💢علما و مبلغین باید جنایات #اسرائیل را به مردم گوشزد کنند.
♦️امام خمینی(ره):وظیفه ملت غیور ایران است که از منافع آمریکا و اسرائیل در ایران جلوگیری کرده و آن را مورد هجوم قرار دهند. هر چند به نابودی آن بیانجامد. وظیفه علماء و مبلغین است که جرایم اسرائیل را در مساجد و محافل دینی به مردم گوشزد کنند. علماء اعلام و ملت شریف ایران نباید در این امر ساکت باشند.
📚صحیفه نور جلد ۱
💢امام خامنه ای:
♦️اینکه آنها [دشمنان] ادعا میکنند میخواهند قدس را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کنند، از عجز و ناتوانی آنهاست. در مسئلهی فلسطین دست آنها بسته است و نمیتوانند اهدافشان را پیش ببرند.
♦️پیروزی از آن امت اسلامی است و فلسطین آزاد خواهد شد و ملت #فلسطین به پیروزی خواهد رسید.
💢روایت تاریخی رهبرمعظم انقلاب از توطئه انگلیسی - صهیونیستیِ اشغال فلسطین
♦️ماجرای خرید زمینهای فلسطینیها چه بود؟
♦️امام خامنه ای: «اصل ماجرای فلسطین چیست؟ اصل ماجرا این است که یک عده از یهودیان متنفذ در دنیا به فکر ایجاد یک کشور مستقل برای یهودیها افتادند. از فکر اینها دولت انگلیس استفاده کرد... آمدند کشور فلسطین را تصرف کردند.
♦️تصرفشان هم اینطوری بود: اول با جنگ نیامدند؛ اول با حیله آمدند، رفتند زمینهای بزرگ فلسطین را که زارعان و کشاورزان عرب روی آنها کار میکردند و خیلی هم سرسبز و آباد بود، با قیمتهای چند برابر قیمت اصلی، از صاحبان و مالکان اصلی این زمینهای بزرگ که در اروپا و امریکا بودند خریدند؛ آنها هم از خدا خواستند و زمینها را به این یهودیها فروختند.
♦️البته دلالهایی هم داشتند... زمینها که ملک اینها شد، با روشهای واقعا بسیار خشن و همراه با سبعیت و سنگدلی، بتدریج شروع به اخراج زارعان از این زمینها کردند. در جایی میرفتند، میزدند، میکشتند و در همین هنگام افکار عمومی دنیا را هم با دروغ و فریب به طرف خودشان جلب میکردند... دولت صهیونیستی به سرزمین فلسطین فعلی هم قانع نیست... الآن هم هدف اساسی صهیونیزم، ایجاد اسرائیل بزرگ است.»
#هشتگ
🔴وقیح تر از خوارج!
♦️حسین شمسیان در کانال شخصی خود نوشت:شورای اطلاع رسانی دولت اطلاعیه ای داده و با بر شمردن مجدد دستاورد های مهم برجام همچون لغو همه تحریم ها(!) از منتقدان خواسته بخاطر «کار شکنی در روند پیشرفت کشور» عذر خواهی کنند!
✅تاریخ را فراموش نکرده ایم!
🔸اشعث، شمشیرش بالای سر مولا گرفت و کاری کرد که مالک ،از دو قدمی خیمه معاویه برگردد!
🔸اندکی بعد که ماجرای ابوموسی پیش آمد و فهمیدند بد کلاهی سرشان رفته ، روزه گرفتند ، زیر آفتاب داغ نشستند و به خیال خودشان توبه کردند!
🔸بعد هم گفتند: یا علی! تو و ما در پذیرش حکمیت گناه کاریم! ما توبه کردیم،تو نیز باید توبه کنی!
🔸آن روز یک اشعث بود و امروز اشعث ها در دولت مجلس و... از پشت خنجر می زنند و در دل سپاه اسلام فتنه می کنند و البته صد ها بار از خوارج وقیح ترند!
