eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.8هزار عکس
38.3هزار ویدیو
206 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
60.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انتشار برای اولین بار | افشای سنگین پشت پرده دستگیری بابک زنجانی جهت ضربه به شبکه دور زدن تحریم‌های ایران در برابر آمریکا توسط دولت روحانی 🔹برخی از صوت ها و اسناد منتشر شده در این ویدیو برای اولین بار منتشر می شود. 🔸مستندی از ماجرای بابک زنجانی و بدهی هایش که تبدیل شد به گروکشی جریان زنگنه، جهانگیری، روحانی و رفسنجانی علیه احمدی نژاد 🔹بدهی هایی که زنجانی آن را به کشور بازگرداند و به حساب بانک مرکزی پرداخت اما دولت روحانی برای سواستفاده سیاسی آن را عودت داد تا زنجانی هم چنان در زندان باقی بماند. 🔸صحبت های افشا شده هاشمی رفسنجانی در گفتگو با زنگنه و جهانگیری 🔻 صوت محرمانه هاشمی رفسنجانی در جلسه با زنگنه، جهانگیری و ظریف برای جلوگیری از بازگرداندن پول‌های بابک زنجانی به کشور نذارید بابک زنجانی تسویه کنه این نوچه احمدی نژاده گیر کنه پته همه رو میریزه روی آب برید جلو من پشتتونم
▪️ سروده‌ای زیبا از بانوی زرتشتی توران شهریاری در مدح امام حسین (ع) بیارمیده اگر جسم لاله‌گون حسین هنوز در رگِ جان جاری اَست خون حسین 🔻 خانم شهریاری در ۱۴۰۳ دنیا رفتند.
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ براتون سواله چرا برق تو کشور قطع میشه؟ سوال نداره!!! کار ، کار هیئت هاست😳 انقدر برق مصرف میکنن که...... خودت ببین قضیه چیه👆
🔴 دیدگاه آیت‌الله امام خامنه ای درباره «زمان ظهور» ▪️شما ملت انقلابی مسلمان باید با حرکت خود در تداوم انقلاب اسلامی به فرج جهانی انسانیت نزدیک بشوید و شما باید به سوی ظهور مهدی موعود...قدم به قدم، خودتان نزدیک بشوید و بشریت را نزدیک کنید. انتظار فرج، این است. ▪️ما باید بدانیم که ظهور ولىّعصر صلوات الله علیه همان طور که با انقلاب ما یک قدم نزدیک شد، با همین انقلاب ما باز هم میتواند نزدیکتر بشود؛ یعنى همین مردمى که انقلاب کردند و خود را یک قدم به امام زمانشان نزدیک کردند، میتوانند باز هم یک قدم و یک قدم دیگر و یک قدم دیگر خودشان را به امام زمان نزدیکتر کنند. چطور؟ ▪️هر چه شما بتوانید دایره همین مقدار از اسلامى که من و شما در ایران داریم ــ مبالغه نمیکنیم، اسلام کامل البتّه نیست، امّا بخشى از اسلام را این ملّت توانسته در ایران پیاده کند ــ در آفاق دیگر عالم، در کشورهاى دیگر، در نقاط تاریک و مظلَم دیگر گسترش و اشاعه بدهید، همان مقدار به ظهور ولىّ امر و حجّت عصر کمک کرده‌‌اید و نزدیک شده‌‌اید. ▪️نزدیک شدن به امام زمان، نه نزدیک شدن در مکان است و نه نزدیک شدن به زمان. شما که میخواهید به ظهور امام زمان نزدیک بشوید، ظهور امام زمان یک تاریخ معیّنى ندارد که مثلاً صد سال دیگر یا پنجاه سال دیگر باشد تا ما بگوییم که ما از این پنجاه سال، یک سال و دو سال و سه سالش را گذراندیم، ۴۶ یا ۴۷ سال دیگر باقى مانده؛ از لحاظ مکان هم اینطور نیست که ما بگوییم ما از اینجا حرکت میکنیم به طرف مثلاً شرق یا غرب عالم، یا شمال یا جنوب عالم، تا ببینیم که ولىّعصر کجا است و به او برسیم؛ ▪️نه، نزدیک شدن ما به امام زمان، یک نزدیک شدن معنوى است؛ یعنى شما در هر زمانى، تا پنج سال دیگر، تا ده سال دیگر، تا صد سال دیگر که بتوانید کیفیّت و کمّیّت جامعه اسلامى را افزایش بدهید، امام زمان ظهور خواهد کرد. اگر بتوانید در درون جامعه خودتان ــ همان جامعه انقلابى ــ تقوا و فضیلت و اخلاق و دیندارى و زهد و نزدیکى معنوى به خدا را در خود و دیگران تأمین کنید، پایه و قاعده ظهور ولىّ‌‌عصر را مستحکم‌تر کرده‌‌اید. ▪️هر چه بتوانید از لحاظ کمّیّت و مقدار، تعداد مسلمانان مؤمن و مخلص را افزایش بدهید، به زمان ظهور ولىّعصر نزدیکتر شده‌‌اید. پس ما میتوانیم قدم‌به‌قدم جامعه خود و زمان و تاریخ خود را به تاریخ ظهور ولىّعصر صلوات الله و سلامه علیه نزدیک کنیم.
