فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نیروی انتظامی تشکر تشکر
در حاشیه راهپیمایی مردم ایران در محکومیت حادثه تروریستی شیراز
اطلاعیه شورای تامین سیستان و بلوچستان درباره اتفاقات امروز زاهدان
🔹علیرغم تذکرات امامجمعه مسجد مکی زاهدان، متاسفانه عدهای افراد فرصتطلب برای ایجاد اغتشاش و ناامنی وارد خیابانهای اطراف شده که در این میان با شلیک افراد ناشناس، تعدادی از شهروندان و نیروهای حافظ امنیت مجروح شدند.
دلنوشته فرمانده کل ارتش برای آرتین
🔹امیر سرلشکر موسوی: کاش من بهجای پدر، مادر و برادرت به خون غلطیده بودم و تو اکنون تنها و داغدار نبودی!
🔹پسرم آرتین؛ اگر چه قلبم آزرده دلتنگی توست، اما کاش زخمهای دل تو، روی سینهام انباشته میشد و تو را غصهدار و دلتنگ پدر، مادر و برادرت نمیدیدم.
🔹فرزند عزیزم، انسان نمایی که تو را داغدار کرد، حیوان دستآموزی است که ساخت آمریکا، رژیم صهیونیستی و تفکر رژیم سعودی است. اما سرباز ایرانی دندان میفشارد و صبوری می کند تا در زمان خود به اذن رهبر و فرماندهاش طومارشان را در هم بپیچد.
🔹کاش پیامت را همه میشنیدند. آنهایی که به بهانهای، ناخواسته یا نادانسته، قدرت دفاعی و امنیتی کشور را تضعیف و مشغول کردند و فرصت جولان به عروسکهای دستآموز دادند تا حرم و حریم را به گلوله ببندند.
🔹کاش میشنیدند صدای بچه هایی که یتیم شدند. کاش میشنیدند صدای زنهایی که بیسرپرست شدند. کاش میشنیدند صدای پدران و مادران به داغ فرزند نشسته و صدای ضجه برادر و خواهر از دست دادهها را و ... کاش میشنیدند.
🔆زنگ عبرت:
🔴در حالی که شهدا و مجروحان مربوط به حرم مطهر احمدبن موسی، شاهچراغ، از بیش از ۶ استان کشور هستند، لازم بود تا مسئولان محترم، عزای عمومی در کل ایران اعلام می کردند.
♦️مگر این رویداد مهم و بی سابقه، فقط مردم استان فارس را عزادار کرده؟
الان همه ی ملت بزرگ ایران داغدار این جنایت بزرگ و البته مطالبه گر از مسئولان قضایی برای برخورد قاطع با عوامل و زمینه سازان وضعیت کنونی کشور هستند.
♦️واقعا خوب است ببینید که برای فوت یک دختر متخلف، چه جنجال جهانی را براه انداختند، اما ما برای شهادت ۱۶ بیگناه، در حال عبادت در یکی از مقدس ترین اماکن شیعه، آنگونه که باید اقدام نمی کنیم.
♦️لذا پیشنهاد می کنم روز شنبه همزمان با تشییع شهدا، در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شود.