eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 چهارمین نفتکش ایرانی حامل سوخت با نام «فاکسون» Faxon ساعاتی پیش وارد منطقه ویژه اقتصادی ونزوئلا شد.
💥آقای روحانی! این خشونت خانگی نیست. 👈 نتيجه مدیریت جنابعالی در است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتشار برای نخستین‌بار 🎥 وقتی به حاج «ابومهدی المهندس» فرمانده شهید الحشد الشعبی و مقاومت اسلامی عراق، حین بازدید از خطوط نبرد با داعش نوشابه خنک "کوکا کولا" تعارف می‌شود، از نوشیدن آن خودداری نموده و می‌گوید: ▪️نمی‌خواهم، این امریکایی است؛ دوغ عراقی می‌نوشم که بهتر است...
🔴سکانس یک: نجفی میترا استاد رو با اسلحه غیر مجاز به قتل می‌رسونه، اصلاح‌طلبان شروع می‌کنن به حمایت و مظلوم سازی از قاتل و حمله به مقتول!!! با تیترهایی مثل "تراژدی استاد"! 🔹سکانس دو: دختری در حرکتی اشتباه توسط پدرش به قتل میرسه، اصلاح‌طلبان شروع می‌کنن حمله به اسلام و پدر دختر، بدون توجه به نقش اون پسر! با تیترهایی مثل "تراژدی رومینا" و "بابا با داس آمد"! 🔻نتیجه: اصلاح‌طلب باش، هر جنایت و تخلفی خواستی انجام بده؛ ما پشت سرت هستیم!
🔴 افشاگری یک نماینده مجلس/تصرف ۱۲ ساله ۴۰ خانه سازمانی مجلس در سعادت‌آباد ♦️ محمدجواد ابطحی، نماینده اصولگرای مجلس دهم: برخی از نمایندگانی که در مجلس اصولگرای هفتم عضویت داشتند، خانه‌های سازمانی مجلس را تحویل ندادند و در نهایت به‌صورت قسطی و با قیمت اندک آن را تصرف کردند. ♦️در به دری‌ بنده و تعدادی از دیگر وکلای ملت در روزهای نخست مجلس هشتم به صورتی بود که ناچار به سکونت در هتل و مسافرخانه بودیم و آن دسته از نمایندگان مجلس هفتم که برای مجلس هشتم رای نیاورده بودند، خانه سازمانی مجلس را تخلیه نمی‌کردند. ♦️۴۰ واحد خانه سازمانی مجلس در مساحت ۳۰۰ تا ۳۵۰ متر در سعادت‌آباد است که قیمت کنونی‌شان حداقل ۱۰ میلیارد تومان است اما در نهایت توسط افرادی که رای نیاورده بودند، تصرف شد.
🔴تکذیب استعفای آیت‌الله آملی لاریجانی ♦️یک منبع آگاه از تکذیب ارسال نامه‌ آیت‌الله آملی لاریجانی به رهبرمعظم انقلاب مبنی بر درخواست استعفای خود از سمت ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد. ♦️در روز افتتاحیه مجلس یازدهم وی در جلسه دیگری حضور داشته و امکان حضور در مراسم افتتاحیه مجلس یازدهم را نداشته است.
🚨 ونزوئلا حمایت خود از ایران را اعلام کرد وزیر امور خارجه ونزوئلا: 🔹 سیاست رفتارهای تهاجمی دائم ترامپ و پمپئو علیه ایران که به تحریک تندروانی که می‌خواهند دنیا را به جنگی دیگر بکشانند شعله افروخته، بدوی و غیردیپلماتیک است. 🔹 ونزوئلا از ایران در دفاع از حاکمیتش حمایت و تاکید می‌کند که صلح تنها راه پیش روی بشریت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴معترضان سیاهپوست آمریکایی در اعتراض به تبعیض و برتری قانونی سفید پوستان، پرچم آمریکا را به آتش کشیدند.
🔹مجلس یازدهم قاعده تنگه اُحد را برای نظام و کشور دارد؛ یک غفلت، یک زیاده خواهی، یک تصمیم نادرست می تواند پاس گل به بدخواهان کشور باشد.... امروز برای ما ملاک عکس های یادگاریتان با حاج قاسم نیست، ملاک التزامتان به مکتب حاج قاسم است؛ دشمن شادمان نکنید! 💬 معصومه نصیری 🔸آقای رئیس قوه مقننه شد و حالا مایی که از سال 84 میگوییم قالیباف! و سندی هم مبنی بر اشتباه بزرگ یا فساد او ندیده ایم; نه تقدیس گر که نخستین منتقدان او برای هر اشتباهی هستیم... پ.ن: و بدانیم هرکس از قالیباف مطالبه "معجزه" کند; خیرخواه مردم و نظام نیست... کارنامه خوب یعنی بهتر شدن اوضاع با متر و مقیاس. 💬 مسعود یارضوی
۸ نماینده در رای گیری امروز برای تعیین رییس، رای سفید دادن و آراشون باطله محسوب شده! دیروز هم در جلسه فراکسیون ظاهراً حدود همین تعداد آرای باطله بوده... اگر آرا شفاف بود این نوابغ رو میشد قانع کرد که با اسنپ برگردن برن منزل و ۴ سال خودشون روخسته نکنند!!
موافقت رهبر انقلاب با تخصیص ۵۰ میلیون یورو از صندوق ذخیره ارزی برای رفع مشکل آب و فاضلاب اهواز
🚨 شمخانی: ‏پرچم ‎ایران اگر همچنان استوار مانده، از همت و غیرت مجاهدانی است که خالصانه از وجود خود گذشته و از هیچ دشمنی نمی‌هراسند