eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لحظه گزارش شهادت سردار کیومرث پورهاشمی مستشار ایران توسط تروریست‌های سلفی
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 اذعان صریح کارشناسان و مقامات رژیم صهیونیستی به شکست اسرائیل در برابر حزب‌الله؛ با این ارتش خسته و شرایط موجود چاره‌ای جز آتش‌بس نداشتیم! 🔹‌شبکه عبری کان: ما نه تنها از نظر سیاسی بلکه از نظر نظامی هم مجبور به آتش‌بس شدیم؛ ما وارد فصل زمستان شدیم و ذخایر مهماتمان رو به اتمام است. 🔹‌«دورون کدوش»، خبرنگار رادیو ارتش اسرائیل: در ارتش همه خواستار این آتش‌بس بودند؛ اول به خاطر تسلیحاتِ رو به پایان و دوم به دلیل فشار بسیار زیاد بر نیروها که دیگر قادر به تحمل آن نبودند! 🔹‌«لیبرمن»، وزیر سابق جنگ اسرائیل: این یک آتش‌بس کوتاه برای پنج یا شش سال است تا دوباره جنگ چهارم لبنان آغاز شود؛ البته با این تفاوت که این‌بار، دیگر حزب‌الله 40هزار پهپاد خواهد داشت. 🔹‌«یائیر گولان»، فرمانده سابق ارتش اشغالگر: ما با ارتش بسیار خسته به این توافق رسیدیم، به همین دلیل بود که سرویس‌های امنیتی به نخست‌وزیر اطلاع دادند که به این آتش‌بس نیاز مبرم داریم.
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ماجرای حل مسئله فیزیک توسط شهید شهریاری که رهبر انقلاب نقل کردند 🗓سالگرد شهادت شهید مجید شهریاری شادی روح پرفتوحش صلوات
🔴 تلاش عامل مسلح برای نفوذ به کلانتری بمپور با شکست مواجه شد 🔹‌سردار اسحاقی فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از خنثی شدن تلاش یک‌ فرد مسلح برای ورود به کلانتری ۱۱ بمپور خبر داد. 🔹‌ساعتی قبل یک عامل مسلح که به عنوان ارباب رجوع به کلانتری مرکز شهر بمپور مراجعه و قصد ورود به این مقر را داشت با هوشیاری عوامل انتظامی ممانعت و سپس اقدام به تیراندازی به داخل مقر و به سمت عوامل انتظامی کرد که در عکس العمل متقابل ماموران، به هلاکت رسید. 🔹‌در این تلاش مزبوحانه این فرد مسلح هیچ آسیبی به ماموران انتظامی نرسید و تلاش برای شناسایی و دستگیری همدستان و عوامل پشتیبان وی آغاز شده است.
📍مازوت پزشکیان باعث پاکسازی ریه‌ها؛ کاهش قند خون؛ افزایش قد؛ دفع سنگ کلیه؛ بهبود چشم؛ عمر طولانی و دفع هفتاد نوع بیماری میشه ✍آدم
🔴 نفاق اگه عکس بود! بین مصر و غزه فقط یک دیوار است. هر روز زنان و کودکان و پیر و جوان غزه زنده زنده در آتش بمب های صهیونیست‌های میسوزند و عموم حکام مصری در سکوت به سر می برند. حالا اما با فعال شدن شورشیان سلفی سوریه که بازوی صهیونیست ها محسوب می شوند، ضمن برافراشته شدن پرچم شورشیان سوری، پرچم فلسطین هم در دست اعضای یک تجمع چند نفره قرار گرفته است تا شاید بتوانند ننگ همراهی با صهیونیسم را از پیشانی تروریست های سوری بزدایند.
🔺️ به نظر شما چه مشکل خاصی برای F-35 های اسرائیل رخ داده که ایلان ماسک می‌گوید جنگنده موفقی نیست و دیگر جواب نمی‌دهد و ...؟ 🔻‏ایلان ماسک می‌گوید طراحی جنگنده F-35  از همان ابتدا در مرحله نیازسنجی دچار مشکل بوده ، زیرا قرار بود خواسته‌های بیش از حد زیادی را برای کاربران مختلف برآورده کند و عملا در ماموریت تخصصی دچار مشکل شده است، بعبارت بهتر F-35 یک جنگنده پیچیده و گران‌قیمت است که در هیچ زمینه‌ای تخصص ندارد و موفقیت از ابتدا برای آن لحاظ نشده! 🔹ماسک معتقد است که در عصر پهپادها، استفاده از جنگنده‌های سرنشین‌دار منسوخ شده و تنها منجر به کشته شدن خلبانان خواهد شد. 🔸به نظرتان اخیراً چه بلایی بر سر  F-35 آمده که آنچه تا دیروز هیولای صنعت هوایی امریکا خوانده می شد اینچنین تحقیر می شود؟!
🔺️این ماجرا سوریه چقدر فضا رو آخرالزمانی کرد تا تو سوریه چیزی میشه سریع بحث علائم ظهور در فضا مجازی شدت میگیره هر ماجرا که در سوریه میشه دل های منتظران بی تاب میکنه
🔺️ دروغگویی از زبان سخنگو 🔰 سال۹۷ سخنگوی وزارتخانه آقای ظریف، مستقیماً اعلام کرد که فرزندان آقای ظریف هیچکدام تابعیت خارجی ندارند و امروز پس از گذشت شش سال بزرگترین چالشی که دولت برای خود تراشیده عدم استفاده از ظریف بخاطر تابعیت فرزندانش است. کسی که در این سطح با مردم صداقت نداشته که تابعیت خارجی فرزندان خود را اعلام کند، چگونه می‌تواند منافع ملی را به منافع شخصی ترجیح دهد؟!
🔺️موضع گیری صریح قالیباف درباره اقدام غیرقانونی ظریف به مذاق اطرافیان پزشکیان خوش نیامده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️چه اسطوره‌هایی چه ابَر انسان‌هایی چه خون‌های پاکی و چه داغ‌هایی که بر دل‌ها ماند... خدا این خون‌های پاک را مقدمه‌ساز فوریِ ظهور قرار دهد. ان‌شاءالله
🔺️در حال حاضر هیچ اعزامی از نیروهای بسیج از ایران در برنامه نیست و تمامی اخبار منتشر شده در این مورد جعلی ست