هدایت شده از فدائیان رهبر
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
🔴«چند ویژگی از حکومت_مستضعفین »
♦️امام خمینی (ره): یکی اینکه چون احساس کردند محرومیت را،به فکر محرومین می توانند باشند...اینها از باب این که خودشان لمس کرده اند این مسائل را می توانند محرومیت یعنی چه.خلاف قشری که سابق متوکل این امور بود.
♦️ خوف نداشتن از ابر_قدرت_ها،ویژگی حکومت محرومان.
یکی از خاصیت های بزرگ حکومت محرومان این است که اینها دیگر از ابر قدرت ها نمی ترسند.خاصیت اعیانیت و اشرافیت و به اصطلاح رفاه این است که چون همیشه خوف این مطلب که نبادا از این مقام پایین بیایم و نبادا یک لطمه ایی به اشرافیت من بخورد این خوف، اسباب این می شود که نسبت به زیر دست ها ظالم و نسبت به بالا دست ها تو سری خور باشد.یک نفر که نخست وزیر بود،وزیر بود،نسبت به زیر دستان به تمام معنا ظلم می کرد ولی وقتی مواجه می شد با یک سفارتخانه خارجی،کمال ذلت را داشت.امروز حکومت محرومان،این خاصیت را دارد که اگر رئیس جمهور آمریکا بیاید اینجا بخواهد به یک نفر از کارمند های اداره دولت ما یک درشتی بکند،یک سیلی می خورد.
♦️ پشتیبانی مردم از حکومت، ویژگی حکومت محرومان
اگر مردم،نصف مردم پشتیبان حکومت محمد رضا بودند،این مصیبت ها به سر او می آمد؟مردم یکپارچه پشتیبان این حکومت هستند؛اگر حکومت یک گرفتاری پیدا کند،این مردم اند که رفع می کنند گرفتاری را،اگر جنگ برای دولت پیش آید،این مردم اند که جبهه ها را پر می کنند.
📚صحیفه نور،ج18،صفحه29،30،32،33
🔴امام خامنهای:مسئله مبارزه با فساد و اسراف به صورت جدی بایستی دنبال شود
♦️رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز عید فطر:کسانی که دست در بازرگانی در بیرون کشور دارند باید دقت کنند که اجناس غیر لازم را وارد نکنند و این به عهده آحاد مردم است و تمام کارهایی که کمک می کند به حرکت مستقل اقتصادی کشور کمک کنند.
♦️کسانی که عادت کردند به سفرهای خارج بروند این عادت را رها کنند. رفتن به سفرهای خارجی و تفریحی به کشورهای گوناگون غیر از سفرهای زیارتی را رها کنند چرا که آنها آنقدر خرج و هزینه به عهده کشور نمی گذارد. مسئله مبارزه با فساد و اسراف به صورت جدی بایستی دنبال شود.
♦️یک مسأله مهم دیگر مسئله آحاد مردم و وحدت اجتماعی است. در فضای مجازی توهین و تهمت زدن به یکدیگر زیاد شده است که کار آنها به فضای کشور آسیب می زند. بعضی ها این تهمت ها را در روزنامه ها تکرار نکنند.
♦️دشمن یک حرفی می زند برای اینکه روحیه مردم ایران را تضعیف بکند. برخی ها همان دورغ و همان حرف خلاف را برای رضایت دشمن یا عدم تحلیل درست، تکرار می کنند.
🔴 كفاره و فديه چه تفاوتي دارند و ميزان كفاره چقدر است ؟ آيا كفاره چند نوع است.؟
♦️کفاره در لغت بمعنی پوشش و پوشانندگی است و در اصطلاح فقهی جریمه برای ترک فعل و یا تأخیر و نقص در اتیان (انجام) آن است. فدیه به معنی عوض و جایگزین است. به عنوان مثال اگر شخصی به عذر شرعی (مانند مسافرت یا بیماری و ...) روزه ی خود را در ماه مبارک افطار کند، واجب است تا ماه رمضان سال آینده قضای آن را بگیرد. اما اگر بدون عذر آن را بجا نیاورد و یک رمضان دیگر از روی آن بگذرد علاوه بر قضای روزه، کفاره نیز بر او واجب می شود . این کفاره را کفاره تأخیر یا عذری می گویند.
♦️اما فدیه مربوط به کسانی است که به دلایلی همانند پیری یا شیردهی به فرزند قادر به روزه گرفتن نیستند، این افراد مجاز روزه ی خود را افطار کنند و به جای آن فدیه بدهند. البته خانمهای شیرده و یا حامله ای که از ترس ضرر رسیدن به جنین و یا گرسنگی فرزند به خاطر کم بودن شیر و یا ناتوانی خویش افطار می کنند، بعد از رفع عذر باید روزه های خود را قضا کنند.
♦️اما میزان کفاره و فدیه همانند هم است یعنی تقریبا هفتصد و پنجاه گرم از غذای معمول و یا قیمت آن که به فقیر داده می شود.
