eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 باکو خبر برخورد پلیس ترکیه با خانه ی فساد علیفِ بادکوبه ای را به اسم ایران جا زد... نفرت پراکنی و سیاه نمایی رسانه‌های جمهوری باکو علیه ایران!!! در سمت راست تصویر، رسانه های ترکیه اعلان کرده اند که در شهر کایسری نیروهای امنیتی ۱۲ خانه فساد را شناسایی و عوامل آن را دستگیر کردند. همین خبر در سمت چپ تصویر توسط پایگاه های خبری جمهوری باکو با همدستی رژیم صهیونیستی به ایران نسبت داده شده و تیتر زده شده است که در جمهوری اسلامی ایران به دختران دانشجوی آذربایجانی تجاوز شده است.
♦️اولین خودروی میلیاردی داخلی 🔹 تارا با گیربکس اتوماتیک اولین خودرویی است که به باشگاه خودروهای میلیاردی وارد شد. 🔹این خودرو داخلی در هفته دوم اسفندماه سال جاری با جهشی حول و حوش ۱۲۰ میلیون تومانی به نسبت هفته اول اسفندماه امسال قیمت خود را به یک میلیارد تومان رساند. به عبارت دیگر تارا با گیربکس اتومات طی هفت روز رشد قیمتی حدود ۱۳ درصدی را تجربه کرده است. 🔹پیش تر شاهد ورود خودروهای مونتاژی مانند هایما و ساندرو استپ وی به باشگاه میلیاردی ها بودیم اما این برای اولین بار است که قیمت یک خودروی داخلی ۱۰ رقمی می شود.
♦️تکذیب شایعه فرود اضطراری هواپیما در یکی از پارک‌های تهران معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشور در توییتی نوشت: 🔹 چند روزیست برخی افراد خبری مبنی بر فرود اضطراری هواپیمای کاسپین در تهران را منتشر کردند. درحالی‌که خبر مذکور مربوط به سه سال قبل است؛ آن هم در فرودگاه ماهشهر!
وزیر نفت:.. *هزینه ۲.۵ میلیارد دلاری فاز ۱۴ پارس جنوبی کمتر از یکسال بازخواهد گشت*.. وزیر نفت:.. ۲.۷ میلیارد دلار در پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی سرمایه‌گذاری شده است که این مقدار هزینه براساس برآوردهای کارشناسان در کمتر از یکسال با تولید محصولات بازخواهد گشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واگذاری ۲۲۲۱ واحد نهضت ملی مسکن در استان بوشهر با حضور رئیس‌جمهور
🔴رابرت مالی: برای تصمیم‌گیری منتظر نتیجه سفر گروسی به ایران می‌مانیم 🔹نماینده ویژه آمریکا در امور ایران عنوان کرد که این کشور پیش از تصمیم‌گیری درباره گام‌های بعدی، منتظر دریافت نتایج سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران خواهد ماند. 🔹گروسی، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در رأس هیأتی بلند پایه از آژانس، بعد از ظهر امروز (۱۲ اسفند) به تهران سفر خواهد کرد.
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥اجرای سرود «سلام یا مهدی » توسط کودکان یمنی😍
🔴برکناری ۵ مدیر استان بوشهر با دستور دکتر رئیسی ♦️معاون اجرایی رئیس‌جمهور:با دستور رئیس جمهور مدیران استان بوشهر ارزیابی شدند. ۵ مدیر استان مورد تشویق قرار میگیرند و ۵ مدیر هم برکنار می‌شوند. ♦️در آستانه سفر رئیس جمهور به استان بوشهر براساس ارزیابی‌های بعمل آمده، علاوه براین تعداد، چند مدیر دیگر هم برکنار شده‌اند.
📌 فرانسه مهد حقوق بشر❓ 🔹 مردم در ۸ می ۱۹۴۵ که از ظلم و ستم استعمارگران فرانسوی به تنگ آمده بودند، به خیابان‌ها آمدند اما در عرض چند ساعت بیش از ۴۵۰۰۰ هزار نفرشان قتل عام شدند.
💐 دل امام حسين(ع) برای پیامبر(ص) تنگ میشد، به حضرت علی‌اکبر(ع) نگاه میکرد 💐 📝 رهبرانقلاب: امام حسین در دوران کودکى، محبوب پیامبر بود؛ خود او هم پیامبر را بى‌نهایت دوست مى‌داشت. شش، هفت ساله بود که پیامبر از دنیا رفت. چهره‌ى پیامبر، به صورت خاطره‌ى بى‌زوالى در ذهن امام حسین مانده است و عشق به پیامبر در دل او هست. بعد خداى متعال، على‌اکبر را به امام حسین مى‌دهد. وقتى این جوان کمى بزرگ مى‌شود، یا به حد بلوغ مى‌رسد، مى‌بیند که چهره، درست چهره‌ى پیامبر است؛ همان قیافه‌اى که این قدر به او علاقه داشت و این قدر عاشق او بود، حالا این به جد خودش شبیه شده است. حرف مى‌زند، صدا شبیه صداى پیامبر است. حرف زدن، شبیه حرف زدن پیامبر است. اخلاق، شبیه اخلاق پیامبر است؛ همان بزرگوارى، همان کرم و همان شرف. بعد این‌گونه مى‌فرماید: «کنا اذا اشتقنا الى نبیک نظرنا الیه»؛ هر وقت که دلمان براى پیامبر تنگ مى‌شد، به این جوان نگاه مى‌کردیم. ٧٧/٢/١٧ 🌹 انتشار به مناسبت سالروز ولادت باسعادت (علیه‌السلام) و 💻 Farsi.Khamenei.ir
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 انتشار نخستین‌بار 📹 | ای مهدی موعود! محتاج دعایت هستیم 🔻 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: اى امام زمان، اى مهدى موعودِ محبوب این امّت، اى سلاله‌‏ى پاک پیامبران و اى میراث‏بر همه‏‌ى انقلابهاى توحیدى و جهانى! ملّت ما با یاد تو و با نام تو از آغاز خو گرفته است و لطف تو را در زندگى خود و در وجود خود آزموده است. اى بنده‏‌ى شایسته‏‌ى صالح خدا! 💫 ما امروز محتاج دعایى هستیم که تو از آن دل پاک الهى و ربّانى و از آن روح قدسى براى پیروزى این ملّت و پیروزى این انقلاب بکنى و به دست قدرتى که خدا در آستین تو قرار داده است، به این ملّت و راه این امّت کمک بفرمایى. ❤ عَزیزٌ عَلَینا اَن نَرى الخَلقَ وَ لاتُرى؛ اى امام زمان! براى ما خیلى سخت است که در این جهان، در این طبیعت بى‏‌پایان که متعلّق به صالحان است، متعلّق به بندگان خدا است، دشمنان خدا را ببینیم، آثار وجود دشمنان خدا را لمس بکنیم امّا تو را نبینیم و از نزدیک فیض حضور تو را زیارت نکنیم. ⛅ 💻 Farsi.Khamenei.ir