🌹امام صادق علیهالسلام می فرمایند:
♦️ الْمُؤْمِنُ بَيْنَ مَخَافَتَيْنِ ذَنْبٍ قَدْ مَضَى لَا يَدْرِي مَا صَنَعَ اللَّهُ فِيهِ وَ عُمُرٍ قَدْ بَقِيَ لَا يَدْرِي مَا يَكْتَسِبُ فِيهِ مِنَ الْمَهَالِكِ.
♦️مومن بین دو ترس و نگرانی واقع شده است:
1- گناهی که در گذشته انجام داده و نمی داند خداوند در مورد آن با او چه می کند؟
2- عمری که باقی مانده و نمی داند چه خطری در مسیر اوست و نمي داند چه گناهانى كه مايه هلاك او است مرتكب مىشود.
📚كافي؛ ج2؛ ص71.تحف العقول
🔴امام خمینی(ره)
♦️من امیدوار هستم که خداوند تایید کند ما را در این مقصدی که داریم، لکن مهم این است که ما تکلیف ادا می کنیم؛ تکلیف ما این است که در مقابل ظلم ها بایستیم، تکلیف ما این است که با ظلم ها مبارزه کنیم، معارضه کنیم، اگر توانستیم آنها را به عقب برانیم که بهتر، و اگر نتوانستیم به تکلیف خودمان عمل کردیم.
#امام_خمینی
📚برگرفته از کتاب رفتار سیاسی امام خمینی
🔴 مدینه به مرکز معروفترین رقاصّان تبدیل شده بود
♦️امام خامنه ای:«یکی از مسائلی که عامل اصلی چنین قضیهای [شهادت امام حسین (علیهالسّلام)] شد، این بود که رواج #دنیاطلبی و #فساد و فحشا، #غیرت_دینی و حسّاسیتِ مسؤولیت ایمانی را گرفت. این که ما روی مسأله فساد و فحشا و مبارزه و نهی از منکر و این چیزها تکیه میکنیم، یک علّت عمدهاش این است که جامعه را تخدیر میکند.
♦️همان مدینهای که اوّلین پایگاه تشکیل حکومت اسلامی بود، بعد از اندک مدّتی به مرکز بهترین موسیقیدانان و آوازخوانان و معروفترین رقاصّان تبدیل شد؛ تا جایی که وقتی در دربار شام میخواستند بهترین مغنّیان را خبر کنند، از #مدینه آوازه خوان و نوازنده میآوردند!» ۱۳۷۴/۱۰/۰۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید/حواست به نظاره گر هست؟؟؟؟
حداقل برای یک نفر بفرستید ،همه باید حواسمون جمع باشه....
⛔️جناب ظریف، لطفا پیام ضعف نفرستید!
🔺درست دقایقی پس از اعلام افزایش سطح غنی سازی ایران، ظریف در توییتی از اقدامات قابل بازگشت ایران گفت!
❗️ظاهرا جناب ظریف نتوانست حتی برای دقایقی ناراحتیِ اروپاییها را تحمل کند و گوشی دست گرفته تا با یک توییت، آنها را نگرانی دربیاورد.
جناب ظریف اگر اروپاییها قصد عمل به تعهداتشان را داشتند تا الان تا الان عمل کرده بودند...
🔴سوخت ۲۰ درصد راکتور تهران رو به پایان است
«آبنیکی» رئیس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی:
🔸این یک نیاز کلیدی و جدی برای چرخش چرخهای صنعت کشاورزی، پزشکی، انرژی و سایر حوزههای کشور است.
🔸الان بالای یک میلیون بیمار داریم که باید از رادیو داروها استفاده کنند.
🔸این رادیو داروها نیاز دارد که رآکتور تهران ما سوخت ۲۰ درصد در اختیار داشته باشد و کار کند و اکنون نیز سوخت ۲۰ درصد ما رو به پایان است.
