eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
امیرعبداللهیان خطاب به همتای سوئدی: هتاک به قرآن باید دستگیر و محاکمه شود 🔹امیرعبداللهیان: «بی‌حرمتی به قرآن و دیگر کتب و مقدسات ادیان الهی در هرکجا توسط هرشخص و تحت هرشرایطی قویا محکوم و تکرار این اقدامات به بهانۀ آزادی بیان غیرقابل قبول و غیرقابل توجیه است. سوئد باید به این نوع از نفاق‌افکنی و ترویج خشونت که عواقب عمیقی در پی دارد، پایان دهد. 🔹در‌حالی که سوئد داعیه پیشروبودن در عرصۀ حقوق بشر را دارد، چگونه می‌تواند در کمتر از ۱۰ روز از تصویب‌شدن قطعنامۀ شورای حقوق بشر در محکومیت توهین به مقدسات دینی، این‌گونه بی‌تفاوت از کنار آن بگذرد؟ 🔹فرد مرتکب این اهانت غیرقابل بخشش باید دستگیر، محاکمه و پاسخگوی اقدامات خود باشد. در غیر این صورت سوئد باید منتظر تصمیمات قاطع کشورهای اسلامی باشد». 🔸بیلستروم: نخست‌وزیر و بیانیه رسمی وزارت خارجه سوئد به صراحت اعلام کرده که این اقدام موضع دولت سوئد نیست. پلیس سوئد مجوز برگزاری تجمعات را صادر می‌کند و احدی در سوئد برای اهانت به قرآن مسلمانان مجوز نداده است اما این فرد سوءاستفاده کرده و ما آن را محکوم می‌کنیم.
شهادت نوجوان فلسطینی به ضرب گلوله 🔹نظامیان رژیم صهیونیستی با شلیک مستقیم گلولۀ جنگی به‌‌سمت شهروندان فلسطینی یک نوجوان ۱۷ ساله را در شمال رام‌الله به شهادت رساندند. دو فلسطینی دیگر هم مجروح شده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حرم دخت کوچک سیدالشهدا حضرت رقیه سلام الله علیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺والله هرکس تیر به سمت این نظام انداخت آواره شد..
🔻در مسائل سیاسی، آنجا که بحث اسلام، جمهوری اسلامی، مقدّسات و ولایت فقیه مطرح می‌شود، این‌ها رنگ خدا هستند؛ رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید.
⭕️در مکتب روح الله: 🔸شیاطین خارجی و داخلی 🔹 امروز شياطين با صورت‌هاى مختلف از خارج و داخل، با صورت‌هاى مختلف افتاده‏اند براى تضعيف روحيه شما. و خدا با شماست، خدا قدرت دارد كه همه چيز را اصلاح كند و درست كند و او با شماست. و ما پافشارى تا آخر، داريم و جوان‌هاى ما و ارتش ما و سپاه ما و بسيج ما و همه و همه ايران- به استثناى يك عده معدودى كه خداوند اصلاح‌شان كند- همه در اين متفق‏اند كه بايد ما در صحنه باشيم، دفاع كنيم از حقوق مسلمين. 🌸صحیفه امام؛ ج19؛ ص231 | جماران؛ 29 فروردین 1364
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️ میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،