♦️اما کفاره ی دیگری وجود دارد که آن را کفاره ی عمد می گویند. این کفاره جریمه برای کسانی است از روی عمد و علم و بدون عذر روزه ی خود را باطل کرده و یا می کنند.
♦️میزان این کفاره:١/ شصت روزه گرفتن است که سی و یک روز آن باید پشت سرهم باشد و فاصله ای بین آنها نیافتد. ٢/یا اینکه شصت فقیر را اطعام کند (حداقل به هر کدام از آنها به اندازه یک مُدّ طعام "همان هفتصد و پنجاه گرم غذا" بدهد). ٣/یا اینکه یک برده و بنده را در راه خدا آزاد کند
☎️زنگ عبرت
🔴مظلومیت در هیاهوی جام؛ #یمن عاشوراست!
♦️ این روزها به مدد شعبده تلوزیون، همه نگاه های دنیا به بازی های #جام_جهانی است، فی الواقع بازی های جام جهانی، جهانی را به بازی گرفته و سرگرم کرده است!
اما در این سوی عالم هم یک جام جهانی برپاست، در سکوت کامل؛ تمام دنیای استکبار همه عِده و عُده اش را به میدان آورده، یک جبهه زر و زور و تزویر تشکیل داده و در تیم مقابلش یک ملت محروم، تحریم شده، مظلومانه ایستاده است!
یمن عاشوراست، #ظهر_عاشورا ست؛ #ائتلاف_سعودی، صهیونیستی و آمریکایی در فضایی که بازی های جام جهانی ایجاد کرده، به شدت در حال کشتار مردم یمن است تا شاید مقاومت سرافراز یمنی تسلیم شود.
وجدانهای جهانی در خواب، ام القرای امت اسلام گرفتار دولت #اعتدال و سازمانهای بین المللی هم همراه جانیان..
مقاومت در یمن روزهای سختی را می گذراند؛ تشنه، گرسنه، بی سلاح و تنها در میدان.. یک تکه نان خشک، یک جرعه آب گرم، یک قبضه کلاشینکوف کهنه و چند خشاب گلوله همه داشته های آنهاست..
تمام وجودم داغدار مظلومیت رزمندگان یمنی است..
یمن را دعا کنید، جداً دعا کنید، برای پیروزی مظلوم ترین سربازان جبهه حق صدقه بدهید و دعا کنید.. روزها خیلی سخت می گذرد.. مجاهد مردان صبور یمنی همچون گل های بهاری دارند پرپر می شوند..
اما خدای یاور مظلومین بر عهد خود استوار است که "اِن تَنصرُوا الله یَنصرکم و یثبت اقدامکم"..
#دکتر_صدیقی
☎️زنگ عبرت
🔴فرض کنید او یک نفوذی بود...
♦️بازیکن مراکشی که گل بخودی زد رو تشبیه کنید به جاسوس و نفوذی!
♦️نفوذی، در موقع مناسب و حساس، چنان ضربه ای میزنه که نه میشه جبران کرد و نه فرصتی پیش میاد که جبران کنی!
♦️ هزینه ای که نفوذی به نظام وارد میکنه قابل جبران نیست و جز حسرت خوردن کاری از دست انسان برنمی آید!
فیگارو: نیروهای ویژه فرانسوی در یمن حضور دارند
🔹روزنامه فرانسوی «فیگارو» به نقل از دو منبع نظامی نوشت نیروهای ویژه این کشور در خاک یمن حضور دارند. وزارت دفاع فرانسه هنوز اظهار نظری در این رابطه نداشته است.
نمایندگان بیاطلاع در صف حمایت از «FATF»!
«کریمی قدوسی»، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹تصویب «FATF» نوعی خود تحریمی و بدتر از برجام است، در واقع برجام پلی برای اجرای این لایحه بوده است، «FATF» آمده است تا ریشه مقاومت را بخشکاند، این کنوانسیون آمده که بانکهای ما جریان مقاومت داخلی را تحریم کنند.
🔹با یقین میگویم که بسیاری از نمایندگان متن کنوانسیون «FATF» را اصلا نخواندهاند ولی چون نگاهی جناحی و حزبی دارند چشمبسته میروند پشت تریبون و در حمایت از این کنوانسیون صحبت میکنند.
🔹یکی از همین دسته از نمایندگان بعد از اینکه صحبتهای خود را در حمایت از کنوانسیون «FATF» ارائه کرد و از پشت تریبون پایین آمد، به سراغ من آمد و گفت متن این کنوانسیون را دارید به من بدهید مطالعه کنم!
🔹مجلس امروز در جایگاه خود نیست و اغلب درگیر انجام کارهای مربوط به شورای شهر، استانداری، فرمانداری و سایر ادارات است.
🔸چند هفته پیش از نمایندگان لیست امید تهران شنیدم که میگفتند «مقاومت و حزبالله را رها کنید»؛ این نمایندگان هنوز نفهمیدهاند که تأمین امنیت امت اسلامی ایران در گرو تأمین امنیت همسایگان ایران است.
