eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.4هزار ویدیو
206 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ؛ چرایی تأکید روایات بر نماز اول وقت⁉️ 🎙آیت الله مصباح یزدی (ره) 📌انضباط در سلوک معنوی یکی از مقررات است و نماز هم از این قاعده مستثنی نیست. 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋شاهکارقرائت من سوره الرحمن🦋 :1الی5 بین المللی:الاستاددکتر:((مجیدابراهیمیان)) #((استان گیلان:بندرانزلی)) سعی کنید قران انیس و مونستان باشد ، نه زینت دکورها وطاقچه های منزلتان شود ،بهتر است قرآن را زینت قلبتان کنید. شهید سید مجتبی علمدار شهادت آرزومه🕊💚🌷🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖 🎥 🔅بروید سر قبر پدر و مادرتان آنها شما را می بینند و خوشحال می شوند 🔺پنجشنبه ست هدیه نثار اموات فاتحه ای قرائت فرمایید🌹 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سگ باز بودن و بوزینه باز بودن در قدیم صفت بدترین آدم‌های دوران خودشون بوده ولی الان برای یه سری از مردم شده ارزش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌سعی کنید با مهری که از خاک کربلا درست شده نماز بخوانید چون.... ⏪ادامه را در ویدیو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شهید حاج قاسم سلیمانی: نماز اگر قضا شد امکان مجدد آن وجود دارد، اما نظام اگر آسیب دید نماز آسیب می‌بیند دین آسیب می‌بیند، به این دلیل امام(ره) حفظ نظام را اوجب واجبات و واجب‌تر از نماز دانستند.
46.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢مستند کوتاه شهیدی که امام زمان(عج) را ملاقات کرد 🟢 این مستند کوتاه داستان شهیدی را روایت میکند که توفیق ملاقات با حضرت ولی‌عصر(عج) نصیبش شده بود و این ماجرا توسط پدر وی برای رهبر انقلاب نقل شد.
24.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدیده خطرناکی به نام داعش خراسان! 🔹داعش خراسان در سال ۱۳۹۳ با هدف ناامن‌سازی و انجام عملیات‌های ویژه روی مردم ایران و افغانستان در افغانستان ایجاد شد. 🔹این گروه مسئولیت حملات تروریستی آبان ماه ۱۴۰۱ و مرداد ماه سال جاری به حرم مطهر شاهچراغ را برعهده گرفت. 🔹 داعش خراسان تماما متشکل از افغانستانی‌ها نمی‌باشد و این شاخه از داعش به کانون جذب تکفیری‌های شرق آسیای میانه تبدیل شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥این زائرین از منطقه رأس البیشه در جنوب عراق مسافت حدود ۶۰۰ کیلومتر را راهی می‌شوند و بخشی از این مسیر باید از رودخانه و گل و لای بگذرند تا به خشکی برسند و راهی نجف و سپس کربلا شوند...
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ در بیشه شیران ، مجالی برای جولان کفتار نیست 🔰 پرچم داعش در کیف تروریست داعشی دستگیر شده حادثه تروریستی شاهچراغ
اهداف یک حادثه تروریستی 🔹شامگاه یک‌شنبه 22 مردادماه، یک فرد مسلح در یک حمله تروریستی قصد ورود به حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ(ع) در شیراز داشت که با اقدام به ‌موقع نیروهای حفاظت حرم مواجه شد. تروریست مسلح دو نفر را شهید و 8 تن دیگر را مجروح کرد. 🔰گزاره خبری: 🔸1ـ سایت خبری مشرق نیوز نوشت: «انجام سه عملیات تروریستی بافاصله یک هفته در سه ‌نقطه مجزا از هم در منطقه تفسیرهای قابل ‌توجهی دارد، در اقدام تروریستی اول در «الکحاله» نزدیک به منطقه بقاع افرادی مسلح به نیروهای حزب‌الله حمله کرده و یکی از رزمندگان مقاومت را به شهادت رساندند. در عملیات تروریستی دوم که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت بیش از ده سرباز ارتش سوریه در «جنوب رقه» کشته شدند. کمتر از دو روز پس‌ازاین دو عملیات سریالی یک اقدام تروریستی دیگر با همان ماهیت و هم‌عرض با دو واقعه روی‌داده در لبنان و سوریه در شهر شیراز روی داد.» 🔹2ـ دبیر کل حزب‌الله لبنان با ابراز تسلیت به خاطر شهدای حملات تروریستی پاکستان، صحرای سوریه و مرقد شاه‌چراغ در شیراز، همزمانی این حوادث را به تحلیل گذاشته و می‌گوید «آن‌گونه به نظر می‌رسد که آمریکا قصد دارد گروه تروریستی داعش را به میدان‌های متعدد بازگرداند.» 🔸3ـ البته ارتباط بین داعش و غربی‌ها یک موضوع قابل کتمان نیست چنانکه جورج گالوی نماینده اسبق مجلس انگلیس معتقد است که «داعش و القاعده دقیقاً آن چیزی نیست که به ما گفته ‌شده است. آنها درواقع ابزار سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌های غربی هستند. در سوریه ما پشتیبان هوایی، بنیان‌گذار و تأمین‌کننده سلاح داعش و نیروهای افراطی اسلام‌گرا بودیم.» 🔰گزاره تحلیلی: 🔹1ـ رابطه داعش و آمریکا در حقیقت مانند رابطه کارگزار و کارفرما است. دولت جنایتکار آمریکا در دهه‌های اخیر، تأسیس، تجهیز و پشتیبانی بسیاری از گروهک‌های مسلح تروریستی از جمله داعش را در منطقه غرب آسیا بر عهده داشته است. دونالد ترامپ دو بار، اول در اوت 2016 دریکی از سخنرانی‌های انتخاباتی خود و سپس در نوامبر 2019 در جمع هوادارانش در می‌سی‌سی‌پی به‌صراحت گفت که «داعش را باراک اوباما و هیلاری کلینتون به وجود آوردند.» 🔸2ـ رژیم مافیایی آمریکا که سیلی‌های پی‌در‌پی از جبهه مقاومت خورده و روند تحرکات جهانی این رژیم را در سراشیبی کاهش قدرت و اضمحلال سوق داده است. در حادثه تروریستی آستان مقدس حضرت احمدبن موسی الکاظم شاه‌چراغ(علیه‌السلام) سعی کرده با احیای برخی سلول‌های خفته داعش و تکرار حادثه سال گذشته شاه‌چراغ، اقتدار امنیتی کشور را به سخره بگیرد. 🔹3ـ اما «و الله خیر الماکرین»‌، مکر شیطان بزرگ به خودشان بازگشت و حادثه سال گذشته نه‌تنها در آن وسعت تکرار نشد، بلکه این بار یک نیروی خدماتی حرم، پشت تروریست مسلح آموزش‌دیده را به خاک مالید و افتضاحی دیگر هم برای گروهک از هم‌گسیخته داعش و هم برای اربابش آمریکا رقم زد. 🔸4ـ آنچه مسلم است تحركات بدخواهان در آستانه شهريور 1402 مشابه پروژه سال گذشته آغاز شده، اما در سوى ديگر علاوه بر هوشيارى نهادهاى انتظامى و امنيتى اين بار تجربه تلخ مردم ايران از پيامدهاى آشوب، اغتشاش و بر هم ريختن نظم اجتماعى نيز می‌تواند مانع از تكرار تجارب تلخ گذشته شود.