🔸فراموش نمیکنیم که سال ۸۸ جان بیماران ما به واسطه تحریم رادیو داروها و ندادن سوخت ۲۰ درصد به ما، به خطر افتاد.
⭕️این واکنش کسایی هست که شعار میدادن "دانستن حق مردم است"، ولی از نشون دادن ارتباط نزدیک جاسوسها با ریاست جمهوری انقدر عصبی شدن😐
🔻حسامالدین آشنا، مشاور حسن روحانی اینطور عصبانیت خودش رو از فیلم گاندو نشون داده❗️
آقای مشاور سابقا امنیتی، شما که هر جای سریال عبارت "خواهرزاده رئیس جمهور" بود رو تغییر دادید و عبارت"خواهرزاده یه مسئول ارشد" رو جایگزین کردید، دیگه از چی عصبانی هستید؟
🔻راستی از جاسوسی که توی دفتر شما فعالیت میکرد و بازداشت شد چه خبر؟
هرچند کسانی که هنرشان عوض کردن جای "جلاد" و "شهید" است باید هم امروز از بازگشت کشور به ۶ سال و اندی پیش، برای خودشان #دستاورد_سازی کنند اما اگر این جماعتِ وقیح روزی خواستند بهتانزنان را رسوا کرده و با دروغگویان برخورد کنند بهتر است ابتدا با کسانی که به تمام داشتههای هستهای کشور چوب حراج زدند تا مثلا همه تحریمها را بالمرّه لغو کنند، برخورد نمایند و یا کسانی که دیروز هوار میکشیدند که اگر رئیسی رای بیاورد دلار پنج هزار تومان میشود را رسوا کنند، بعد طلبکار شوند!!
#تقریبا_هیچ
#به_عقب_بر_نمیگردیم
#باید_پاسخگو_باشند
#دولت_راستگویان
#مهدی_قاسم_زاده
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #برش_دیدار| انتقاد اخیر رهبرانقلاب از برگزاری نماز جماعت در کاروانها و هتلها در #حج
🔻 اینکه من شنیدهام حالا بعضی اصرار دارند که در محلّ کاروانها و هتلها و غیره نماز جماعت برگزار کنند، سیاست درستی نیست، روش درستی نیست؛ بروند داخل مردم، با بقیّهی مسلمانها در مسجدالحرام، در صفوف منظّم نماز در مسجدالنّبی شرکت کنند. ۹۸/۴/۱۲
🔺️ قابل استفاده در بخش استوری و IGTV اینستاگرام
💻 @Khamenei_ir
🌹 امروز هفدهم تیرماه مصادف با سی و چهارمین سالگرد آیت الله ربانی املشی از فقهای شورای نگهبان است. وی پیش از آن با حکم امام خمینی در مسند دادستان کل کشور مشغول به انجام وظیفه بود. در وصیت نامه آن بزرگوار آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انّا لله و انّا الیه راجعون
♦️این وصیت بنده روسیاه محمدمهدی ربانی املشی که با نهایت شرمندگی خدا را ملاقات می کند و در سراسر زندگی اش عمل خالص و مقبول سراغ ندارد. از همه بندگان خوب خدا مخصوصا مراد و عشقش، معلم و مربیّش امام خمینی عزیز - روحی له الفداء - استدعا دارد از خدا بخواهند که با لطف عمیقش با این بنده مقصر عمل نماید و مرا در زمره مؤمنین به خدا و پیامبر و ائمه اثنی عشر و پیرو خط ولایت قرار دهد.
♦️فرزندان عزیزم همه شما را به خدا می سپارم، امیدوارم خداوند مهربان یک آن شما را به خودتان وامگذارد. وصیت می کنم شما را به تقوا و عمل خالص و عشق به حق. بکوشید تا از سبیل الله منحرف نشوید و در هر حال خدا را فراموش ننمایید. زندگی مادی، ما را فریب ندهد و از فضیلت و پاکی باز ندارد که این سفارش همه انبیا و اولیاء است و عصاره مکتب آنهاست.