🔸آنها همان توبه ظاهری و موهوم را به جا آوردند و اینان،منتظر توبه امام و امتند!
☎️زنگ عبرت
🔴هم تکرار است هم فاجعه...
♦️موگرینی بعد از نشست اروپا و ایران گفته ممکن است نتوانم درباره تضمینهای حقوقی یا اقتصادی صحبت کنم، بعد ظریف اومده بیرون و گفته شروع خوبی بود؛ اروپا متعهد به انجام توافقات شد!
➕ باز همان داستان تکراری برجامِ با آمریکا
🔴 اروپا هیچ تضمینی نمی دهد
اظهارات موگرینی درباره ارائه تضمین به ایران/ برجام در بخش مراقبتهای ویژه به سر میبرد
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا:
🔹داریم در فضایی بسیار دشوار کار میکنیم. با این وجود، تلاش میکنیم اطمینان یابیم که برجام پابرجا میماند.
🔹ممکن است نتوانم درباره ضمانتهای حقوقی یا اقتصادی صحبت کنم، اما میتوانم درباره کار جدی، مصمم و متعهد از سوی طرف اروپایی و همچنین طرف ایرانی برای حفظ تعهداتمان صحبت کنم.
🔹باید خیلی سریع انجام شود، اما نمیتوانم بگویم دو روز یا دو هفته یا بیشتر. اما گفتیم که باید این کار ظرف چند هفته انجام شود.
🔹همه ما در ارتباط با اجرای کامل برجام هدفی مشترک داشتیم. همانطور که میدانید در موضوعات دیگر اختلاف نظرهای بسیار زیادی داریم، اما امشب تمرکز ما بر اجرای برجام بود. از این منظر، این نشست بسیار مثبت و سازندهای بود.
🔹همه طرفها اعلام کردند که بر فوریت یافتن راهکار واقفند، نه به خاطر تقویم، بلکه به این دلیل که اگر میخواهیم این توافق را حفظ کنیم، که کار سادهای هم نیست، هرچه زودتر این کار را کنیم، بهتر و سادهتر است.
🔹اگر بخواهم از اصطلاحی که برخی دور میز به کار بردند استفاده کنم، باید بگویم که گویی "یکی از اقوام ما در بخش مراقبتهای ویژه است و همه ما میخواهیم در اسرع وقت او را از بخش مراقبتهای ویژه خارج کنیم".
روحانی: آمریکا باید مورد فشار قرار بگیرد
رئیس جمهور در جلسه هیأت دولت:
🔹بیت المقدس را با بازیهای سیاسی نمیتوان از جمعیت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیونی مسلمانان جدا کرد.
🔹متأسفیم که برخی از کشورهای عرب منطقه در قبال جنایات روزهای اخیر صهیونیستها سکوت کردند و برخی کشورهای اسلامی نیز به سادگی از آن چشمپوشی نمودند و برخی دیگر نیز متأسفانه آن را دفاع مشروع لقب دادند!ما همواره در مقابل متجاوزان و ظالمان خواهیم ایستاد.
🔹امروز آمریکا به عنوان ناقض عهد و متخلف از مقررات بینالمللی باید مورد فشار قرار بگیرد.
🔹این روزها باموضوعاتی که مطرح میشود بیشتر یادجمله معروف امام(ره) در آبان۶۵ که به «این تذهبون؟» معروف است،میفتم. درآن روز بین ایران وآمریکااختلافی وجودداشت که آمریکا درآن شکست خورده بودامایک عده بدنبال آن بودند که مسئولان ایرانی را مورد سوال قرار دهند.
🔹امام در۲۹آبان۶۵ فرمود«هیچ توقع نداشتم که در این زمان که بایدفریادبزنند سرآمریکا، فریادمیزنند سرمسئولانمان» چه شده؟درچنین مسأله مهمی باید همه دست به دست هم دهید و ثابت کنید که وحدت دارید. چراشما میخواهید تفرقه ایجاد کنید، چه شده شمارا و کجادارید میروید؟ «این تذهبون؟».
