🔴یک افشاگری جالب درباره یک آقازاده و پدرش......
ببینید دانشگاه آزاد در اون سالها چه خبرا بوده😑
#جاسبی
🔴این موشک با استفاده از موتور مرحل اول «زهیر» از جو خارج شده و با استفاده از موتور «سلمان» که یک موتور کوچک تر داخل سرجنگی قرار میگیرد در فضا حرکت میکند موتور سلمان قابلیت تغییر بردار رانش را دارد و در فضا برای موشک قابلیت مانور ایجاد میکند
وزن موشک نصف فاتح ۱۱۰ اعلام شده یعنی کمتر از ۲ تن و بدنه از جنس کامپوزیت فیبر کربن ساخته شده است، مشخصا قطر موشک کاهش پیدا کرده که به معنی کاهش درگ و افزایش سرعت re-entry سر جنگی است .
گفته شده که بدنه موشک(سرجنگی) قابلیت تحمل ۱۰۰ بار فشار و دمای ۳۰۰۰ درجه سانتی گراد را داراست ، احتمالا این به معنی سرعت بسیار بالای re-entry سرجتگی موشک است شاید بیش تر از ۷-۸ ماخ!
اینکه موتور فضایی قابلیت تغییر بردار رانش داره و خارج جو قابلیت مانور به موشک بده احتمالا چیزی شبیه قابلیت مانور موشک Yars به منظور عدم پیشبینی مسیر حرکت موشک توسط سامانه های پدافندی باشه
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عجب شکوهی و قدرتی/ایران جزو ۵ کشور دنیا در ساخت موتورهای فوق پیشرفته برای فضا
#فوری
🔴 رونمایی از موشک رعد و موتور فوق پیشرفته سلمان، در آستانه ورود انقلاب اسلامی به چهل و دومین سال عمر پربرکت خود
#باید_قوی_شویم
🔴بازی خطرناک دشمن با منابع قدرت نظام
🔻 رابرت هلوي افسر بازنشسته سازمان سيا و شاگرد دکتر « جين شارپ» می نویسد:« اگر منابع قدرت رژیمی را از آن سلب کنیم، رژیم مفروض بدون خشونت فرو خواهد پاشید. وی منابع قدرت یک نظام را در شش سطح به شرح ذیل بیان می کند:
1️⃣ اقتدار مبتنی بر مشروعیت
2️⃣ منابع انسانی
3️⃣ مهارت ها و دانش ها
4️⃣ قدرت تحریم مخالفان داخلی
5️⃣ عوامل پنهان
6️⃣ منابع مالی
🔹 به نظر نویسنده دشمنان جمهوری اسلامی ایران درحال حاضر دنبال سلب منبع قدرت عوامل پنهان و منابع مالی هستند تا جاده تغییر حاکمیت را هموارتر کنند. به علقه های معنوی و عاطفی میان مردم با نظام عوامل پنهان قدرت گویند که دشمن در این زمینه با بهره گرفتن از ظرفیت بسیار خوب رسانه ای خود و با پمپاژ خبرهای فیک از دارایی و عملکرد مسئولین تا حدودی پیش رفته و توانسته روح نا امیدی را در کالبد جامعه بدمد و از طرفی در مورد منابع مالی قدرت هم با ایجاد تحریم های همه جانبه در صدد هستند تا قدرت مانور نظام را بگیرند.
🔹مع الوصف دیگر جایی برای اشتباه مسئولان و یا زمانی برای تصمیم احساسی برای ملت نیست و بایستی طی فرآیندی هدفمند و مبتنی بر راهبردهای اصلی نظام هرچه سریعتر نسبت به ترمیم رابطه "دولت_ملت" مبتنی بر رهنمودهای رهبرانقلاب حرکت نمائیم.
✍️ #وحید_محبی
بازداشت ۲۷ نفر از کارکنان متخلف سازمان ثبت اسناد
🔹در ادامه سیاست مبارزه با فساد، ۱۵ نفر از کارکنان واحد ثبتی قلهک، چهار نفر از کارکنان واحد ثبتی پیروزی و دو نفر از کارکنان واحد اجرای اسناد رسمی بازداشت شدند.
🔹در واحدهای ستادی نیز پنج نفر از کارکنان و نیروهای شرکتی اداره کل ثبت شرکت ها و یک نفر از دفتر فنی سازمان ثبت بازداشت و به مرجع قضایی معرفی شدند.
🔹همچنین جمعی از افراد کار چاق کن و دلال پیرامون این ادارات نیز بازداشت شده اند.
ثروت نفتی کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در معرض خطر
🔹اسپوتنیک: صندوق بینالمللی پول هشدار داد در صورتی که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس روند اجرای اصلاحات اقتصادی را انجام ندهند تا ۱۴ سال آینده تمام ثروت نفتی خود را از دست خواهند داد.
fna.ir/deyujk
🔴سردار حاجی زاده:امکان کنترل موشکهای سوخت جامد در خارج از جو فراهم شد
♦️ فرمانده کل نیروی هوافضای سپاه:ما در نیروی هوافضای سپاه توافقی با دانشمندان و متخصصین داریم که دفاعمان باید اقتصادی باشد و اقدام امروز علاوه بر توانمندیهای حوزه تکنیکی و نظامی، کار را اقتصادی و ارزان سازی کرده است.
♦️بیشترین شتاب جانبی که می بایست موشکها تحمل کنند، مربوط به موشکهای پدافندی است و این بدنه کامپوزیتی به گونهای طراحی شده که علاوه بر موشکهای زمین به زمین، در موشکهای پدافندی نیز استفاده شود.
♦️با برخورداری از فناوری نازل متحرک امکان کنترل موشکهای سوخت جامد در خارج از جو و در فضا پیماها و ماهوارهبرها و موشکهای ضد سپر فراهم شد.
🔴چرا باید "صنایع فضایی" مستقل از دولت شود؟!
۱. بحث فضایی نباید در اختیار وزارت ارتباطات باشد، چون این وزارتخانه مشتری ماهواره است و باید همانند دیگر مشتری های صنعت فضایی همچون "سازمان محیط زیست" و "وزارت جهاد کشاورزی" و ... در جایگاه مشتری قرار گرفته و بخش فضایی بر اساس اولویت های ملی ماموریت های خود را انتخاب نماید نه ماموریت وزارتخانه ای و بخشی.
۲. صنعت فضایی حوزه ای بین رشتهای است؛ و تخصص هایی مانند هوافضا، مکانیک، مخابرات، الکترونیک، مواد و متالوژی و... در آن همکاری میکنند، لذا باید در جایگاهی فرا وزارتخانهای قرار گرفته و جهت گیری یکسانی نسبت به ماموریت های ملی داشته باشد.
۳. در اکثر کشورهای پیشرفته از جمله هند، ایالات متحده و... بخش فضایی در ذیل بالاترین نهاد حکومتی قرار دارد، لذا همانند سالهای قبل میبایست جایگاه بخش فضایی ارتقاء یافته و در اختیار نهادهای بالادستی قرار گیرد.
۴. ماموریتهای فضایی زمانِ طراحی و ساخت طولانی دارند، پس عمر دولت ها کوتاه تر از زمان طراحی و ساخت ماهواره بوده، لذا دولت ها کیفیت را فدای زمان کرده و به دنبال کسب دست آورد های مقطعی هستند اغلب.