eitaa logo
فدائیان رهبر
2.1هزار دنبال‌کننده
52.8هزار عکس
43.9هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴جنایتکار پنهان 🔹در تاریخِ قاجار و ترکمنچای همیشه مقصر روس و انگلیس دیده می‌شوند، اما پشت پرده قول دادن ناپلئون به ایران مبنی بر تجهیز ارتش ایران به توپ و تفنگ و سپس خیانت فرانسه گفته نشده است. در جنگ ایران و عراق هم ضربه موثری را ازجنگنده‌هایِ فرانسوی خوردیم. بعد از جنگ هم ضربه‌ی جدیِ اقتصادی‌ای را از قراردادهای ننگین پژو و فرانسوی‌ها خوردیم. آزموده را آزمودن خطاست... به فرانسوی جماعت اعتمادی نیست! "علی قلهکی"
🔴عملیات گاز انبری تروریستی صهیونیستها و غربزده های ایرانی در فضای مجازی عزای عمومی باید اعلام کرد ازین خیانت بزرگ و بیسابقه تاریخی بعد از ترور سپهبد قاسم سلیمانی ،یک عملیات تروریستی بزرگ هم در فضای مجازی به راه افتاد و در طی دو هفته هزاران پیج و اکانت انقلابی در اینستاگرام و توییتر سلاخی و مسدود شدند. در هفته اول گمان میرفت که آمریکاییها و صهیونیستها به تنهایی اقدام به این جنایت بزرگ کرده اند ،اما حالا شواهد و قرائنی بدست آمده است که یک همکار داخلی هم در ترور گاز انبری صفحات انقلابی در فضای مجازی با جلادان صهیونیسم و آمریکا همراهی گسترده ای کرده است . تیمی از مدیران جریان غربگرا با گرای دقیق به دشمن و بصورت نقطه زنی صفحات و اکانتهای موثر و بزرگ انقلابی را مسدود کرده اند تا اندک صدای منتقدین مدیران غربزده هم خاموش بشوند..... این یک جنایت بزرگ و بیسابقه در حق ملت ایران است . بماند که همین شواهد و قرائن را هم میتوان در همکاری مشترک جریان غربزده داخلی با آمریکاییها و صهیونیستها در ترور سپهبد قاسم سلیمانی و یارانش و همچنین سقوط هواپیمای اکراینی پیدا کرد ..... پرده اسرار از بزرگترین شبکه نفوذ دشمن در داخل در حال کنار رفتن است..... "سعید درخشان"
#فوری_مهم اسماعیل حقی پکین، رئیس سابق اطلاعات ستاد فرماندهی نیروهای مسلح ترکیه در مصاحبه با کانال تلویزیونی A Haber ترکیه و در برنامه Yaz Boz اظهار داشت: در رابطه با سقوط هواپیمای اوکراینی، سپاه پاسداران نباید خطای انسانی را می پذیرفت و سقوط را بعهده می گرفت، من یقین دارم این هواپیما توسط جنگ الکترونیک ارتش آمریکا سقوط کرده است. در ترکیه و در عملیات نجات در سال ۱۹۷۴، آمریکا با همین شیوه باعث سقوط یک هواپیما شده و در همین مدت اخیر هم آمریکا باعث شد ارتش سوریه یک هواپیمای روس را با موشک کروز اشتباه بگیرد و آن را منهدم کند. من از سپاه و ارتش ایران و دولت ایران می خواهم علیه این اقدام جنایتکارانه آمریکا شکایت کنند. آمریکا با ترور ژنرال سلیمانی و با جنایت سقوط هواپیمای اوکراین قصد دارد جنگ داخلی در ایران راه بیاندازد و این برای من قطعی است و تعجب می کنم چرا قوای مسلح ایران به این موضوع توجه نمی کنند! ⏪ با توجه به بیانات امام خامنه ای در خطبه های تاریخ ساز مبنی بر ابهام در سقوط هواپیما جا دارد این مصاحبه بطور جدی مورد بررسی قرار گیرد. "خیانت خواص"
🔴 رد پای نفوذی های داخلی 🔸با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب بر ابهامات موجود در سقوط هواپیمای اوکراینی، فشارهای وارد شده منجر به لغو جلسه آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران برای بررسی علت این سانحه شد نفوذ تا کجا؟؟؟ست!
