ده ها کشته از ناتو میگیرند، و باعث فرسایشی شدن جنگ در اوکراین و تزریق ناگزیرِ میلیاردها دلار برای دود شدن گشته اند، ۶ میلیارد دلار هم باج بدهد؟! 🔹‌ اصلاحات شاید از آشکار شدن بی عرضگی اش، ناکارآمی برجامی که بدان آویزان بود و موفقیت تیم رئیسی عصبانی است که سوزش آن را با پماد میشود چاره کرد، لیکن درد آمریکایی ها از جنس دیگری است؛ بحث بسیار فراتر از ۶ میلیارد دلار است؛ آنها معتقدند صدها میلیارد بعلاوه یک هژمونی را میبازند! ✍عبدالرحیم انصاری
📸رستوران کریم باقری پلمپ شد 🔸اینستاگرام رستوران نامبر سیکس که متعلق به کریم باقری است امروز با انتشار پستی خبر از پلمپ شدن مجموعه به دلیل رعایت نکردن حجاب اسلامی داد.
♦️‌ فرزین در ۷ ماهی که رئیس بانک مرکزی بوده توانسته متوسط رشد ماهانه نقدینگی را به ۱.۸ درصد کاهش دهد. 🔹‌ در دوره کمیجانی این رقم به ۳.۱ درصد افزایش یافته بود. 🔹‌ در دوره حدودا ۳ ساله ریاست همتی هم رشد ماهانه نقدینگی به ۲.۴ درصد رسیده بود در حالی که در دوره سیف این رقم ۲ درصد بود ✍‌ مهدی مهرپور
سازمان فضایی ایران کاهش سطح آب دریای خزر را تایید کرد 🔹سخنگوی سازمان فضایی ایران: در بررسی‌ وضعیت سطح آب دریای خزر در یک بازهٔ زمانی حدودا ۱۰ ساله نشان می‌دهد که بخش شمالی دریای خزر در سالیان گذشته به خصوص ۲ سال اخیر با کاهش سطح آب و پیشروی خط ساحل مواجه شده است. 🔹در بخش جنوبی و سواحل کشورمان فعلا تغییرات زیادی حاصل نشده که احتمالا به‌دلیل شیب یا عمق دریا در این بخش است. 🔹این موضوع در سالیان پیش‌رو مشکلات زیست‌محیطی زیادی را برای تمام کشورهای ساحلی ایجاد خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس‌ دادگستری استان مرکزی: حکم ۹ نفر از اهانت‌کنندگان به امام حسین(ع) که در روز تاسوعا در آرامستان اراک رقاصی کرده بودند صادر شد.
منابع ارزی توقیف‌شده ایران در کره جنوبی آزاد شد 🔹رئیس بانک مرکزی: با پیگیری‌های فنی و دیپلماسی موفق، تمام منابع ارزی توقیف‌شده ایران در کره جنوبی آزاد و هزینه‌های تبدیل ارز آن از وون به یورو نیز توسط کشور ثالث پذیرفته شد. 🔹بر همین اساس، به‌زودی تمامی این منابع یورویی به حساب‌های ۶ بانک ایرانی در قطر واریز و به‌صورت پرداخت بانکی جهت خرید کالاهای غیر تحریمی استفاده می‌شود. مابقی این منابع هم در صورت سپرده، مشمول دریافت سود بانکی خواهد شد. 🔹منابع ارزی ایران در چند کشور دیگر نیز به‌زودی در دسترس قرار می‌گیرد که اخبار و آثار آن در بازار و مبادلات تجاری مشاهد خواهد شد.
20.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | بزرگ مردی به نام سیدعلی حسینی خامنه ای 🔸 حجت الاسلام و المسلمين راجی 👈 طرح ولایت دانشجویان، معلمین و فعالین فرهنگی تابستان ١۴٠٢
🔺قابل توجه اصلاحطلبایی که میخوان این توافق رو کوچیک جلوه بدن!