eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴️پاسخ ایران به اقدام احتمالی رژیم اسرائیل علیه امنیت ملی کشورمان چه خواهد بود؟ 🔹پاسخ سردار نقدی در این باره را بشنوید / اگر حرکتی از طرف صهیونیست‌ها آغاز شود، متوقف نخواهد شد و نتیجه آن آزادی فلسطین خواهد بود.
قراردادها و مرزهای اصلی که باید جناب رئیسی اهمیت دهد این روزها خبری شنیدیم که قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان که بیت المال را به ثمن بخس واگذار کرده بودند با پیگیری ریاست محترم دستگاه قضا ابطال شد. همچنین جناب رئیسی از مرزهای شرقی کشور بازدید نمودند. اما سوال بزرگ ما این است: ۱)قرارداد نانوشته واگذاری فضای مجازی به عده ای بیگانه پرست که منجر به یغما رفتن دین و آزادگی و شرافت و استقلال وطنمان و لگدمال شدن نوامیس شیعه توسط داعشیهای وطنی و بیگانه شده است را چه زمان جناب رئیسی طبق وظیفه قانونی ابطال خواهند کرد؟ ۲)قرارداد نانوشته مصونیت رئیس جمهور و وزرا و مسئولان اجرایی کشور از هرگونه تعقیب و مجازات قانونی بابت خسارتهای کلان به کشور و ایجاد فشارهای اقتصادی بر گردن ملت برای پیشبرد اهداف شوم سیاسی شان نیز قرارداد دیگری است که باید شجاعانه و بدون ملاحظه این و آن ورود کنید و ابطال نمایید. ۳)آیا از مرزهای فضای مجازی کشور بازدیدی نمی فرمایید که متوجه عمق بی غیرتی مسئولان مربوطه در وزارتین شوید و دستوری قاطع برای اجرای قانون در این مرز مهم صادر کنید که آقا بارها بر ضرورت حفظ آن تاکید داشته اند؟ ۴)امیدواریم غیر از مصلحت سنجیهای سلیقه ای و دنیاگرایانه تیم مشاوران، دلیلی قاطع در محضر امامین انقلاب و شهدا و خداوند متعال داشته باشید... 💠✍️کانال
🔴در گوشی بگیم که به کسی برنخوره!
انتقام تاراجگران از دستگاه قضا با کلیدواژه "مغان" ولی اسماعیلی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی: 🔹بعد از ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان، تاراج گران از روز گذشته در حال غارت ذخایر و محصولات استراتژیک هستند. 🔹افراد زخم خورده، با خالی کردن ذخایر کشت و صنعت درصدد انتقام از قوه قضاییه هستند 🔹گفتنی است؛ به دلیل اینکه هنوز ابطال واگذاری تثبیت نشده و انتقال شرکت در حال انجام است، سرمایه گذار شرکت از فرصت استفاده کرده و در حال تخلیه انبار‌ها است.
🔴انتشار تصاویر فیک و جعلی توسط رسانه های رسمی اصلاحطلبان این اصلاح‌طلبا انقدر عقده حقارت پیدا کردن چون یه مرد نداشتن که مردم ایران از عظمت و ایثارش بهش تعظیم کنن؛ برداشتن عکس مربوط به یک کشور دیگر رو منتشر کردن ... باشه، شماها بافرهنگ و هنر؛ نکشید خودتونو حالا
🔴مراقب دست مردم باشید! ✍️محمد ایمانی پسرک، هر روز شلوارش را پشت و رو می پوشید. مادرش بعد مدت ها کلنجار رفتن و یاد دادن بی حاصل، کلافه شد و گفت "بالاخره نفهمیدیم، داری میری یا داری میای؟"! 🔹حکایت رفتار مدعیان اصلاحات و اعتدال است. وقتی پای اعتراض مردم به وعده های وارونه این طیف به میان می آید، دست پیش می گیرند؛ امثال بهزاد نبوی می گویند ما که بیست سال قبل هم گفتیم دولت تدارکاتچی است و ده پانزده درصد بیشتر اختیارات ندارد؛ ♦️یا روزنامه اعتماد و عباس عبدی، قُمپز در می کنند که؛ حالا که این جوری است، روحانی استعفا بدهد. و حجاریان مثلا تهدید می کند؛ با این شرایط، اصلاح طلبان دیگر در انتخابات شرکت نخواهند کرد. 🔹اما وقتی پای فضا سازی، نامزد بازی و سرگرم کردن مردم به میان می آید، نشریات و فعالان همین طیف، هر روز نام یک یا چند نامزد را برای انتخابات ۱۴۰۰ عَلَم می کنند؛ انگار نه انگار که مدعی بودند رئیس جمهور اختیارات ندارد و تدارکاتچی است؛ و خاتمی، اردک لنگ بوده؛ و باید استعفا داد و خروج از حاکمیت کرد! ♦️طبق گزارش های موثق، هر بار که نشریات و رسانه های این طیف -با ربط و بی ربط- نام یک نفر را به عنوان نامزد محتمل خود عَلَم می کنند، ساعاتی بعد، هزاران نفر مجبور می شوند با دست بریده به اورژانس بیمارستان ها مراجعه می کنند؛ بس که برای دیدن جمال آنها روز شماری می کرده اند و حالا نتوانسته اند دست از تَرنج باز شناسند! 