⭕️ رأی الیوم: تلفات حمله ایران به پایگاه عین‌الاسد، با ۹ پرواز به خارج عراق منتقل شدتد 🧾رأی الیوم نوشت: 🔸 ایرانی‌ها از خاک خودشان دورترین پایگاه نظامی #آمریکا در عراق (عین‌الاسد) را هدف یک حمله #موشکی قدرتمند قرار دادند و مراکز کنترل، برنامه‌ریزی و مدیریت عملیات، همچنین واحد فرماندهی حملات هوایی آن را از کار انداختند. 🔸 سامانه‌های #پدافندی آمریکا نتوانستند هیچ‌کدام از #موشک‌ های شلیک‌شده را کُدیابی و رهگیری کنند. این نشان‌گر ضعف آن‌ها و اطلاعات دقیق ایرانی‌هاست. 🔸 واقعا چرا #ترامپ که گفته بود ۵۲ مرکز را در داخل ایران هدف قرار می‌دهد، از عمل به وعده خود امتناع کرد؟ 🔸 او فهمید كه پایگاه‌های آمریکا و #اسرائیل در معرض موشك‌های ایرانی خواهند بود؛ به همین خاطر فقط به این ادعا بسنده کرد که حملات ایران تلفاتی در بر نداشته است. 🔸 کمااینکه منابع مطلع خبر دادند تلفات این حمله با ۹ #پرواز به خارج از عراق منتقل شده‌اند.
🔴نامه ای درباره جنایت بزرگ تروریستی در فضای مجازی باسمه تعالی جناب اقای #آذری_جهرمی! وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم بنده انسان بدبینی نیستم و توطئه آمیز هم به مساله نگاه نمیکنم اما واقعا برایم سوال است چرا دقیقا در همان شبی که خبر ممنوعیت پخش زنده برنامه #جهان_آرا اعلام شد، صفحه اینستاگرام این برنامه با وجود نزدیک به ۱۰۰ هزار مخاطب یکباره مسدود شد؟ نظر شما به عنوان یک کارشناس در این حوزه چیست؟ آیا "بعضی حرفها" درست است؟ ضمنا سوال دیگری نیز دارم و آن این که حضرتعالی که درباره بسیاری از موضوعات غیر مرتبط با تخصص و جایگاه تان فعالیت رسانه ای داشته اید و مثلا با کیمیا علیزاده هم جلسه میگذاشتید و عکس میگرفتید، چرا امروز به عنوان کسی که مسئولیت و جایگاه تان حوزه ارتباطات است، نسبت به قلع و قمع صفحات جبهه انقلاب در اینستاگرام ساکت هستید و حتی یک توییت هم در این باره نزده اید؟ آیا این مساله برای شما به عنوان وزیر ارتباطات بی اهمیت است؟ یا ارتباطی با جایگاه شما ندارد؟ یا قرار است از این اتفاق صبح جمعه بعدی باخبر شوید؟ با احترام امیرحسین ثابتی
🔴به مناسبت فوت مهندس بازرگان/«دوست نداشتند "مرگ بر امریکا" گفته شود!» ♦️امام خامنه ای :سلیقه‌ی سیاسی‌شان(دولت موقت) این بود که میگفتند «با قدرت بزرگی مثل آمریکا »! خیلی هم دوست نداشتند «مرگ بر آمریکا» گفته بشود؛ میگفتند «حالا چه اصراری دارید که بیخود خودتان را با یک چنین غول عظیم به جنگ می‌اندازید؛ وابسته و تسلیم نشوید؛ امّا جنگ هم نکنید»؛ این تصوّری بود که دولت موقّت داشت. ♦️خب این حالت را آمریکایی‌ها خیلی می‌پسندیدند؛ این همان حالتِ نرمش است. مقدمه‌ی سازش، نرمش است. اگر آن حالت نباشد، حالت سازش‌ناپذیریِ مطلق نباشد، در مقابل نباشد، سازش تدریجاً متصوّر و ممکن خواهد شد.
🔴چرا امام نامه بازرگان را پاره کرد ♦️بازرگان نامه‌ای به امام نوشت که با بسم‌الله شروع نشده بود. به جای انقلاب اسلامی هم از لفظ «انقلاب ایران» استفاده کرده بود. ♦️امام در جا نامه را پاره کردند و فرمودند: «بگویید به ایشان فلانی نامه را پاره کرد. چند بار من به شما بگویم که انقلاب، «انقلاب اسلامی» است. انقلاب در ایران کار نکرد، این اسلام بود که کار کرد» 📚 کتاب «حاشیه‌های مهم‌تر از متن»، ص 239 / به نقل از «برداشت هایی از سیره امام خمینی (ره)»، ص 33
🔴تنش زدایی با ظالم ،مگر داریم؟ ♦️سازش با ظالم، یعنی این كه دست ظالم را باز كن تا ظلم كند. این خلاف رأی تمام انبیاست. 📚صحیفه امام خمینی(ره) ج 18 ص 50
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙🔴🌎 ارتش سری سفارت انگلیس در تهران . چه کسانی تصاویر حاج قاسم را در تهران پاره کردند⁉️ ❌ حتما ببینید و نشر دهید
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ترس‌هایی که باعث بردگی انسان‌ها می‌شوند! 💢 چطور باید از شر ترسِ از تحقیر و سرزنش دیگران خلاص شد؟ ➕ ویژگی خاص مردم آخرالزمان ☑ استاد #پناهیان
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.حال ملتو بهم نزنید شما حرف از مقاومت نزن چی داد مردم را در اورده... حمید رسایی🔻