🔹🔹امام فرمود تندرو و کندرو و دودستگی در کشور ایجاد نکنید و این خلاف اسلام، دیانت و انصاف است؛امام
راحل برخورد حکمتآمیز داشت و آن درس خوبی برای ما بود و هست.
جناب شیخ البته بشرط اینکه شما هم از اسب مراد بی اقبال برجامتان پیاده شوید و قبول فرمائید که الی این ذهبت.،.
🔹صدراعظم آلمان:بهترین راه برای پاسخ دادن به نگرانی جهانی درباره نقش ایران در منطقه و برنامه موشکهای بالستیک، این است که در چارچوب توافق هستهای باقی بمانیم.
🔸نمایندگان حزب عدالت و توسعه به رهبری اردوغان، مانع تصویب طرح پیشنهادی «حزب جمهوریخواه خلق» برای قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند.
وزیر اسرائیلی: باید با ترکیه مانند دیگر تروریستها برخورد کنیم
«ایوب قرا» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی:
🔹کسی که بیرحمانه زنان و کودکان کُرد را بمباران میکند، نباید به ما درس اخلاق دهد.
🔹گویا اردوغان در جوّ تجمعات پرتعداد هوادارانش در ترکیه غرق شده است.
🔹زمان آن رسیده که ما با ترکیه، مانند دیگر تروریستها رفتار کنیم.
📝چرا تاکید بر لزوم عذرخواهی روحانی درست است؟
🔻فردای خروج آمریکا از برجام ما علیه دشمن اصلی بودیم؛ علیه آمریکا. از میان همهی خواص منتقد برجام، همهی کسانی که روحانی آنها را «به جهنم» ارجاع داده بود و دهها توهین و ناسزای ریز و درشت حوالهشان کرده بود، کسی نگفت چه فاجعهای را روحانی و دولتش برای این مردم رقم زدهاند و همه یک صدا «مرگ بر آمریکا» شدند. مرگ بر آمریکایی که بسیاری از حامیان دولت، حتی فردای عهدشکنی تاریخی آمریکا با آن مخالفت کردند! فردای خروج آمریکا از برجام، ما اعتراض به دولت خودی را که با اعتماد نابجا به آمریکا، این وضع را رقم زده بود، کنار گذاشتیم و همه علیه آمریکا متحد شدیم. اما حامیان دولت بجای ترامپ، هنوز با منتقدین برجام میجنگیدند. نگاهی به مواضع اعضای فراکسیون امید پس از خروج آمریکا از برجام، کمی از این جنگ فرافکنانه را روشن خواهد کرد؛ وقتی بجای پاره شدن هویت و موجودیت برجام توسط ترامپ، دلواپس آتش زدن کاغذ برجام در مجلس شدند.
