فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به یاد سید مظلوم ❤️
تصویر حضرت آقا رو میکشیدید من که طلبه هستم کسی نیستم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه هایی که بیکس و تنها، آواره ی کوچه و خیابونن😔💔
9.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣 هر چقدر فریاد میزنیم که مشکل اصلی آمریکا با ایران به مسائل اعتقادی مربوط است اما گوش کسی خریدار نیست و دائما ما را متوهم خطاب می کنند!!
ببینید کشیش های ایوانجلیست (مسیحیت انجیلی) چگونه برای ترامپ دعا می کنند که رئیس جمهور شود.
❓آیا میدانید بزرگترین دلیل حمایت مسیحیان انجیلی از ترامپ این است که او مقدمات برپایی اسرائیل بزرگ را پیاده سازی کند تا مسیح ظهور کند.
از همین یک جمله نمی شود دریافت که مسئله تاسیس اسرائیل و پافشاری آمریکا برروی آن هم یک مسئله کاملا اعتقادی است نه سیاسی؟!
❓عجیب نیست که بعد چرا مردم ما این مسائل را نمی دانند؟؟
✍ مهدی گلشنی
👆 زنی که مقاومت کرد و سر متجاوز را برید
⁉️چرا بعضی از دولت های عربی بیشتر از اسرائیل نسبت به مقاومت کینه دارند؟
⏪ جمال ریان مجری الجزیره در قالب داستانی(اروپایی) دلیل کینه برخی دولت های عربی از مقاومت را فاش میکند👇
▪️ سربازان وارد روستایی شدند به همه زنان تجاوز کردند جز یک نفر که مقاومت کرد و سرباز را کشت و سرش را برید، بعد از بازگشت سربازان زنان از خانه بیرون آمدند و گریه میکردند جز زنی که سرباز را کشته بود، این زن در حالی که سر بریده سرباز در دستش بود با عزت نفس و افتخار خطاب به زنان روستا گفت: آیا فکر کردید من اجازه میدهم او به من تجاوز کند بدون اینکه او مرا بکشد یا من او را کشته باشم؟(یا مرگ یا عزت)
▪️زنان روستا به هم نگاهی کردند و تصمیم گرفتند او را بکشند تا مجبور نباشند یک شخص عزتمند با آبرویِ بیشتر را تحمل کنند و همچنین مورد سرزنش شوهرانشان قرار نگیرند که چرا "مقاومت" نکردند.
⏪ آنها شرف را کشتند تا بتوانند با عار زندگی کنند