♦️جمشیدی: در ماجرای اغتشاشات، آمریکاییها از یکسو فیگور حقوق بشری میگرفتند و از سوی دیگر پیام مکتوب میفرستادند
معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور:
🔹پس از اغتشاشات آمریکاییها اگرچه به نفع آشوبطلبان موضع میگرفتند اما در پیامهایی که حتی به صورت مکتوب میفرستادند به دنبال گفتوگو و تماس بودند.
🔹آمریکاییها هم میخواستند فیگور حقوق بشری بگیرند و هم ایران را با یک بحران داخلی مواجه کنند.
🔹در تماس تلفنی امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه که به مدت ٩٠ دقیقه به طول انجامید، بخشی مهمی این بود که درخواست کمک داشت در شرایط ژئوپلتیک و همکاری داشت.
🔹آنها در ظاهر با جریانات ضد انقلاب همراهی میکنند اما در واقع میدانستند که اینها ره به جایی نمیبرند و جمهوری اسلامی با اقتدار است و توان مدیریت این مسائل را دارد.
🔹سخنرانی آیتالله رئیسی در سازمان ملل هم در سال اول و هم در سال دوم، صحنه را تغییر داد. آیتالله رئیسی در سال اول عکس حاج قاسم را در دست گرفتند، چند نفر از مقامات داخلی هستند که حاضر باشند در یک اجلاس بینالمللی این کار را انجام دهند.
🔹آیتالله رئیسی در سال دوم سخنرانی خود در سازمان ملل، قرآن را بلند کردند و جهان اسلام و حتی غیر اسلام را تکان داد، قرآن را در مرکز توجه قرار داد.
♦️توضیحات جمشیدی درباره علت اینکه قرارداد ٢۵ ساله با چین معطل مانده بود
جمشیدی:
🔹دولت قبل زحمت کشیدند با چین قرارداد ٢۵ ساله بستند اما وقتی یک قراردادی میبندید که بیش از ١٠٠ محور دارد، عملیاتی کردن آنها نیازمند مذاکرات و ایجاد مکانیسم های مالی، اقتصادی و لجستیکی است.
🔹انتظار میبود که کار بیشتری انجام می دادند اما با تماسی که آیت الله رئیسی با سران این کشور داشت، این قرارداد را پیگیری کرد.
🔹واکسنی که در دوره کرونا توانستیم وارد کنیم، به این دلیل بود که آیت الله رئیسی با یک تماس تلفنی با رئیس جمهور چین مشکل را حل کرد و آنقدر قوی صحبت کرد و گفت میزان دوزی که میخواهید بدهید، ما دو تا سه برابر آن را میخواهیم و طرف مقابل همراهی کرد.
🔹برای عضویت ایران در بریکس، آیت الله رئیسی نقش محوری داشت؛ بعد از عضویت در این سازمان وقتی به آن کشور سفر کردیم، وقتی آیت الله رئیسی با رئیس جمهور کشوری که برای عضویت ایران همکاری خوبی داشت ملاقات کردیم، به رئیس جمهورمان گفت: اگر تماس تلفنی شما نبود، من حمایت نمیکردم.
@صفیرانقلاب را در( ایتا ) دنبال کنید