eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
52.9هزار عکس
44هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
زوایای پنهانی از عملکرد خسارت‌بار دولت گذشته/ژنرال‌های دولت روحانی به رئیسی چه گفتند؟ «خلجی» رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: 🔹معتقدم واقعا جا دارد دوره قبل از منظر نحوه حکمرانی در دانشگاه‌ها به‌عنوان «عبرت تاریخ» تدریس شود. حسن بزرگ دولت قبل، این بود که به تجربه جمعی ملت اضافه کرد؛ یعنی اگر الان به کسی بگوییم «نفوذ» یعنی چه؟ دقیقا تداعی ذهنی پیدا می‌کند یا اگر به کسی بگویید معطل کردن ظرفیت‌های کشور یعنی چه؟ 🔹آقای جهانگیری در جلسه دولت قبل با رئیسی در مرداد ۱۴۰۰ صریحا می‌گوید:«... واقعا شرایط کشور دشوار است. ما تقریبا کم‌سابقه‌ترین دوران ۴۰ سال انقلاب را داشتیم. با اینکه ما خب جنگ تحمیلی را هم داشتیم و همه ما توی مسائل بودیم، توی شرایطی که به‌هرحال با فشار خارجی، آمریکایی‌ها و مسائل ما در منطقه، مسائل داخلی بسیار سخت شده بود. این شرایط کرونا، این شرایط خشکسالی، منابع کشور هم که ته کشیده، این هم شرایط دشوار بودجه، شرایط اقتصاد دشوار شده، هم شرایط اجتماعی و هم خارجی؛ بالاخره آقای رئیسی در چنین شرایطی مسئولیت اداره کشور را بر‌عهده گرفته‌اند.» 🔹وزیر وقت صمت در این جلسه می‌گوید: «در برق صنایع، ۶۰ درصد شب‌ها و ۳۰ درصد روزها برق هست. برق فولادمان هم ۵۰درصد بعضی مواقع وصل است و بعضی مواقع قطع و الان تولیدمان کاهش داشته است.» 🔹اردکانیان، وزیر وقت نیرو در این جلسه می‌گوید: «جناب آقای رئیسی در جریان باشند که با توجه به کاهش نسبی دما، خوشبختانه فعلا امکان اینکه تولید برق را افزایش بدهیم فراهم شده؛ منتها این افزایش مرتب نیست؛ یعنی ما حتی ۷۰ درصد تا ۸۰ درصد هم در بعضی مواقع قطعی داشتیم....»
📣 انهدام یک تیم تروریستی توسط سپاه 🔺یک تیم مسلح که قصد انجام اقدامات تروریستی در جنوب شرق کشور را داشت ؛توسط رزمندگان واحدهای اطلاعاتی و عملیاتی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب استان سیستان و بلوچستان رهگیری و شناسایی و قبل از هر اقدامی منهدم شد.
⭕️👆از خاتمی بپرسید!
⭕️ مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور ایران: پول‌های بلوکه شده ایران در حال آزادسازی است.
مأموریت جدید محسن رضایی چیست؟ 🔹تدوین دستور جلسات و برنامه‌ها در راستای ماموریت‌های محوله به شورا به‌منظور طرح در نشست سران قوا است. این دستور جلسات بر اساس ابلاغ رهبر انقلاب، رئیس‌جمهور یا موضوعات فوری و مهم کشور انتخاب و تدوین می‌شوند. 🔹برگزاریِ منظم جلسات شورا وظیفه دیگر دبیرخانه این شورا است. براین اساس هر هفته سران سه قوه به میزبانی یکی از قوا گرد هم می‌آیند و به بررسی موضوعات می‌پردازند. 🔹پیگیری مصوبات، شاید مهمترین ماموریت رضایی در دبیرخانه شورا اعلام شده تا خروجیِ این جلسات بلاتکلیف و معطل نماند و با ترک فعل‌ها برخورد شود. 🔹ماموریت بعدی، تدوین لایحه دو یا سه فوریتی در مواردی است که مصوبات سران نیازمند قانون‌گذاری در مجلس است. 🔹توجیه افکار عمومی در خصوص مصوبات شورا نیز به دبیرخانه سپرده شده تا توضیحات لازم درخصوص ضرورت موضوعات و چراییِ تصمیمات و نتایج مورد انتظار به مردم ارائه گردد.