🔻این میانه اما یک نفر از خیل عظیم منتقدین برجام نخواست مثل باقی از حق اعتراض خود بگذرد. آیت الله جنتی، پیرمرد صریح و انقلابی سیاست بیانیهای خطاب به ملت ایران صادر کرد و در بند پایانی نوشت: «لازم است رئیس جمهور محترم، صادقانه و با صراحت، نسبت به خسارتهای وارده در برجام که بخاطر عدم رعایت خطوط قرمز ترسیمی توسط رهبر معظم انقلاب از جمله اخذ تضمین های لازم از ۱+۵ و نیز عدم رعایت اقدام متناظر و گام به گام پدید آمد، از مردم عزیر ایران عذر خواهی کرده، تجربه توافق برجام را چراغ راه آینده قرار دهند.» دولت و حامیانش، همانهایی که اتفاقاً بخاطر غلط درآمدن سیاست دولت روحانی باید بیشتر پی وحدت باشند، هجمهها علیه رئیس مجلس خبرگان را آغاز کردند. اعتراض حق همهی ما بود و آنها انتظار داشتند همه از این حق بگذرند. حقی که ما اشتباه کردیم از آن گذشتیم و کار درست همان بود که آیتالله جنتی کرد؛ تاکید بر لزوم عذرخواهی روحانی از ملت. چنین تاکیدی به دلایل زیر لازم و درست است:
🔻اولاً ۵ سال تقریباً همهی ظرفیت سیاست خارجی دولت ایران صرف برجام شد و در بسیاری از مسائل مهم بین المللی جای خالی وزارت خارجه ایران محسوس بود. مدیریت دیپلماسی ایران در منطقه، مذاکره با روسها در مورد ضرورت و چگونگی حضور آنها در سوریه، مدیریت مشکلات مهم با عربستان، حل مشکلات آبی با همسایهها، حل مشکل نقش پاکستان در تقویت گروهکهای تروریستی ایرانی در مرز مشترک با ایران و یا موضوع مهم جدایی کردستان عراق از موضوعات مهمی بودند که دولت روحانی به آنها اعتنایی نکرد. نتیجه آن چه شد؟ برجامی پاره و دوستانی بینالمللی که روزی داشتیم و حالا حتی برای موضع گیری به نفع برجام، دیگر نیستند و انگار ایران را فراموش کردهاند. حیف و میل ۵ سال ظرفیت دیپلماتیک کشور عذرخواهی نمیخواهد؟
🔻ثانیاً حسن روحانی پیش از این و زمانی که سرخوش از دور یک میز نشستنهای قهرمانان دیپلماسیاش با غربیها بود، صراحتاً گفت «دولت و رئیس جمهور مسئول مذاکرات است و من همهی مسئولیت آن را بر عهده میگیرم.» بخشی از این مذاکرات و از قضا بخش اعظمش اعتماد به آمریکاییها بدون گرفتن تضمین بود و روحانی در تمام سالهای گذشته به هشدارهای دلسوزان کشور در این مورد اعتنایی نکرد. حال در مقابل ما پیمان شکنی هست که فرصت تحقیر ملت ایران را دولت روحانی در اختیار او گذاشت. وگرنه سابقه تاریخی آمریکا عین روز برایمان روشن میکرد که این دولت قابل اعتماد نیست. (همان درس تاریخهایی که روحانی تازه پس از خروج آمریکا از برجام یادش آمد بگوید؛ گویا اسناد جدید دستش رسیده که خبر از سقوط دولت مصدق به دست دولت آمریکا میدهد و خبر از حمایت آمریکا از صدام و خبر از هدفگیری هواپیمای مسافری ایران و ...) این اشتباه پر هزینه و گوش نسپردن به توصیهها در مورد غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و تحمیل هزینه تحقیر ملت ایران با ماجراجویی یک رئیس جمهور ناقص العقل نیاز به عذرخواهی توسط کسی که میگفت مسئولیت همهی مذاکرات با من است، ندارد؟
🔻ثالثاً عذرخواهی روحانی نشان میدهد او و دولتمردانش اشتباه مسیری را که در ۵ سال گذشته طی کردند، پذیرفتهاند وچون پذیرش اشتباه، اول قدم جبران آن است، میتوان امید داشت که در صدد اصلاح و جبران برآیند و دیگر به دام تکراری و این بار به اسم مذاکره با اروپاییها نیفتند.جبران آن هم از طریق توجه به ظرفیتهای داخلی و چشم نداشتن به بیگانه میسر خواهد بود. در واقع عذرخواهی روحانی نه برای سرزنش کاری که در گذشته از زمان بیانیه سعدآباد در سال ۸۲ تا برجام در تیر۹۴ کرده، بلکه برای آغاز مسیر درست است؛برای فردایی که در آن اعتماد به آمریکا و بستن قرارداد بی تضمین دیگر تکرار نشود.چنین مصلحتی است که تاکید بر عذرخواهی روحانی را ضروری میسازد.
