7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش جالب کاربر عراقی به ناوشکن جدید ایران
🔹سُعاد القيسي نوشت : «ایران ناوشکن می سازد و عربستان با سگ ها و رقصنده ها جشن می گیرد.»
#ایران_قوی
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عفریتهای به نام "مصی علینژاد"؛ دلخوشیهای مردم ایران خاری در چشم تحریمطلبان!
🔶 بزرگترین خیانت افرادی مثل این خائن و وطنفروش اینست که همیشه خود را نماینده مردم ایران جلوه میدهند و درصدد آن هستند که ضمن لابیگری با دشمنان ایران برای از بین بردن دل خوشیهای مردم کاری کنند.
👌روسپی رسانه،
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️کارشناس الجزیره: تعدادی از سربازان صهیونیستی تحت تاثیر فشارهای روانی وارد شده در جنگ غزه خودکشی کردهاند!
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ ویژه
🔍 #خط_دیدار | بسته تصویری مرور بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان. ۱۴۰۲/۹/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
📚 کتاب #رو_به_پایان
شامل بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی صهیونیسم
📝 مطالب کتاب «رو به پایان» از مطالعهی کل گفتارها و نوشتارهای مرتبط با موضوع از سال ۱۳۴۸ گردآوری و تنظیم شده و نشانگر این است، تحقیقات صورتگرفته برای تدوین این کتاب، محدود به مواضع معظّملّه پس از رهبری نبوده و مواضع ایشان در زمان ریاست جمهوری و حتّی پیش از آن نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
♦️ این کتاب ۵۶۸ صفحهای، در پنج بخش اصلیِ «صهیونیسم شجرهی خبیثه»، «غدّهی سرطانی»، «توطئهی فراموشی»، «جرّاحی غدّهی سرطانی» و «تقابل ایدئولوژیک» و در ۲۳ فصل ارائه شده است.
#انتشارات_انقلاب_اسلامی
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/رو-به-پایان
@KhameneiBook
50.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان. ۱۴۰۲/۹/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 هماکنون؛ بازپخش اینترنتی بیانات رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان
📹 از اینجا ببینید👇
Farsi.khamenei.ir/live
📊 #اطلاعنگاشت | بسیج لشکر مخلص خداست
✏️ رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار بسیجیان، امام خمینی را «آفریننده و پدر بسیج» دانستند و با ذکر جمله معروف حضرت امام که «بسیج لشکر مخلص خدا است»، به ذکر خصوصیات فرهنگ بسیجی و توصیههایی به بسیجیان و سازمان بسیج پرداختند.
📥 نسخه با کیفیت
🔻عملیات شهادت طلبانه ای که هنوز اطلاعات دقیقی از آن در دسترس نیست
شب جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱
_ شهید رعد فتحی حازم، از اردوگاه جنین وارد خیابان دیزنکوف، یکی از امنیتیترین خیابانهای تلآویو میشود.
_ در همان ساعات و در نزدیکی این خیابان، نتانیاهو در حال آماده شدن برای خروج از دفترش است.
_ در حالی که نیروهای امنیتی و نظامی رژیم به دلیل حوادث قبلی در آمادهباش کامل هستند، مجاهد فلسطینی، یک جشن تولد ۴ نفره را برهم میزند.
_ عملیات با موفقیت انجام شده، ۲ نفر کشته و ۱۵ نفر زخمی «البته طبق آمار اعلامی» شدهاند.
_اما نفرات حاضر در جشن تولد چه کسانی هستند ؟
اسرائیل از درز پیدا کردن هر گونه اطلاعاتی جلوگیری می کند اما جبهه مقاومت مدعی هست که آنها اعضای تیم هدایت و کنترل عملیات ۷ آذر ۱۳۹۹ آبسرد هستند. «عملیات ترور شهید فخریزاده»
#شهید_فخری_زاده