♦️عزیزانم پدر را هرگز فراموش نکنید و برای او باقی الصالحات باشید.
♦️در خاتمه با تمام تواضع و شرمندگی به همه مسئولین سفارش می کنم که خدای نکرده از پیشرفت کارها، از فرامین الهی و تقوی و فضیلت و درستی منحرف نشوند و تصور نکنند که به این طریق می توانیم پیروز شویم. بدانند که تنها سلاح پیشرفت ما اتکا به خدا و اطاعت از فرمان اوست و اگر در کارها رضای او را نادیده بگیریم این بهترین سلاح خویشتن را کند ساخته ایم و به همان اندازه به ثبات نظام جمهوری اسلامی لطمه وارد نموده ایم. تنها با اسلام و تمسک به حبل الله پیروز می شویم و با تمسک به غیر آن هر چه باشد شکست می خوریم؛ چون که دیگران در تمسک به مسائل غیر خدایی از ما قویتر و ما را یارای رقابت با آنان نیست. والسلام علی من اتبع علی الهدی و علی المؤمنین و علی اولادی و اخوانی و اقربائی و جیرانی و اثقائی و جمیع ذوی حقوقی.
4/6/1360 - 25 شوال 1401
🔴٤٦ مصدوم در زلزله امروز مسجدسلیمان/ تخلیه بیمارستان نفت مسجدسلیمان
♦️سرپرست مرکز اورژانس خوزستان:در اثر زلزله مسجدسلیمان تاکنون ٤٦ نفر مصدوم شدند که ٤٣ نفر از آنها در مسجدسلیمان و ٣ نفر در ایذه هستند.
♦️ به دلیل شدت زلزله بیمارستان نفت مسجدسلیمان آسیب دید و در حال تخلیه است.
♦️تاکنون ١٢ دستگاه آمبولانس و ٤ دستگاه اتوبوس آمبولانس به مسجدسلیمان اعزام شد که در صورت نیاز مورد استفاده قرار بگیرد
🔴استاندار خوزستان: مسجدسلیمانیها امشب در خانه نخوابند
♦️استاندار خوزستان با تاکید بر این که مسئولان استان تا پایان بحران در کنار مردم مسجدسلیمان باشند، گفت: مسئولان شهرستان به مردم این شهر اعلام کنند که امشب در خانه نخوابند
🌙🔴🌎به ظریف و وزارت خارجه حق نمیدم بابت گاندو ناراحت باشن
مجوزی که نظام به ظریف و وزارت خارجه برای شکستن خطوط قرمزش داده، به هیچ تیم دیپلمات دیگری نداده
بهتر است به جای پنجه کشیدن به عوامل یک سریال، پاسخگویِ ۶سال مذاکرهای باشند که خروجیاش شده توقیف نفتکشمان
"علی قلهکی"
🔴 کلام امام صادق (ع) در تفسیر کلمه ی "اللّه"
♦️ شیخ صدوق (ره) حدیثی را از
امام جعفر بن محمد الصادق علیهالسلام در تفسیر «بسم الله الرحمن الرحیم» نقل کرده است که در ضمن آن در تفسیر کلمه «الله» فرمودند:
♦️ (الف) اشاره است به نعمت های پروردگار بر مخلوقاتش که به برکت ولایت ما از آنها بهره مند شده اند.
♦️(لام) اشاره است به این که خداوند بر بندگانش ولایت ما را لازم دانسته و واجب فرموده است.
♦️ (هاء) اشاره است به خواری و پستی کسانی که با محمد و آل محمد - که درود خدا بر آنان باد - مخالفت کنند.
📚 التوحید، ص ۲۳۰، ح ۳
تأویل الأیات، ج ۱، ص ۲۴، ح ۲
تفسیر برهان، ج ۱، ص ۴۴، ح ۶
بحارالانوار، ج ۹۲، ص ۲۳۱، ح ۱۲
معانی الأخبار، ص ۳، ح ۲
🔴 شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند
♦️امام خمينی(ره): کسی که رابطه با خدا دارد شکست ندارد؛ شکست مال کسی است که آمالش دنیا باشد.اگر آماْل غیب و ماورای غیب باشد، شکست ندارد.
