eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فارین پالیسی: ایران اکنون مالک خلیج فارس است ✍️نشریه آمریکایی فارین پالیسی نوشت: 🔹برای مدت‌ها این واقعیتی پذیرفته شده بود که اگر کشوری تنگه هرمز را ببندد یا در روند کشتی‌رانی اخلال کند، ایالات متحده و متحدانش با نیرویی بزرگ برای دفاع از آزادی کشتی‌رانی وارد عمل می‌شوند. 🔹با این حال، در این روزگار مشخص شده که واقعیات قدیمی و قواعد محکم چیزی بیش از تخیلات نیستند. 🔹ایالات متحده در حال ترک خلیج فارس است؛ نه امسال و سال آینده، اما تردیدی نیست که آمریکا در مسیر خروج از این منطقه قرار دارد. 🔹بی‌عملی آمریکا باعث شده تا مقامات امارات در خصوص نحوه مقابله با چالش ایران دوباره فکر کنند. 🔹ایالات متحده اکنون از بابت انرژی مستقل است و خلیج فارس دیگر اهمیتی را که زمانی برای آمریکا داشت، ندارد. 🔹ترامپ می‌خواهد خاورمیانه را ترک کند و ایالات متحده نیازی به نفت ندارد؛ خلیج فارس، مشکل دیگران است.
🔴کدخداپرستانی که نمیخواهند درس عبرت بگیرند قطعاً هر ایرانیِ دلسوزی از تحریم جناب #ظریف، بعنوان وزیر خارجه کشورمان ناراحت میشود اما وقتی جناب بعیدی نژاد سفیر کشورمان در لندن و عضو سابق تیم مذاکره کننده کشورمان، سعی می‌کند تا این موضوع را بجای خباثت آمریکایی‌ها، به پخش سریال #گاندو ربط بدهد در نگاهی خوشبینانه ساده‌لوحی بشمار میرود که امیدوار باشیم تا این جماعت لااقل از این قضایا، درس #عبرت بگیرند و دست از کدخداپرستی‌شان بردارند!! #بعیدی_نژاد
🔴حرف دل من جای عناصر مومن درون دستگاه های امنیتی نظام بودم این توله حیا ستیز جناب یونسی وزیر سابق اطلاعات را به یک بازجوی قهار میدادم تا تمام داستانهای پشت پرده کشف حجاب های چندسال اخیر در کف خیابانهای پایتخت مشخص شود.‌‌‌..
🔴مبارزه با فساد اقتصادی باید در دستور کار مسئولان باشد/ آمریکا دچار سرگردانی استراتژیک شده است ♦️حجت الاسلام حاج علی اکبری امام جمعه موقت تهران :کاش آن هدایت‌ها و توصیه‌ها و آن فرمان هشت ماده‌ای جدی گرفته شده بود و مسئولان در تمامی ادوار به رهبر انقلاب اقتدا کرده بودند. ♦️گزینه کنونی دشمن برای نبرد با انقلاب اسلامی، اقتصاد است که علاوه بر تحریم‌ها، اقدامات دیگری همچون اتهام به نظام اسلامی مبنی بر فساد سیستمی در دستور کار دشمنان قرار دارد. ♦️قواره نظام اسلامی فسادستیز است و اقبال به فساد نیست. ♦️در گزینش مدیران مسائل اخلاقی باید بیشتر رعایت شود. ساده‌زیستی و ارتباط دائمی با مردم و تنظیم شیوه زندگی با عموم مردم باید توسط مسئولان انجام بگیرد. باید از نفوذ مرفهان بی‌درد و ویژه‌خواران در دستگاه‌ها جلوگیری شود. ♦️باید جلوی امضاهای طلایی هم گرفته شود. مداخلات بیش از حد دولت در مسائل اقتصادی هم باید کاهش یابد.
🌙🔴🌎بزرگترین تابلوی روان کشور در شیراز و اشتباه عوامل شهرداری شیراز مدیریت دوسال اخیر نشان داده این همه بی‌کفایتی در مدیریت شهری قطعاً اتفاقی نیست. آیا اتاق فکر این دسته با بهاییت مرتبط است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منتظر ظهوریم یا حضور؟ بزرگترین اشتباه منتظران در کلاس انتظار امـام زمان هست و وجود دارد ما اونو نمیبینیم... #أللَّھُمَ_عجِلْ_لِوَلیِڪْ_ألْفَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در عذاب بودن جهنمیان از بوی گند یه عده عمامه به سر! امام خمینی:می‌دانید مرحوم شیخ فضل‌الله نوری را کی محاکمه کرد؟ یک معمّم زنجانی؛ یک ملّای زنجانی محاکمه کرد و حکم قتل را او صادر کرد؛ وقتی معمّم، ملّا؛ مهذّب نباشد، فسادش از همه کس بیشتر است امام خمینی ره: در بعض روایات هست که جهنمیان از تَعفُّن بعضی از روحانیون در عذاب هستند، و دنیا هم از تعفُّن بعضی از اینها در عذاب است! به مناسبت سالروز شهادت شيخ فضل‌الله نوری به دست غربزده ها و نیروی نفوذی انگلیس خبیث در کشور
«جلیلی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: 🔹دشمن از مقاومت ملت ایران و الگو شدن آن در دنیا واهمه دارد. 🔹رئیس جمهور فرانسه طی اظهاراتی اعلام کرده ما بر سر اینکه تعهدات جدیدی از ایران بگیریم اختلافی نداریم، فقط باید ژست‌های کوچک هم بگیریم تا ایران را سر میز مذاکره بیاوریم. 🔹منظور از آن این است که تو اجازه بده گلویت را بفشاریم؛ برای دو ماه می‌گذاریم، نفس بکشی! 🔹«دیپلماسی در برابر دیپلماسی» پسندیده است اما نه «دیپلماسی در برابر فشار» به هیچ وجه عقلانی نیست.
طرح ترامپ علیه ایران در خلیج فارس «ائتلاف تک‌نفره» شد 🔹پایگاه «پالیتیکو» با اشاره به امتناع کشورها از پیوستن به طرح دولت ترامپ برای ایجاد ائتلاف دریایی علیه ایران، این طرح را «ائتلاف تک‌نفره ترامپ» توصیف کرد. 🔹رسانه آمریکایی دلیل این رفتار متحدان اروپایی آمریکا را اقدام ترامپ در خروج از برجام دانسته و نوشته «اروپایی‌ها گمان می‌کنند این اقدام آمریکا بوده که موجب شده رفتارهای فعلی ایران شکل بگیرد.» 🔹کشورهای اروپایی علاوه بر این نگرانند همسویی با آمریکا ممکن است آنها را وارد جنگ با ایران قدرتمند کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بازغروب جمعه شد ونیامدی مولا... چیسٺ این دلشوره هاے بیڪران! پشٺ ڪاشے هاے سبزجمڪران! ڪشتی امید درگِل تا به ڪـِی؟ بانگ اللّهُمَّ عَجِّل تابه ڪـِی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باکمال بیشرمی قسم میخورند داریوش سجادی روزنامه نگار اصلاح طلب ساکن امریکا؛98 درصد ایرانیان ساکن آمریکا،با کمال بیشرمی قسم میخورند که بخاطر منافع آمریکا، تفنگ بدست بگیرند! پینوشت ؛وقتی یک ایرانی تابعیت امریکا میگره و قسم میخوره بجنگه برا آن کشور چرا اصلاح طلبان از روحانی تا حناجی .ناصر نقویان از دوتابعیتی ها حمایت میکنند!؟