فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️سردار رادان : دستور داده ام با اراذل و اوباش سخت و تند برخورد کنند
❇️اگر اراذل و اوباش دوست دارند میتونن امتحان کنن
🔰این امتحان کرد و دید 😁
🔰وسط لایو مشغول تهدید و عربده کشی بود که نیروهای امنیتی رسیدند 🤣
.
♻️ مقصود این نبود که فقط رأی بدهیم به جمهوری اسلامی
🔰امام خمینی ره در همان اوایل انقلاب فرمودند:
"... البته الآن رژیم فعلی به حسب رفراندمی که شد رژیم جمهوری اسلامی است؛ لکن ما مقصودمان نبود که فقط رای بدهیم به جمهوری اسلامی و برویم کنار؛ ما جمهوری اسلامی را میخواهیم که احکام اسلام در آن جمهوری تحقق پیدا بکند. احکام اسلام در سرتاسر کشور؛ و ان شاء الله در سرتاسر بلاد مسلمین؛ و امید است که سرتاسر کشورهای همه جا باشد."
✍نکته:
🔻مواجهه برخی از مسئولین با فضای مجازی یله و رها و وضعیت بی بند و باری و کشف حجاب به گونه ای است که قطعاً به آن چیزی که مقصود امام ره بود، نخواهیم رسید.
🔻هر چیزی برای خودش راهی دارد. با این دستفرمان و در ادامه نیز با محقق شدن استحاله فرهنگی، قطعاً آن هدف متعالی امام ره محقق نمی شود.
🔻در هر صورت، اگر جلوی برخی از مسئولین و همچنین ماله کشان و مذهبی های التقاطی را نگیریم، جمهوری اسلامی صوری به ما تحمیل خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬تدابیر حضرت زهرا(سلام الله علیها)
🎙حجت الاسلام #راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای هجوم به خانه حضرت زهرا (س) از زبان #رهبر_معظم_انقلاب
✍ ببینید رهبری عزیز چگونه به جای نوحه سرایی و مدیحه سرایی های غلو آمیز روایتی واقعی و عبرت آموز از حضرت زهرا(س) بیان می کنند.
22.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤 ریل | لحظاتی از دومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۲/۰۹/۲۴
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید
📚 معرفی کتاب #حقیقت_عظیم
مجموعه بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) از سال ۱۳۵۱ هجری شمسی
توسط آقای حاج سیدرضا نریمانی در دومین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره)
📌ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/کتاب-حقیقت-عظیم
@KhameneiBook
🖤 فاطمه یعنی...
🕊 حُّره 🕊
✏️زنِ آزاده را حره مینامند و چه کسی از فاطمه بنت رسول الله بر این نام لایقتر؟!
✏️این است که روزی بعد از وفات پیامبر، امیرالمومنین نزد فاطمه آمد و گفت: ای حُره! دو نفر پشت در هستند، میخواهند خدمتتان برسند و سلامی عرض کنند؛ چه میگویی؟
✏️فاطمه جواب داد: خانه، خانهی توست...آزادگی این زن تا انجاست که «کمترین اعتنائی برای جلوههای این دنیا قائل نیست؛ کمترین اعتنائی! یک بار اتّفاق نیفتاده که این زن از همسرش... یک خواهشی بکند که فلان چیز را برای من تهیّه کن؛ خب این برای زن جایز است، مباح است، [امّا] هرگز اتّفاق نیفتاده! یعنی بر تمام خواهشهای خودش مسلّط و سوار است.»
حضرت آیتالله خامنهای؛ ۱۳۶۳/۱۲/۲۱
🖤 ویژه فاطمیه
📥 نسخه قابل چاپ
❤️ @khamenei_reyhaneh