شکست مال کسانی است که معتمد به شیطانند و ذخایر دنیا قلبشان را فرا گرفته است.
🔴تکلیف امر به معروف با دو کلمه گفتن ساقط نمی شود
♦️امام خامنه ای :امر به معروف ونهی از منکر فقط این نیست که ما،برای اسقاط تکلیف،دو کلمه بگوییم،آن هم در مقابل منکراتی که معلوم نیست از مهمترین منکران باشند،وقتی یک جامعه را موظف می کنند که آحادش باید دیگران را به معروف،امر و از منکر نهی کنند،این به چه معناست؟
♦️چه وقت ممکن است آحاد یک ملت آمر به معروف و ناهی از منکر باشند؟وقتی که همه،به معنای واقعی ،در متن مسائل کشور حضور داشته باشند؛همه آگاه باشند؛همه معروف شناس و منکر شناس باشند این،به معنای یک نظارت عمومی ست؛یک همکاری عمومی است؛یک معرفت بالا در همه است.امر به معروف اینهاست.
♦️والا اگر ما امر به معروف را در دایره محدود،آن هم به وسیله افراد معلوم زندانی کنیم دشمن هم در تبلیغات خودش،بنا می کند سم پاشی کردن.
راهبرد اقدام؛ ضربت متقابل
#بخش_اول
دولت، دیروز در پایان مهلت دوماهه به اروپا اعلام کرد گام دوم کاهش تعهدات برجامی را در قالب غنیسازی بالای ۳.۶۷ درصد بر میدارد. گام اول، عبور از سقف 300 کیلوگرمی غنیسازی بود. آقای عراقچی دیروز گفت «گام سوم را ترجیح میدهیم در پایان 60 روز اعلام کنیم. ما نه تنها درباره گام سوم، بلکه درباره گامهای بعدی هم بررسی و مطالعه کردهایم». سخنگوی سازمان انرژی اتمی هم گفت «فعلا نیاز به تامین سوخت راکتور تهران نداریم. امکان احیای راکتور بتنریزیشده اراک نیز وجود دارد». اقدام عنوان شده اگرچه اقدامی لازم در مقابل عهدشکنی اروپاست، اما کافی و متناسب با رویکرد طرف مقابل نیست.
1- دولت، دستکم یک سال است منتظر بازگشت اروپاییها از مسیر پیمانشکنی است. رهبر انقلاب تیرماه 97 در دیدار دولتمردان تاکید کردند «ما یک روز مشکل اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام،... نتیجه این شد که وقتی آن بابا میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم. حالا هم بسته اروپایی؛ مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنید... آنها البتّه دارند بدجنسی میکنند. من به آقای رئیسجمهور هم گفتم اینها همان نوامبری (آبان 97) را که از اوّل گفتند، همان را دارند دنبال میکنند -که تا نوامبر ادامه بدهند- بعد که همه چیز تثبیت شد و تحریمها جا افتاد، بعد یک چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند. این، خباثت اینها است. در روزنامه خواندم ترامپ گفته که من میخواستم به ترزا مِی سفارش کنم راجع به سختگیری نسبت به ایران، او به من سفارش کرد درباره سختگیری راجع به ایران! اینها این [جور] هستند دیگر. آن وقت تلفن میزند به آقای دکتر روحانی و اظهار ارادت و اخلاص هم میکند».
