eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️ فراز دیلی، مازیار خسروی و جاسوس‌خبرنگاران 🔻 فراز دیلی اولین سایتی بود که مسئله داریوش مهرجویی را دقایقی قبل از قتلش ضریب رسانه‌ای داد! 🔻 مازیار خسروی سردبیر این سایت مشکوک، ادعا کرده که « خبر بستری شدن و مرگ مهسا امینی را هم اولین نفر سایت فراز که من سردبیرش هستم کار کرده» ⚠️ خب دوباره دقت کنیم: 🔻‌ فراز دیلی اولین نفری بود خبر مهسا امینی رو کار کرد! 🔻‌ فراز دیلی خبر دروغ بازداشت مادر آرمیتا گراوند رو کار کرد! 🔻‌ فراز دیلی از واژه مهاجر افغانستانی در خبر قتل استفاده کرد! ⚠️ ظاهراً شکل جدید سناریو نویسان قتل‌های زنجیره‌ای در خدمت موساد این است!
⭕️در بین موضع گیریهای دشمنان جمهوری اسلامی در ارتباط با و عملیات ، جای روسپی رجوی خالی بود که خودش را رساند...😏
⭕️شرم‌ باد بر خبرگزاری تسنیم الهام علیف صهیونیست با کدامین گروه‌های تروریستی در قره باغ مبارزه میکرد؟ نسل کشی و آواره کردن و کوچاندن اجباری ارامنه قره باغ هیچ فرقی با نسل کشی صهیونیست ها در ندارد
⭕️‏امروز برندهٔ مصری مدال طلای شنا گفت؛ جشن نمیگیرم چون خواهرها و برادرای ما توی فلسطین دارن کشته میشن فدراسیون بین المللی شنا هم عکسهاش رو از سکوها حذف کرد! آزادی بیان من‌درآوردی!
⭕️آرزوهای متوهمانه و خبیثانه رسانه های علی‌اف: امکان حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران یا حمله به پایگاه‌های سپاه پاسداران در سراسر منطقه، در کشورهایی مانند سوریه و لبنان و عراق وجود دارد.
⭕️قشنگ داره قیمه ها رو می ریزه تو ماستا البته اگه این کارها رو نکنه فالورا و لایکاش ریزش میکنه بالاخره باید ببینه تو چیه یا نه؟ جناب علیمی! کیلویی چند؟
⭕️‏شیما اکرم صیدم هم محجبه بود هم دختر بود هم رتبه اول کنکور امسال در فلسطین بود دیشب اسرائیل خودش و خانوادش روبه شهادت رسوند. اما چرا صدایی از رسانه‌های جهان در نمی‌آید؟! چون فلسطینی است... اینا رو گفتم شاید صدایی از فمنیستا یا مثلا روشنفکرا دربیاد‌.
⭕️ رویاهای کریدور هند عربستان اروپا را بر هم زد. مسیری که لازمه اش برقراری رابطه عربستان و اسرائیل بود. اینکه رهبری این عملیات را زلزله ۱۵ مهر نامیدند مربوط به این مسئله هم می شود و این یکی از دستاوردهاست. هندی‌ها هم موضع مفتضحی در این جنگ گرفتند.
⭕️ امیرعبداللهیان: زمان برای «راه‌حل‌های سیاسی» رو به پایان است. گسترش احتمالی جنگ در «دیگر جبهه‌ها» به مرحله «اجتناب‌ناپذیر» نزدیک می‌شود وزیر امور خارجه نوشت: امروز باهمتایانم در تونس، مالزی و پاکستان گفتگو کردم. بر ضرورت توقف فوری کشتار و جنایات جنگی صهیونیست‌ها در غزه و ارسال سریع کمک‌های انسان‌دوستانه به این منطقه تأکید شد. تصریح کردم «زمان برای راه‌حل‌های سیاسی روبه پایان است» و گسترش احتمالی جنگ در «دیگر جبهه‌ها» به مرحله «اجتناب‌ناپذیر» نزدیک می‌شود.
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️تقطیع و تحریف سخنان رئیس‌جمهور در جمع نخبگان! در حالی که برخی رسانه‌ها با انتشار ویدئویی سخنان رئیس‌جمهور درباره درخواست داروی بیماران خاص را تقطیع و تحریف کردند، ویدئوی کامل این بخش از سخنان نشان می‌دهد رئیس‌جمهور ضمن بیان جمله‌ای روحیه‌بخش و عاطفی به بیماران، با تاکید بر وظیفه دولت در این زمینه می‌گوید: وظیفه ما است که نگذاریم عزیران دارای بیماری خاص آسیب ببینند. حتی اگر خودشان نتوانند دارو تهیه کنند ما باید در این زمینه مساعدت کنیم. باید در جهت ساخت داروهای مورد نیاز بیماران خاص حرکت کنیم
⭕️فاجعه رسانه ای دولت یعنی اینکه در خلال قتل عام مردم مظلوم آخرین پست صفحه توییتر رئیس جمهور دیدار با حامی اسرائیل باشد!
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حداقلی‌ترین مجازات ‼️تشکیل 🎙به روایت 📡انتشار حداکثری با شما