eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
52.4هزار عکس
43.5هزار ویدیو
236 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
ریزش ۳۰۰۰ تومانیِ دلار در بازار غیررسمی 🔹به‌دنبال اقدامات بانک‌مرکزی در راستای مدیریت تقاضا در بازار ارز و کاهش سهمیه کد ملی از ۵۰۰۰ یورو به ۲۰۰۰ یورو و معادل آن و لزوم افتتاح حساب ارزی برای متقاضیان، تقاضای ارز در بازار به شدت کاهش پیدا کرده و همین مساله سبب ریزش ۳۰۰۰ تومانی قیمت دلار در بازار غیررسمی شده. 🔹قیمت دلار در بازار غیررسمی تا ۴۹ هزار و ۷۰۰ تومان کاهش یافته که نشان می‌دهد بخش عمده‌ای از تقاضا به‌دلیل سوداگری بوده و دلالان نیز در افزایش قیمت ها به‌شدت سهیم بودند. 🔹کاهش قیمت ارز سبب رشد تعداد فروشندگان شده؛ البته خریداری برای این ارزهای عرضه شده وجود ندارد.
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: هیچ تصمیمی در بخش اقتصادی نباید بدون نظر فعالین اقتصادی در بخش خصوصی و تولیدکنندگان و کارآفرینان گرفته شود.
4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمریکا که بر پایه وحشیگری و قتل و استثمار بنا شده می‌خواهد به ما درس دموکراسی بدهد! 💢 «فرد منمبه» رهبر اپوزیسیون زامبیا: 🔺کشوری که عامل سرنگونی بسیاری از دولت‌ها در آفریقا بوده و کودتاهای بسیاری را در آفریقا و دیگر نقاط جهان اداره کرده، امروز می‌خواهد به ما درس دموکراسی بدهد!!
🔴 پیمان ❗️ 🔻کشورهای اروپایی برای ایجاد همگرایی بین خود در سال ۱۹۹۳ با هم در شهر هلند پیمانی بستند به نام پیمان ماستریخت که به موجب آن اتحادیه اروپا تشکیل و پول یورو خلق شد. 🔻حالا گویا غربگراهای داخلی که عادت به تقلیدهای ناشیانه از غرب دارند برای ایجاد همگرایی بین خودشان بر علیه اسلام و حکم الهی حجاب، با یکدیگر بر محور سطل ماست فلان سفارت اروپایی گردهم آمده و بسته‌اند!! 🔻پ.ن: واقعا مردم از قبول نمی کنند که در بسیاری از مسائل مهم کشور، یک ، یکباره سیاهی لشکر فرصت طلب و عمدتا بدسابقه‌ای را از افراد روحانی‌نما یا مدعی استادی دانشگاه گرفته تا مداح و بازیگر و‌ ورزشکار و سیاستمدار و سلبریتی و عامی ... را به صورت هجوم علیه ارزشها وارد میدان کند و این موضوع بارها در طول سال، شود. 🔸غربگرا در دهه هفتاد می گفتند باید بشود علیه خدا هم تظاهرات کرد؛ الان می فهمیم که چه می گفتند... ✍حمیدرضا ابراهیمی
دیدار سفرای ایران، عربستان، عراق و سوریه در عمان 🔹سفیر عراق در عمان: با همتاهای ایرانی، سعودی و سوریِ خود درباره فرصت‌های بزرگ کشورهای منطقه در آینده در سایه صلح ایجاد‌شده تبادل‌نظر کردم.
نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه به رئیسی درباره حجاب «علی اکبری» رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه: 🔹نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب به صورت محرمانه برای رئیس‌جمهور ارسال شده است. 🔹ارکان مرتبط نظام برای ترویج الگوی زیست عفیفانه، دغدغه‌مند و مشغول فعالیت هستند اما در عین حال دشمن می‌خواهد این موضوع را به عاملی برای دو قطبی سازی میان مردم و ایجاد اختلاف در میان نیروهای انقلابی تبدیل نماید.
🔹در تاریخ بنویسید که ایران باعث افول امریکا ، ریزش اُبهت توخالی آن و سقوط دلارش شد و کشورهای دیگر با بهره گیری از تجربیات ایران به سمت از اقتصاد خود رفتند! 🔸اما در همان تاریخ اضافه کنید که ایران تا پایان سال ۱۴۰۱ اقتصادش با گره خورده بود! 🔹آیا در پایان سال۱۴۰۲ نیز اقتصاد ایران دلاری خواهد بود؟ ✍میلاد خورسندی
77.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وصیت‌نامه قابل تامل زندانی محکوم به اعدامی که محفل قاریان بین‌المللی قرآن را تحت تاثیر خود قرار داد
47.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ آقای مهربون💚 🎙گروه سرود نجم الثاقب تهران ویژه ولادت کریم اهل بیت جهان رو به پات می‌ریزم حسن آقای مهربون عزیزم حسن 😍 الهی که به چشم مادرش بیاد ❤️
🔴 خلبان بالگرد اسرائیلی کشته شد! 🔹‌ سقوط یک بالگرد در شهر «نتانیا»، به کشته‌شدن خلبان آن منجر شد. رسانه‌های رژیم صهیونیستی اشاره‌ای به دلیل این سانحه نکرده‌اند. 🤷🏻‍♂️🙂
نامه محرمانه نمایندگان ولی‌فقیه به رئیسی درباره حجاب «علی اکبری» رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه: 🔹نامه‌ای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب به صورت محرمانه برای رئیس‌جمهور ارسال شده است. 🔹ارکان مرتبط نظام برای ترویج الگوی زیست عفیفانه، دغدغه‌مند و مشغول فعالیت هستند اما در عین حال دشمن می‌خواهد این موضوع را به عاملی برای دو قطبی سازی میان مردم و ایجاد اختلاف در میان نیروهای انقلابی تبدیل نماید.
♦️رمزگشایی از تصمیم شورای رقابت برای تغییر ۳۰ تا ۷۰ درصدی قیمت خودرو/ نجفی‌منش: منتظر شکست قیمت‌ها در بازار خودرو باشید محمدرضا نجفی‌منش، رییس انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعه‌سازان خودرو : 🔹شورای رقابت قول داده که براساس قیمت تمام شده قیمت‌ها را تعیین کند؛ نه براساس زیان. اگر شورای رقابت این را عملیاتی کند، من فکر می‌کنم مشکل بازار خودرو حل می‌شود. 🔹بازار از قانون عرضه و تقاضا کاملا پیروی می‌کند. اگر قیمت خودرو در کارخانه درست شود، عرضه خودرو نیز افزایش می‌یابد. با افزایش عرضه خودرو، قیمت‌ها در بازار نیز متعادل خواهد شد. 🔹حال حاضر نزدیک به ۴۰۰، ۵۰۰ هزار خودرو در خانه‌ها است؛ یعنی خودرو خریده‌اند و منتظر هستند که قیمت خودرو گران شود و بعد خودرو را بفروشند.