⚡️مجمع تشخیص و صیانت از سیاستهای نظام
یک اتفاق مبارک در مجمع تشخیص مصلحت نظام افتاده است و آن، ورود مجمع به انجام وظیفه قانونی خود درباره صیانت از سیاستهای کلی نظام است.
تاکنون معالاسف در انجام این وظیفه قانونی کوتاهی شده بود و عملا به سیاستهای کلی نظام از سوی دستگاهها بیاعتنایی میشد. دولتی بر سر کار میآمد و طریقی میرفت، دولتی دیگر دور میزد و صراطی دیگر میگزید!
بر اساس بند دوم اصل ۱۱۰ قانون اساسی، نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام از اختیارات رهبر انقلاب است که حضرت آیت الله خامنهای این مهم را به مجمع تشخیص مصلحت نظام تفویض کردهاند.
بنابراین، آقایان حقوقدان اشتباه نکنند! ورود مجمع به ماجرای کنوانسیون پالرمو و اعلام عدم انطباق آن با سیاستهای کلی نظام، نه از موضع نهاد مجمع تشخیص مصلحت، بلکه از موضع رهبر نظام و در راستای اجرای بند ۲ اصل ۱۱۰ است.
مدتهاست مردم ما سوال میکنند که چرا به رهبری در مدیریت کشور بیاعتنایی میشود؟ مجمع تشخیص مصلحت نظام وارد شده است تا به این بیاعتنایی پایان دهد. جمهوری اسلامی یک نظام لیبرال دموکراسی نیست که هر کسی به قدرت میرسد هر آنچه میل و هوسش ایجاب میکند انجام دهد. کسانی که نامزد پستهای انتخابی میشوند، باید بدانند که باید در چارچوب سیاستهای کلی نظام عمل نمایند.
سال گذشته طی سرمقالهای در روزنامه قدس، خواهان احیای این جایگاه نظارتی مجمع شده بودم که علاقمندان میتوانند آن را در لینک زیر مطالعه بفرمایند.
#سید_یاسر_جبرائیلی
📝 کریمیقدوسی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
___________
💢فرشچی نفر بیستم لیست 100 نفره مدیران دو تابعیتی است/ارسال لیست به دادستانی، قوهقضاییه و وزارت خارجه
⭕️رئیس کمیته تحقیق و تفحص از مدیران دو تابعیتی گفت: پروین فرشچی نفر بیستم لیست 100 نفره مدیران دو تابعیتی است که تابعیت و گرین کارت آمریکا دارد.
متن کامل خبر :
http://j-karimi.ir/?v=1771
🔴 ظریف: اروپا برای حفظ برجام آماده هزینه کردن باشد/اقدامات اروپا کافی نیست
♦️وزیر امور خارجه ایران در گفتگو با یورونیوز:ما نیاز داریم که راهکارهایی عملی بهخصوص در زمینه مراودات بانکی، سرمایهگذاری، انرژی، حملونقل و حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط از سوی اروپا دریافت کنیم
♦️ما بستهای دریافت کردیم که رضایت بخش نبود.
♦️دو چارچوب زمانی مشخص وجود دارد. اولی، چارچوب زمانی اولین دسته از تحریمهای آمریکاست که در ماه اوت اجرا میشود و چارچوب زمانی دیگر، دومین دسته از تحریمهای آمریکاست که در ماه نوامبر اجرا میشود و ما خواهیم دید که اروپا چطور با آن دست و پنجه نرم میکند و کاملا مطابق با آن، پاسخ خواهیم داد و برنامه مشخصی برای آن داریم.
♦️شاهد هستیم که برخی از شرکتهای اروپایی تحت فشار آمریکا و تحت فشار جو روانی که آمریکا سعی کرده بوجود بیاورد، شروع به خروج از [ایران] کردهاند. اروپاییها باید با این مسئله مقابله کنند.
♦️ایران و روسیه به مردم سوریه کمک کردهاند و ما این کار را تا زمانی که ضروری باشد ادامه میدهیم.
اینگونه میشود کمر تحریم را شکست
✍حمید خوشایند
"دست ما کوتاه و خرما در نخیل" نباشیم!
🔘 محیط پیرامونی ایران مملو از فرصت های اقتصادی است که تحریم ها نمی تواند تاثیری چندان زیادی بر خط تجاری ایران با همسایگان داشته باشد. لذا ایران می تواند به راحتی بخش عمده از ارز مورد نیاز کشور را از طریق داد و ستد با کشورهای همجوار تامین کند؛ به شرطی که نگاه به کشورهای همجوار از منظر اقتصادی یک اولویت اساسی باشد.
به عنوان مثال تنها قطر با ۲ و نیم میلیون جمعیت که یک کشور ذره ای در همسایگی ایران است دارای یک بازار ۶ میلیارد دلاری است. با اینکه محاصره اقتصادی قطر یک فرصت طلایی اقتصادی در اختیار ایران گذاشته است اما متاسفانه می بینیم که این فرصت اقتصادی هنوز که هنوز است حال در اثر غفلت یا هر دلیل دیگری، مورد توجه جدی مسئولان قرار نگرفته است.
در حالی که قطر تا مرز دریایی ایران در بوشهر ۱۸۵ کیلومتر فاصله دارد، اما کشورمان در یک سال گذشته بیشتر از ۳۰۰ میلیون دلار به این کشور صادرات نداشته است.
این را مقایسه کنید با ترکیه که با وجود صدها کیلومتر فاصله با قطر، لیکن صادرات کالایش صدها برابر ایران بوده است. جالب است این صادرات چه زمینی و چه هوایی از طریق خاک و جاده ها و فرودگاه های ایران صورت می گیرد!! به عنوان یک مثال ساده در نخستین روزهای آغاز محاصره اقتصادی قطر در حالی که ایران طی آن چند روز فقط ۴ پرواز صادراتی به قطر انجام داد، ترکیه بیش از ۱۰۵ پرواز صادراتی داشت!
به قول معروف جاده و اتوبان های چند بانده از ایران و ترانزیت کالا به قطر از ترکیه!! ما هم فقط از سهم ترانزيت عبور ترکيه از خاک ايران منتفع شدیم!
در مورد سایر کشورها هم اوضاع تا حدود زیادی اینگونه است. ترکیه با اینکه یکی از عوامل اصلی گسترش بحران و جنگ در سوریه بود و بیشترین خسارت را برای سوری ها به بار آورد، ولی بازارهای سوریه هنوز هم مملو از کالاهای ترک است! عراق نیز به همین منوال!
ضروری است مسئولین تجاری کشور در بخش خصوصی و دولتی در شرایط فعلی برای ایجاد روابط تجاری پایدار و همچنین گسترش حجم تجارت بین ایران و کشورهای همسایه، به صورت جدی تر عمل نمایند. ترکیه بشدت در حال بلعیدن فرصت های اقتصادی در محیط پیرامونی ایران است! مصداق این ضرب المثل نباشیم که "دست ما کوتاه و خرما در نخیل"
@khoshayand_h
🔻ادامه فعالیت هاتگرام و طلاگرام تعیین تکلیف شود
🔹چهار پیام رسان ایرانی سروش، گپ، ایتا و بیسفون در بیانیه مشترکی از مرکز ملی فضای مجازی خواستند، وضعیت تداوم حضور یا عدم حضور دو نسخه غیر رسمی تلگرام (هاتگرام و طلاگرام) روشن شود.