🔹شما هم اسامی را مرور کنید؛ اما لطفا ابتدا اگر چاقو یا شیئ بُرنده ای دم دست تان هست، در فاصله دوری بگذارید: 📌عباس آخوندی (وزیر لاکچری! دوره وزارتم، حتی یک مسکن هم نساختم!) 📌اسحاق جهانگیری (سوپرمن ارز 4200 تومانی... مردم یادتان هست؟) 📌محمد باقر نوبخت (پایه گذار بودجه های تورم زا و بی برکت) 📌رضا خاتمی (ما اصلاح طلبان، تضمین وعده های روحانی هستیم)، 📌محسن هاشمی (ظرف سه سال، حتی یک متر مترو برای مردم تهران نساختیم) 📌علی مطهری(قُرص [...] بخور! پفیوز...! بیست دقیقه هم برای تصویب برجام زیاد بود) 📌پزشکیان (قبل از برجام هر روز، هزار میلیارد تومان ضرر می‌کردیم.. به‌ دلیل تخصصی بودن برجام، زیاد متوجه قضایا نشدم) 📌قاضی زاده هاشمی (پات درد می کنه؟ ... خودت بمال!) 📌محمد رضا عارف، صفایی فراهانی مصطفی معین، آذری جهرمی و ... 🔹با مزه تر این که، همین طیف با وجود ادعای نداشتن نامزد کافی، در انتخابات مجلس تهران به جای یک لیست، سه لیست دادند. اما مجید انصاری (نفر اول و مشترک لیست ها)، بیشتر از 67 هزار رای کسب نکرد. عارف و موسوی لاری هم به اعتراض، از ریاست استعفا دادند و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان فرو پاشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 فک کنم منظورش از کمک‌های مردم، پول‌هایی هست که ننه و باباش گذاشتن تو چمدونا و دزدیدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️🎥 قاسم، فقط از آنِ ایران نیست ... 🌷بمناسبت چهلمین هفته عروج سردار عالیقدر اسلام سپهبد سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 صحبت‌های فاطمه آلیا در مورد به حقیقت پیوست؟! 🔺این مصاحبه چندسال گذشته نماینده مجلس در همان موقع منتشر شد، با واکنش‌های زیادی همراه شد و شهیندخت مولاوردی این صحبت‌های فاطمه آلیا را دروغ شاخ‌دار خواند! در نهایت معاون وقت امور زنان دولت از آلیا شکایت کرد و خواستار ارائه مستندات از سوی وی شد. 🔺اما حالا شهیندخت مولاوردی به جرم «در اختیار قرار دادن اطلاعات و اسناد طبقه‌بندی شده با پوشش مسئولین نظام با هدف برهم زدن امنیت کشور از طریق انعقاد قرارداد با صندوق جمعیت سازمان ملل متحد» در دادگاه مورد محاکمه قرار گرفته است.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو عمرتون هرچی مزدور دیدی بریزید بیرون، مزدور فقط این لجاره! شیرین عبادی (مزدور سلطنت طلب) :اعتراضات در ایران به جایی نمیرسد.پس از تمام فدراسیونهای ورزشی دنیا میخواهم ایران را در تمام رشته های ورزشی محروم کنند!
💢 بی سابقه ترین ضربه به پول ملی در دولت روحانی!! ♦️ضربه‌ای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده است در طی سی سال گذشته بی‌سابقه بوده است. 🔺در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید. 🔺نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید. 🔺نرخ دلار در پایان دولت احمدی‌نژاد، با احتساب شدیدترین تحریم‌ها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید. 😡 در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بوده‌ایم. 🙏 با این شرایط به نظر می‌رسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرس‌ کاخ سفید در واشنگتن دی‌ سی، می‌بایست نفوذ پذیران، غربگرایان و ساده‌اندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد. خدا و خلق خدا بر تحمیل کنندگان برجام ✍ رضا سراج