فرانسه به دنبال عضویت در بریکس / آیا نظم ژئوپلیتیک و مالی جهان تغییر خواهد کرد؟ 🔹در طول چند سال اخیر بخصوص از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم، ایران بشدت پیگیر عضویت خود در گروه بریکس است. 🔸واکاوی دقیق رفتار جمهوری اسلامی ایران نشان می دهد که تهران با عضویت در این گروه می تواند در مرحله اول تحریم های غرب علیه خود را بی اثر کند و در مرحله دوم در شرایط نظم نوین جهانی منافع خود را در اقتصاد جهانی تامین کند و در ادامه نیز جزو کشورهای تاثیر گذار تلقی شود
🛑 | سرشبکه قاچاق سوخت در هرمزگان دستگیر شد 🔹فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از دستگیری یکی از سر شبکه‌ها و سرباند‌های قاچاق سوخت در هرمزگان خبر داد. 🔹خودروی لوکس خارجی متهم نیز توقیف و در بازرسی از آن ۱۱ دستگاه گوشی هوشمند، تعدادی کارت بانکی و مقادیر قابل توجهی چک پول و اسکناس داخلی و خارجی کشف و ضبط شد.
✔️دستور وزیر ورزش برای بررسی هنجارشکنی در همایش خودروهای کلاسیک 🔺سجادی وزیر ورزش و جوانان: 🔹آنچه در حاشیه همایش خودروهای کلاسیک رخ داد، به هیچ عنوان قابل قبول نیست. 🔹این همایش ۱۶ هزار نفر تماشاگر داشت اما عده ی معدودی با رفتارهای خارج از عرف تلاش کردند ساحت ورزش را لکه دار کنند. 🔹از حراست وزارت ورزش و جوانان خواستم به دقت موضوع را بررسی و با خاطیان برخورد قاطع کند.
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هنجارشکنی در همایش فدراسیون اتومبیلرانی 🔹جمعه ۱۹ خرداد از سوی کمیته کلاسیک فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی مراسمی تحت عنوان «بزرگترین همایش فراگیر خودروهای کلاسیک» در مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد که در آن اتفاقات تأسف‌آور هنجارشکنی‌های زیادی صورت گرفت. 🔹اینکه فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی دقیقاً چه پروتکل‌هایی را برای برگزاری این همایش در نظر گرفته بود پرسش مهمی که در وهله اول مازیار ناظمی رئیس فدراسیون باید به آن پاسخ دهد. 🔹در کنار این موضوع، وزارت ورزش و جوانان نیز باید پاسخگو باشد. چگونه ممکن است در یک مجموعه دولتی، چنین اتفاقی رخ دهد آنهم در حالی که زیرمجموعه وزارتخانه، متولی برگزاری آن است؟ 🔹این انتظار از وزارت ورزش وجود دارد که وزارت ورزش پیگیر ناهنجاری رخ داده در مجموعه آزادی و فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی باشد و با خاطیان برخورد قاطع صورت گیرد.
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔅صلی الله علیک یا ابا عبدلله الحسین علیه السلام السلام علی الحسین .... و علی علی بن الحسین .... و علی اولاد الحسین.... و علی اصحاب الحسین.
🔹 پاپ همجنس باز شد یا هوش مصنوعی شیطنت کرده است ؟ آیا باید منتظر یک فاجعه در حوزه ی ادراک سازی باشیم؟ از دیروز تصاویری از پاپ در حالی که پرچم همجنس بازها را روی دوش دارد در رسانه ها منتشر شده است. حالا برخی رسانه ها نوشته اند: تصاویر منتشر شده از پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک با پرچم همجنسگرایان فیک است! این تصاویر توسط هوش مصنوعی Midjourney ساخته شده! اکانت Gay Forest اولین اکانتی بود که این تصاویر را پخش کرد. باتوجه به پیشرفت چشمگیر هوش مصنوعی، تشخیص عکس های فیک با واقعی بسیار سخت خواهد بود. شما کدام را باور میکنید ؟ فیک است یا واقعی ؟ مسئله ی تکان دهنده همین دو راهی است که مطرح کردیم. با توسعه ی هوش مصنوعی قطعا و یقینا باید منتظر دو راهی های حیثیتی از این دست که به وقوع فاجعه هایی در حد آشوب در کشورهای مختلف منجر شوند، باشیم..
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک دقیقه مختصر و مفید از تفاوت شعار با عمل