2- رهبر انقلاب همچنین فروردین ۹۸ در حرم مطهر رضوی (ع) بر اساس واقعیتها تصریح کردند «نمیتوانیم به غربیها هیچ امیدی داشته باشیم. در همین قضیّه برجام، وظیفه اروپاییها چه بود؟... این بود که میایستادند در مقابل آمریکا، میگفتند ما به تعهّد خودمان پایبندیم؛ تعهّد آنها این بود که تحریمها به طور کلّی برداشته بشود؛ با بهانههای مختلف علاوه بر اینکه در مقابل آمریکا نَایستادند، خودشان هم در عین اینکه مدام به ما تأکید کردند و میکنند که «نبادا از برجام خارج بشوید»، عملاً از برجام خارج شدهاند؛ یعنی حتّی تحریمهای جدیدی را علیه ایران به وجود آوردهاند. این رفتار اروپاییها است؛ از اینها میشود توقّع داشت؟ این کانال مالی هم که اخیراً مدام گفته میشود، به شوخی شبیهتر است؛ البتّه شوخی تلخی است. در آخرین مسئله، باز اروپاییها مثل گذشته از پشت خنجر زدند، به ما خیانت کردند. از اینها توقّع نمیشود داشت؛ هیچ توقّعی نمیشود داشت».
3- تعهدات ما در برجام آن قدر متنوع است که اگر بنا باشد هر دو ماه یک بار، تنها یکی از آنها را کاهش دهیم، احتمالا اروپا دو سال دیگر برای عهدشکنی زمان خواهد داشت؛ البته برخی از این تعهدات برگشتپذیر هم نیست؛ نظیر خروج 9700 کیلو اورانیوم غنیشده از کشور:
- بتنریزی و تغییر کاربری راکتور آب سنگین اراک.
- راکتور بازطراحی شده، پلوتونیوم تولید نخواهد کرد.
- فروش آب سنگین مازاد نیاز در بازارهای جهانی.
- کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده، از ۱۰ هزار کیلو به ۳۰۰ کیلوگرم و فروش مازاد آن. ایران مجاز است اورانیوم را تنها 3/67 درصد غنیسازی کند.
- توقف غنیسازی 20 درصد.
- توقف فعالیت غنیسازی در فردو و منحصر کردن آن به سایت نطنز.
- برچیدن و کاهش سانتریفیوژها از ۱۹ هزار به ۶۰۱۴ دستگاه. فقط ۵۰۶۰ سانتریفیوژ، مجاز به غنیسازی است.
- ممنوعیت فعالیت سانتریفیوژهای پیشرفته آی آر 6 و آی آر 8 و محدود کردن فعالیت به سانتریفیوژهای IR-1.
- ممنوعیت ۱۵ ساله ساخت تأسیسات غنیسازی اورانیوم و آب سنگین.
- اجرای پروتکل الحاقی و بازرسی ویژه، فراتر از استانداردهای آژانس و معاهده NPT.
ادامه دارد
راهبرد اقدام؛ ضربت متقابل
#بخش_دوم
4- دقت کنیم که اروپا، دو سیاست متناقض «اعلامی» و «اِعمالی» را در پیش گرفته است. ادعای آنها، حفظ برجام است و عمل آنها، نقض کامل تعهدات بلکه عمل معکوس آن. یک مسئله این است که دولت و وزارت خارجه ما نه بر اساس رفتار ضد برجامی اروپاییها بلکه مطابق با وعده آنها رفتار کنند؛ حال آنکه اروپا یک سال است عملا از برجام خارج شده است. نام معطلی و تاخیر فاز در واکنش را نمیتوان به خاطر تلقین فریبکارانه اروپاییها، «صبر راهبردی» گذاشت. چرا باید ایران صبر و تعلل پیشه کند، در حالی که اروپا نمیخواهد پای برجام بماند؟! تحرکات اروپا در چند مقطع طی 14 ماه گذشته، معطل کردن و مهار ایران به جای انجام تعهدات بوده است. آنها در همین چند هفته اخیر کوشیدند با تحریف و فریب و تهدید، ما را از تلافی بازدارند و ضرب اقدام متقابل ایران را بگیرند. آخرین بار، بسته توخالی اینستکس را جای تعهد خود برای خرید نفت و لغو تحریمهای مالی و بانکی گذاشتند و همزمان، انگلیس اقدام به توقیف نفتکش حامل نفت ایران کرد. وزیر خارجه آلمان هم در سفر به تهران مدعی شد اگر درخت برجام میوه نداده، از سایه آن استفاده کنید!