روزنامهی جوان/۲۶ اردیبهشت۹۷
#کبری_آسوپار
همچنان در خُماری برجام
محمد ایمانی
1- رویااندیشی برخی دولتمردان، به وضعیت بحرانی و نگرانکنندهای رسیده است. دیروز سخنگوی دولت گفت «تاریخ، قطعا روحانی را به خاطر شجاعت و خدمتی که به ملت کرد، تکریم خواهد کرد». اما همزمان صادق زیباکلام که در ستاد انتخاباتی روحانی فعال بود، اذعان میکند «هنوز یک سال از انتخابات 29 اردیبهشت که روحانی 24میلیون رای آورد نگذشته اما اگر فردا انتخابات برگزار شود، 10میلیون رأی هم نمیآورد. سرعت پشیمانی و ریزش رای او حیرتانگیز است. هرجا میروم، مردم به من اعتراض میکنند». مشابه این دوگانگی تصور، به شکل حاد درباره دیپلماسی و مسئله نقض برجام دیده میشود.
2- معلوم نیست آقای ظریف سفر اروپایی رفته تا از آنها تضمین بگیرد پای تعهدات ضدتحریمی خود بمانند و با تحریمهای ثانویه آمریکا مخالفت کنند یا بسته پیشنهادی اروپا را که نوعی دیکته تازه و باجخواهی نیابتی آمریکاست، بپذیرد و با خود به تهران بیاورد! متاسفانه برخی قرائن، ناظر بر احتمال دوم است. اگر اروپاییها در کنار آمریکا به جای عذر آوردن و قول جبران، طاقچه بالا میگذارند و اجرای تعهد خود را مشروط به شروط و امتیازات جدید میکنند، به خاطر پیامهای ضعفی است که مدام از این طرف منتقل شده است؛ چه آن زمان که با وجود پر بودن خزانه، گفتند خزانه خالی است اما بزرگترین واردکننده خودروهایاشرافی در منطقه شدند. و یا گفتند آمریکا در 5 دقیقه میتواند تمام توان دفاعی ما را نابود کند. و چه 20 روز قبل که آقای ظریف به شوراي روابط خارجي آمریکا رفت و از موضع متهم منفعل، به گله و شکایت از عربستان سعودی پرداخت؛ انگار که مقرّ شیطان بزرگ، دادگاه بینالمللی لاهه است!
3- آیا بدون رازداری و صیانت از اسرار، پیروزی در مصاف با دشمن امکانپذیر است؟ امیر مومنان علیهالسلام در حکمت 48 نهجالبلاغه میفرماید «الظَّفَرُ بِالْحَزْمِ، وَالْحَزْمُ بِإِجَالَهِ الرَّأْی، وَالرَّأْیُ بِتَحْصِینِ الْأَسْرَارِ. پیروزى در گرو احتیاط و دوراندیشی است، حزم و دوراندیشى در گرو مشورت و همفکری، و تفکر صحیح در گرو صیانت از اسرار است». اگر دشمن توانست از آنچه در اتاقهای تدبیر و تصمیم میگذرد مطلع شود، یا بدتر، بر اجزای چرخه همفکری و تدبیر اثر بگذارد، مواجهه دشوار خواهد شد.
4- آقای ظریف و تیمش میگویند به خاطر جاسوسی و شنود، برخی مشورتهای سرّی را در حیاط هتل مذاکرات انجام میدادند. ظریف ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ به روزنامه جام جم گفت «جاسوسی را مفروض میگیریم اما در مورد تعدادش صحبت داریم. زمانی که مذاکرات هستهای در جریان بود، بعضی روزها در محیط مذاکره تلفن من به خاطر شنود مانند اتو داغ بود. او همچنین 20 اسفند 94 در گفتوگو با روزنامه اعتماد خاطر نشان کرد « تصور من در تمام مذاکرات این است که لااقل چندین سازمان جاسوسی مشغول شنود هستند... به اقای کری گفتم که نیاز به هواخوری و پیادهروی دارم. ایشان هم پیشنهاد کردند که با من همراهی کنند تا درخصوص موضوعاتی که شنود آن را به صلاح نمیدانستم با هم در این فاصله حرف بزنم».