قطعآ شورای نگهبان هم در این مصیبت های دولت و مجلس از برای کشور شریک خواهد بود چرا که...قضاوت با شما.
سخنگوی «انصارالله» یمن از محاصره متجاوزان در نبرد ساحل غربی خبر داد
«عبدالسلام»، سخنگوی انصارالله یمن:
🔹ارتش و کمیتههای مردمی، راهبرد دقیقی برای ریختن خون دشمنان در ساحل غربی دارند. نیروهای دشمن از جلو و عقب محاصره شدهاند.دشمن متجاوز در نبرد ساحل غربی و سایر جبههها به بنبست رسیده است.
🔹جنگ ساحل، یک نبرد آمریکایی - انگلیسی است و کشورهای عضو ائتلاف سعودی به تنهایی نمیتوانند وارد آن شوند. کشتیهای آمریکایی، بریتانیایی و فرانسوی در سواحل یمن برای بمباران و عملیاتهای جنگی مختلف حضور دارند.
🔹دشمن متجاوز در نبرد ساحل غربی، ارزشهای اخلاقی و بعد اجتماعیاش را از دست داده و به همین دلیل به نمایشهای تبلیغاتی و جنگ روانی روی آورده است. ما افتخار میکنیم که با دشمنی مواجهیم که با وجود برخوردای از شمار زیادی مزدور و حمایت غرب، نشانههای شکستش آشکار شده است.
وقتی سه قوه، مخاطب «ای نشسته صف اوّل» قرار میگیرند/ شعری «بیدارگر» برای قشر بیتریبون
🔹شعرخوانیهای عید فطر میثم مطیعی که از سال ۹۵ رنگ و بوی جدّی به خود گرفت، در مراسم عید فطر سال ۹۶، پر سر و صدا ظاهر شد.
🔹زیر ضرب قرار دادن «صفاوّلنشینان» و انتقاد از برجامی که توسط آمریکا نقض شده بود، باعث شد تا برخی، مخاطب اشعار را، دولت عنوان کنند، و «ای نشسته صف اوّل» را تنها در شخص حسن روحانی خلاصه کنند. از این رو، حجم عظیمی از حملات مسئولین دولتی و غیر دولتی، متوجه آن اجرا شد.
🔹ویژگی خاص شعر مراسم امسال، «جامعیت در نقد و تنبه» بود. اگر از شعر مراسم سال ۹۶، این برداشت غیر دقیق انجام شد که یک قوّهی خاص و صرفاً رئیس دولت را نشانه رفته است، شعر مراسم امسال، قوه قضائیه و قوه مقننه را هم زیر ضرب قرار داد و راه را بر برداشتهای سطحی و جناحی بست.
🔹سبک شعری صفاولنشینان، میتواند از یک یا چند مداح، فراتر رود و نه صرفاً در مقطعی خاص، بلکه همواره و در سایر ایاّم سال و مناسبتهای مختلف، جاری و ساری باشد.
🔴استعمار كهنه به روز رسانى ميشود (قسمت أول)
✍بروز رسانى حضورآرتورميلسپو در ايران یا همان FATF
✍ حاجیه تجلی
در سال ۱۳۰۱ شمسی دولت وقت ایران تصمیم گرفت برای تأمین کسری بودجه از آمریکا استقراض کند. طبق مذاکراتی که به عمل آمد شرط استقراض این شد که اداره مالیه مملکت تحت نظارت مستشاران آمریکایی قرار گیرد.
بنابراین در تاریخ مرداد ۱۳۰۱ در کابینه قوامالسلطنه قانونی از مجلس گذشت که به موجب آن دکتر میلسپو آمریکایی با حقوق پانزده هزار دلار در سال استخدام که خانه و اثاثیه هم از طرف دولت تهیه میشد و هشت نفر دیگر آمریکایی که توسط دکتر میلسپو انتخاب میشدند با حقوق هفتهزار و پانصد دلار تا ده هزار دلار. در سال ۱۹۲۱ که میلسپو به ایران آمد،
اواخر سال ۱۳۰۱ مستشاران مزبور به تهران وارد شدند و شروع به کار کردند. در قانون استخدام میلسپو اختیارات تامی به ایشان داده شد که هیچ خرجی بدون اجازه ایشان انجام نمیشد و هیچگونه تعهد مالی دولت بدون موافقت ایشان نمیتوانست بنماید. ترقی و تنزل و انتقال و عزل مستخدمان مالیه و همچنین مستخدمان ادارات دیگر دولتی که مستقیماً با جمع و محاسبه و پرداخت وجوه عمومی مربوط است از صلاحیت رئیس کل مالیه بود. وزیر مالیه وقت نیز در مقابل میلسپو هیچگونه اختیاری نداشت و تمام تشکیلات وزارت مالیه و پیشکاریهای ولایات تحت نظر مستقیم دکتر میلسپو و همکاران آمریکایی او بود