eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
52.9هزار عکس
44هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴علامت شکست ♦️آن روزی که دیدید و دیدند که انحراف در مجلس پیدا شد، انحراف از حیث قدرت طلبی و از حیث مال طلبی، در کشور در پیدا شد، در جمهور پیدا شد، آن روز بدانند که علامت اینکه شکست بخوریم، خودنمایی کرده. از آنوقت باید[مردم] جلویش را بگیرند 📚صحیفه امام،ج16،ص 23
🔴 نظر امام خامنه ای درباره مسوولین حکومتی در نظام اسلامی: ♦️ اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسؤولیتی مشغول کار است، ولی آرمان های نظام جمهوری اسلامی را آن‌گونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او است. ♦️ آن‌جایی که صحبت از مسائل اساسی نظام اسلامی است، آن‌جایی که وحدت دین و سیاست مطرح است، آن‌جایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آن‌جایی که الزام به تبعیت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسؤول عقیده‌ای غیر از این دارد، می‌تواند شهروند جمهوری اسلامی باشد - مانعی ندارد - اما نمی‌تواند مسؤول باشد.
🌹امام خامنه ای: اگر خواص،مسلم را تنها نميگذاشتند ...
▪️يا رب چه قشنگ است و چه زيبا حرم قم ▪️چون جنت اعلا، حرم محترم قم ▪️بانوي جنان، اخت رضا، دختر موسی ▪️دردانه زهرا و ملائك خدم قم ▪️اين مژده بس او را كه بهشت است جزايش ▪️هر كس كه زيارت كندش در حرم قم 🏴فرا رسیدن سالروز وفات حضرت فاطمه معصومه(س) تسلیت باد.
🌹۱۶ آذر؛روز دانشجو گرامی باد 🌹نام احمد قندچی، آذر شریعت رضوی و مصطفی بزرگ نیا برای همیشه بر تارک تاریخ دانشگاه به عنوان نماد مبارزه با استکبارنگاشته شده است.
اینقده انصاف داشته باشید! هی بگید کاری نکردم..
1.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ارتفاع دیواری که ترامپ تو مرز آمریکا با مکزیک کشیده رو ببینین! با این حال مکزیکیا اینجوری از دیوار رد میشن ♦️۸.۶ میلیارد دلار هزینه ساخت این دیوار به گفته‌ی ترامپ بوده است
3.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥عدالت و امنیت؛ کدامیک مقدم است؟!
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺پول‌های بر باد رفته ایران! 🔹شاید باورش سخت باشد اما بی تدبیری باعث شده تا هزاران میلیارد تومان از سرمایه و ثروت این مملکت هدر رود. 🔹در این ویدئو خواهید دید که ایران چگونه می توانست خود را در وضعیت فعلی از بحران نجات دهد اما ...
▫️ لوح | بدرقه ستاره‌ها ◾ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: این بانوی بزرگوار، این دختر جوانِ تربیت‌شده‌ی دامان اهل‌بیت پیغمبر، با حرکت خود در جمع یاران و اصحاب و دوستان ائمه (علیهم‌السّلام) و عبور از شهرهای مختلف و پاشیدن بذر معرفت و ولایت در طول مسیر در میان مردم و بعد رسیدن به این منطقه و فرود آمدن در قم، موجب شده است که این شهر به عنوان پایگاه اصلی معارف اهل‌بیت (علیهم‌السّلام) در آن دوره‌ی ظلمانی و تاریکِ حکومت جباران بدرخشد و پایگاهی بشود که انوار علم و انوار معارف اهل‌بیت را به سراسر دنیای اسلام از شرق و غرب منتقل کند. ۱۳۸۹/۷/۲۹ ▪️ بخش زن و خانواده‌ی Khamenei.ir به مناسبت سالروز وفات حضرت فاطمه‌ی معصومه (سلام‌الله‌علیها) پوستر «بدرقه‌ی ستاره‌ها» را درباره‌ی تأثیر گسترده‌ی سفر آن حضرت از مدینه به سمت طوس منتشر می‌کند. 📥 نسخه چاپ👇 http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=38585
🔻واکنش ظریف به آزمایش سلاح هسته ای اسرائیل و بی تفاوتی غرب محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمعه‌شب در پیامی توئیتری نوشت: 🔹 اسرائیل امروز یک موشک هسته‌ای آزمایش کرد که هدفش ایران بود. سه کشور اروپایی (آلمان، انگلیس و فرانسه) و ایالات متحده هرگز درباره تنها زرادخانه هسته‌ای در غرب آسیا شکایت نمی‌کنند که مسلح به موشک‌هایی است که واقعا برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی شده‌اند؛ اما به خاطر سلاح‌های متعارف و دفاعی ما عصبی می‌شوند.
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پست_ویژه! خدا با ماست کلیپی زیبااز بیانات مقام معظم رهبری با توجه به شرایط امروزه از مشکلات.تا فتنه ها که خیلی ها نا امید شدن ! گوش دادن به این سخنان آرامشیست برای دل های لرزان ،ترسیده وناامید اگر پشت سر دشمن باشد و جلوی رو دریا!بدانید خدا با ماست!