5- دفتر ماکرون پریشب، پس از گفتوگوی تلفنی او با آقای روحانی ادعا کرد «دو طرف درباره ایجاد شرایط از سرگیری مذاکرات هستهای تا پانزدهم جولای (۲۴ تیر) توافق کردهاند». چه مذاکرهای؟ مگر موضوع مبهم و تعهد توافق نشدهای وجود دارد؟! قطعا از سرگیری مذاکرات در حالی که جنازه توافق برآمده از دو سال مذاکره، زیر پای اروپا و آمریکاست، به تعبیر آقای روحانی دیوانگی است. قطعا مذاکره مجدد اتفاق نخواهد افتاد. اما اثر این فضاسازی حریف چیست؟ گرفتن ضرب اقدام متقابل ایران. بعد از 14 ماه مهلت، آیا تردیدی وجود دارد که اروپا عملا از برجام خارج شده و نمیخواهد به مسئولیت خود عمل کند؟ با وجود قطعیت عهدشکنی اروپا، کاهش تدریجی تعهدات از سوی دولت ما آن هم به فاصله هر دو ماه یک بار، اقدامی ناکافی است که میتواند اثر بازدارنده «اقدام متقابل» را مهار کند. اقدامات دولت در این طرف، نباید به شکل دستانداز در مقابل قدرت بازدارندگی عمل کند؛ نظیر مذاکرهای که همین دو هفته قبل در وین درباره اینستکس توخالی انجام شد. چگونه وزیر خارجه و معاون او، اینستکس را مثبت و دارای ارزش راهبردی خواندند، در حالی که به تعبیر آقای روحانی «اینستکس توخالی به هیچ دردی نمیخورد» و به تعبیر خود آقای ظریف، «اروپا هیچ کدام از یازده تعهد خود را در برجام انجام نداده است.»؟!
6- یک گفتوگوی تلفنی واجد کدام اهمیت است که آقای عراقچی میگوید «تماس آقای روحانی و ماکرون سازنده بود. تمایل برای پیدا کردن راهحل، مشهود است و اراده آن وجود دارد. دور جدید گفتوگوها برای رسیدن به راهحل منطقی آغاز شده است.»؟ ما اکنون در دیماه 94 که اجرای تعهدات غرب آغاز شد یا حتی اردیبهشت 97 که آمریکا از توافق خارج شد، قرار نداریم. بلکه کوهی از تجربه تلخ و اشباعشده را درباره اروپا پشت سر گذاشتهایم و ضرورت دارد رویکرد ما نیز طبق همین تجربه تغییر کند. برجام، تعهد متقابل بود اما در عمل مسخ شد و به تعهد یکطرفه تغییر ماهیت داد. واقعا تعهد بانکی اروپاییها، اینستکس بود که معاون وزیر خارجه میگوید «فعلا اروپاییها فقط در حوزه بانکی توانستهاند اقدامی عملیاتی انجام دهند که حاصل آن اینستکس است»؟ خطای راهبردی دولت که غرب را تا همین اواخر دچار سوءمحاسبه کرد، این بود که پای حداقلها و خطوط قرمز خود نایستاد و جز حفظ برجام به هر قیمت، به خط قرمز دیگری اهمیت نداد، ولو ضرورت برداشتن تحریمها. بنابراین در حالی که طبق برجام باید ما و اروپا از آمریکا به خاطر نقض برجام (ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت) شکایت میکردیم، آمریکا پرونده ایران را به شورای امنیت میبرد و موضوع نشست آژانس میکند؛ نمایندگی دائم ما در وین هم در توییتر، اقدام آمریکا را «طنز تلخ» میخواند.
ادامه دارد