📌وزیر دفاع کره جنوبی: در صورت استفاده پیونگ‌یانگ از سلاح هسته‌ای، به عمر حکومت «اون» پایان خواهیم داد وزیر دفاع کره جنوبی روز یکشنبه اذعان کرد که «اگر کره شمالی از سلاح‌های هسته‌ای استفاده کند، پاسخ ما به‌عنوان متحد آمریکا، پایان رژیم حاکم در کره شمالی را رقم خواهد زد». پیش ‌از این، پیونگ‌یانگ در واکنش به همکاری‌های نظامی و هسته‌ای کره جنوبی و ایالات متحده، نسبت به حمله هسته‌ای پیشگیرانه برای دفاع از قلمرو خود در شبه‌جزیره کره، هشدار داده بود. کره شمالی اخیراً علی‌رغم مخالفت‌های شورای امنیت سازمان ملل، آزمایش موشک‌های بالستیک خود را افزایش داده است
مکن ای صبح طلوع 💔💔💔
🔆 امام حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر. ◼️شب عاشورا، سخن از «نمی‌خواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود. 🔆روز عاشورا می‌گوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟» ◼️شب صحبت می‌کند تا مبادا خبیثی در بین طیّب‌ها باشد، و روز سخن می‌گوید تا مبادا طیّبی در بین خبیث‌ها مانده باشد. ◼️شب غربال می‌کند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال می‌کند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
♨️ یزید دقیقا همان چیزی است که بعضیها امروز میخواهند. یزید اهل عشق و حال است. عرق‌ ناب ایتالیایی میخورد و ادکلن‌های اروپایی میزند. لباس‌های جذاب می‌پوشد و خوشتیپ است. پارتنر چشم‌آبی خارجی دارد. مشاوران کروات‌بسته رومی دارد پِت و حیوان‌خانگی دارد انیمال‌_لاوِر است یزید اهل شعر و شاعری است و دل‌خسته. روشنفکر است و به مردم‌اش آزادی‌های فردی و جمعی می‌دهد دیسکو ها و کلاب‌ های بزرگ برای جوان‌ها ساخته به عقاید همه اقشار احترام میگذارد میخواهی عابد و عارفی سینه‌سوخته با پیشانی پینه‌بسته در مدینه و بصره باش یا جوانی آتئیست و اهل و کلوپ در دمشق. همه را در دایره اسلام خود نگه‌ می‌دارد برای بت‌پرست‌های شام، بت‌های بزرگ و طلایی از شرق‌ آسیا وارد میکند و برای مسلمان‌های دوآتیشه، مسجد‌ های متنوع و مختلف می‌سازد وفادار به آرمان عیسی به دین خود، موسی به دین خود. دین را قاطی سیاست‌ نمیکند از یهودی و مسیحی و مسلمان به یک اندازه در دربار خود استفاده می‌کند معتقد به دولت فراگیر و پلورالیسم دینی است برای سلبریتی‌ ها ارزش و احترام قائل است و هوای‌شان را دارد. به سفارش یک‌ سلبریتی، مهم‌ترین زندانی سیاسی خود را آزاد میکند. یزید تمام صفاتی که در جهان مدرن امروز به‌عنوان «ارزش» شناخته می‌شوند را دارد. هرازگاهی نگاهی به ارزش‌هایتان بیندازید. رسانه در بلندمدت صفاتی را که قبلا تف و لعن می‌کردید به‌عنوان ارزش و نقطه‌قوت به‌ خوردتان می‌دهد. ♨️ یزید امروزت را بشناس به قول شهید مطهری یزید ۱۴۰۰سال پیش مرده
حملۀ مسلحانه به یک حسینیه در عمان 🔹برخی کاربران عربی از حمله مسلحانه به یک حسینیه در استان مسقطِ عمان خبر داده‌اند. 🔹به‌گفتۀ این کاربران بیش از ۷۰۰ عزادار در این حسینیه به محاصره مهاجمان درآمده‌اند و نیروهای امنیتی نیز در محل حاضر شده‌اند. 🔹اسپوتنیک به نقل از پلیس عمان از شهادت حداقل ۴ نفر و مجروح‌شدنِ تعدادی دیگر در این حملۀ تروریستی خبر داد.