5- این تلقی عجیب در حالی بود که کری و شرمن و سوزان رایس، به طور سیستماتیک، قبل از هر دور مذاکره با ایران، با مقامات صهیونیست مشورت میکردند و بعد از مذاکرات، گزارش آن را به سران رژیم صهیونیستی میدادند. از دل همین حسن ظن بود که آقای عراقچی گفت «امضای کری تضمین است» و کلاه گشاد برجام را بر سر تیم مذاکرهکننده ما گذاشتند. سخن ظریف درباره جاسوسی و شنود در حالی بود که نفوذی دانه درشتی مانند دری اصفهانی به عنوان کارشناس ارشد مالی و بانکی و تحریمی در تیم مذاکرهکننده حضور داشت. یک دهه قبل هم کسی عضو و سخنگوی تیم مذاکرهکننده بود که به خاطر ارائه اطلاعات به بیگانگان محکوم شد. نظیر همین را میتوان در نمونه نفوذی بازداشتی در دفتر مشاور رئیسجمهور و همچنین پروندههایی مانند جیسون رضائیان و سیامک و باقر نمازی رصد کرد و به این دغدغه مهم رسید که آیا در مصاف دیپلماتیک، رازهای تیم ما محفوظ مانده بود؟
http://kayhan.ir/fa/news/132555
پاسخ پشیمانکننده شما همین بود؟!
«از تهدید تا کرنش بیسرانجام» این برآیند واکنش 2 ماه گذشته حسن روحانی و تیم مذاکرهکننده هستهای در 2 بازه منتهی به خروج آمریکا از برجام و پس از خروج آمریکا از برجام تاکنون است.
به گزارش «وطن امروز»، از اواخر سال گذشته حسن روحانی و سایر مقامهای دولتی که در به بار آمدن برجام نقش داشتند، در پاسخ به ضربالاجل ترامپ برای تغییر برجام یا خروج آمریکا ازاین توافق، از واکنش فوری و در عرض کمتر از یک هفتهای ایران به این اقدام طرف غربی میگفتند که «غیرقابل تصور» و «شدیدا دردناک» است و منجر به پشیمانی طرف مقابل خواهد شد. آنان برجام بدون آمریکا را بیمعنا میخواندند و بر همین اساس اعلام میکردند در صورت خروج آمریکا از این توافق، ایران نیز از آن خارج خواهد شد. در کنار خروج از برجام که گفته میشد تنها یکی از واکنشهای ایران به خروج آمریکاست، محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه از احتمال از سرگیری غنیسازی و اقدام بالاتر از آن- یعنی خروج رسمی ایران از NPT- میگفت. سهشنبه شب و پس از کنفرانس خبری دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای اعلام خروج این کشور از برجام،حسن روحانی نیز در ایران گفتوگوی تلویزیونی داشت. در حالی که افکار عمومی در ایران منتظر واکنش قاطع طرف ایرانی براساس اظهارات قبلی آنان بود، حسن روحانی گفت ایران بدون آمریکا برجام را ادامه خواهد داد. او در اظهارنظری جالب، آمریکا را «موجود مزاحم» و «شر» توافق هستهای دانست و از خروج آمریکا از این توافق ابراز خوشحالی کرد!
عباس عراقچی 23 اسفند گفته بود «موضع ما این است که اگر آمریکا خارج شود ما هم خارج میشویم؛ این را به اروپاییها هم گفتیم که اگر نتوانند آمریکا را در برجام حفظ کنند. ایران هم از برجام خارج خواهد شد» اما 21 اردیبهشت 97 گفت: در صورت ارائه تضمینهای قطعی از سوی سایر طرفهای برجام نسبت به تامین منافع ایران و جبران آثار خروج آمریکا از این توافق، حفظ برجام ممکن خواهد بود»!
حسن روحانی 20 فروردین 97 اظهار داشت: آنها حتما بدانند اگر نقض پیمان کنند پشیمان خواهند شد. آمادگیها بیشتر از آن مقداری است که آنها فکر میکنند و اگر نقض پیمان کنند در عرض کمتر از یک هفته آثارش را خواهند دید». اما او 18 اردیبهشت 97 گفت: توافق برجام میان ایران و پنج کشور است؛ از این لحظه 5+1، یک را از دست داده است و در این شرایط ما باید منتظر آن باشیم که این کشورهای بزرگ جهانی نسبت به این توافق چگونه عمل خواهند کرد.
محمدجواد ظریف هم 3 اردیبهشت 97 گفت: «ایران سه انتخاب دارد؛ میتواند توافق را کنار بگذارد و غنیسازی اورانیوم خود را از سر بگیرد،از سازوکار موجود در توافق استفاده کند یا تصمیم به خروج از معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای بگیرد.» اما ظریف 18 اردیبهشت 97 گفت: من تلاشی دیپلماتیک را پیش خواهم برد تا بررسی کنم که آیا دیگر اعضای برجام میتوانند منافع کامل را برای ایران تضمین کنند یا نه؟».
http://kayhan.ir/fa/news/132556
سیدحسن نصرالله درست میگوید دوره آزادی اسرائیل برای حمله به سوریه تمام شده است
اظهارات سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله غالبا با واکنش مقامات و رسانههای رژیم صهیونیستی مواجه میشود و مقامات این رژیم از مقابل تهدیدها و هشدارهای رهبر مقاومت بیتفاوت عبور نمیکنند.
رسانههای صهیونیستی بلافاصله پس از سخنرانی سیدحسن نصرالله اعلام کردند پیام خیلی ساده و بسیار گزنده است و این پیام این است که دوران آزادی عمل نیروی هوایی اسرائیل در سوریه به پایان رسیده است.
این رسانهها افزودند، «نصرالله میگوید اگر اسرائیل از خطوط قرمز عبور کند، این بار دیگر عمق اسرائیل و نه جولان هدف قرار خواهد گرفت».
به گزارش تسنیم به نقل از المیادین، شبکه دوازدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی دراین باره گزارش داد، سخنان نصرالله مبنی بر شلیک ۵۵ موشک به جولان از آن چیزی که رسانهها منتشر کرده بودند، به حقیقت نزدیکتر بود.
سید حسن نصرالله دوشنبه شب طی اظهاراتی خاطر نشان کرد «رویارویی اخیر بین سوریه و دشمن صهیونیستی در جولان که چند روز قبل رخ داد، اهمیت بسیار بالایی دارد. ما دیدیم که اسرائیل برای وارونه جلوه دادن حقایق تلاش کرد و رسانههای عربی نیز تلاش کردند با فریبکاری حقایق را تغییر دهند و پیروزی محور مقاومت را به شکست تبدیل کنند. رسانههای کشورهای عربی خلیجفارس نیز گفتند که ۲۳ شهروند سوری و ایرانی در حملات اسرائیل به شهادت رسیدند که این صحت ندارد. در نتیجه این رویارویی فقط سه سوری به شهادت رسیدند». وی با بیان اینکه «حمله موشکی منحصر به فرد به مواضع اسرائیل در جولان، سرآغاز مرحله جدیدی در نبرد با این رژیم به شمار میرود»، تاکید کرد: «اسرائیل جرأت نکرد که واکنش نشان دهد، زیرا فهمید که دومین مرحله حملات موشکی، مرکز فلسطین اشغالی را هدف قرار خواهد داد». به گفته نصرالله، «پیام این حملات موشکی این بود که اسرائیل بداند اگر گمان میکند میتواند حمله کند و بکشد، اما با واکنشی روبه رو نخواهد شد، در اشتباه است، زیرا واکنش در زمان و با شیوه مناسب صورت خواهد گرفت».
http://kayhan.ir/fa/news/132515
💢رقص!:
🔻کسی چاهی کند، گفتندش خاک چاه را چه می کنی، گفت چاهی دیگر حفر میکنم درون آن میریزم؛
گفتند خاک چاه دوم پس چه؟ پاسخ داد چاه دوم را گشادتر حفر می کنم!
🔻#مذاکره کردیم تا #تحریم برود، تحریم می شویم تا مذاکره کنیم؛
امتیاز می دهیم تا تحریم نشویم ، تحریم می شویم تا بیشتر #امتیاز دهیم؛
🔺#بزدل ها تا کجا به ساز #اجنبی می رقصند؟!
🔴معضل!:
🔻علی مطهری در واکنش به بیانیه برجامی مجلس خبرگان که خواستار معذرت خواهی دولت در عبور از خط قرمز شده است ، گفته است: یکی از معضلات کشور دخالت نهادهای مختلف در امور یکدیگر است؛ وظیفه خبرگان فقط انتخاب و نظارت بر رهبری و دستگاه های زیر نظر رهبر است؛
🔻اصل 57 قانون اساسی : قوه مقننه ، قوه مجريه و قوه قضائيه زير نظر ولايت مطلقه فقیه است.
🔻مجلس خبرگان رهبری باید با تشکیل یک هیئت اندیشهورز که دارای نگاه کلان و راهبردی و عمیق باشد، به بررسی چگونگی حرکت انقلاب اسلامی در ۳۸ سال گذشته به سمت اهداف اصلی خود و پیشرفتها، توقفها و احیاناً پسرفتها در این مسیر بپردازد و بر اساس جمعبندی خود از دستگاههای مختلف مطالبهگری کند. مقام معظم رهبری1396/06/30
1⃣چطور علی مطهری می تواند در مورد بیانیه یک نهاد عالی نظر دهد ولی مجلس خبرگان در مورد خسارت عظیم برجام خیر!
2⃣اگر طبق قانون اساسی وظیفه مجلس خبرگان نظارت بر دستگاههای زیر نظر رهبری است، عدول قوه ای از راهبردهای رهبری نمی تواند ، باعث پیگیری آن نهاد باشد.
3⃣کلام ولی فقیه مبنی بررسی چگونگی حرکت انقلاب اسلامی و جمع بندی از دستگاه های مختلف توسط مجلس خبرگان ، وظیفه بر زمین مانده این نهاد نیست؟
4⃣بی شک یکی از دلایل وقوع خسارت های فاجعه باری مثل برجام و دولتی غیر پاسخگو، معضلِ وکیل الدوله های کج اندیش و احمق است.
🔸حسن روحانی خطاب به منتقدان داخلی :
آمریکا از برجام خارج شده، چرا به ما انتقاد میکنید !!؟ 😐
روحانی در هیات دولت:
🔹بعد از اینکه برجام اجرایی شد، آمریکا به طور یکطرفه از آن خارج شد. حالا چه کسی اینجا متخلف است. دولت ایران یا دولت آمریکا؟ و چه کسی نقض عهد کرده است ما یا آمریکاییها؟ ما متعهد به اقدام خودمان هستیم یا به اقدامات دیگران هم متعهد میباشیم؟ چه کسی بود که مصوبات سازمان ملل و قطعنامه ۲۲۳۱ را زیر پا گذاشت ما یا آنها؟ ما برخلاف حقوق بینالملل حرکت کردیم یا آنها؟ معاهدات بینالمللی را آمریکا تضعیف کرده یا ایران؟
🔹چه کسی مستحق ملامت است؟ این موضوع باید روشن شود.
🔹آقای روحانی آن کسی مستحق ملامت است که با دولت بد عهد آمریکا چنین توافق سنگینی امضا کرد و تعهدات خود را هم پیشاپیش و نه پله پله انجام داد.