eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️باز هم مذهبی‌ها! 🔹نه جشنواره فجر لغو شد، نه سفر به ترکیه و اروپا! اما سفر کربلا و اعتکاف لغو میشه تا «مذهبی‌ها» ثابت کنن بر خلاف بقیه که فقط ادعا دارن، مرد عمل و روزهای سختن
"خبرآنلاين"؛ از تحقير ابرپروژه‌هاي فضايي ايران تا رپورتاژ براي پروژه های آمریکایی خبرآنلاين كه توسط علي‌رضا معزي دبير شوراي اطلاع‌رساني دولت و معاون ارتباطات و اطلاع‌رساني رياست‌جمهوري اداره مي‌شود، در حالي خبر مربوط به فرود فضاپيماي ناسا در مريخ را با عناويني چون "باشكوه" توصيف كرده كه تا همين چندسال پيش دستاوردهاي شگرف ايران در صنعت فضايي نظير ارسال موجود زنده به فضا را مورد توهين و تمسخر قرار ميداد رويكرد همراستا با راهبردهاي عمليات رواني غرب در تحقير دستاوردهاي استراتژيك ملي و بزك ايالات متحده و غرب در حالي است كه خبرآنلاين پيشتر نيز در ماجراي ضد امنيتي دروغ دختر آبي، دروغ بستن به زوار عراقي در مشهد و... كشور را تا مرز بحران‌هاي هدفمند پيش برده‌بود. دستگاه های مربوطه چرا با این مزدور برخورد نمیکنند.
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️اینجا ایالت قندیل بسته ی آمریکاست : همه محصولات یخ زده ، غذا پیدا نمی شود ... ⛔ برای غذا 2 تا 4 ساعت باید تو صف باشیم/ همچین وضعی تو زندگیم ندیده بودم !
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ظهره وند سفیر سابق ایران در ایتالیا: خاتمی و اصلاح طلبان برای تجزیه تنب بزرگ و کوچک مخفیانه مذاکره کرده بودند
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 زاکانی: رئیس جمهور بعد از فرمایشات رهبری مواضعی می گیرند که خلاف منافع ملی است رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی: 🔹کسانی در دولت فقط به فکر گذشت از منافع ملی هستند 🔹بیانیه سازمان انرژی اتمی هم خلاف قانون اساسی است؛ هم خلاف قانون مجلس و هم فرمایشات رهبرانقلاب 🔹خسارت اجرای بیانیه سازمان انرژی اتمی کمتر از برجام نیست 🔹قانون مجلس حاوی حفظ و توسعه توانمندی هسته ای و رفع تحریم بود 🔹ما تا کجا باید چشممان را بر خیانتها ببندیم 🔹مجلس اراده کرده اراده دشمن را زمین کوب کند 🔹از گروگان گرفتن معیشت جلوگیری می کنیم 🔹کلی گویی های موجود در برجام در بیانیه هم نوشته شده است 🔹مجددا می خواهند تنفس مصنوعی به دشمن بدهند 🔹دولت راهی ندارد جز اجرای قانون 🔹دشمنان بدانند دوره گول زدن افکار عمومی تمام شده است 🔹هیچ اهمیتی جز ابطال بیانیه قائل نیستیم
🔴نماینده مجلس: دانشمند جوان قزوینی موفق به کشف داروی ضدکرونا شده است، چرا توزیعش نمی‌کنید؟ فاطمه محمد بیگی نماینده مردم قزوین در مجلس: 🔹دانشمند جوان قزوینی موفق به کشف داروی ضدکرونایی شده که ۱۰۰ سال گذشته هم داروی ضدانگل بوده و سابقه دارویی دارد و اکنون هم تولید انبوه شده، اما چرا اجازه توزیع به آن داده نمی شود؟ 🔸چرا ۴ عدد همین دارو در ناصرخسرو به قیمت ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود، در حالی که داروی تولیدی ما با قیمت ۳۰ هزار تومان قابل دسترسی برای مردم است؟
🔴عباسی: سفر گروسی به ایران یعنی مجلس باید مصوبه‌اش را تاخیر بیاندازد ♦️رئیس کمیسیون انرژی مجلس:پرونده ایران با برجام باید بسته می‌شد ♦️اگر مجلس در مصوبه خود مجازات نمی‌گذاشت محال بود دولت آن‌را اجرا کند ♦️باید تا رفع کامل تحریم‌ها با آژانس همکاری را قطع کنیم ♦️ما به این لجوج‌ها اجازه دادیم برجام اجرا شود تا جامعه دو قطبی نشود؛ دیگر تمام شد ♦️مجلس پای مصوبه‌اش بایستد؛ باید جواب شیفتگان غرب را بدهیم.
🔴 عزیزی: سازمان انرژی اتمی مفاد قانون رفع تحریم‌ها را نقض کرده ♦️ رییس کمیته امنیت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس:دولت در ماه‌های پایانی اجازه ندارد چوب حراج به منافع ملت بزند. ♦️انتظار مجلس برخورد قوه قضائیه با کسانی است که منافع ملی را به خطر انداخته‌اند ♦️ملت ایران، مراقب باشید تحت عنوان ارتباطات بین المللی حقوقتان زیر پا رود. صالحی باید محاکمه شود.
🔴زاکانی: بیانیه سازمان انرژی اتمی هم خلاف قانون اساسی است؛ هم خلاف قانون مجلس و هم فرمایشات رهبرانقلاب ♦️رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی: 🔸کسانی در دولت فقط به فکر گذشت از منافع ملی هستند 🔸رئیس جمهور بعد از فرمایشات رهبری مواضعی می گیرند که خلاف منافع ملی است 🔸خسارت اجرای بیانیه سازمان انرژی اتمی کمتر از برجام نیست 🔸قانون مجلس حاوی حفظ و توسعه توانمندی هسته ای و رفع تحریم بود 🔸ما تا کجا باید چشممان را بر خیانتها ببندیم 🔸مجلس اراده کرده اراده دشمن را زمین کوب کند 🔸از گروگان گرفتن معیشت جلوگیری می کنیم 🔸کلی گویی های موجود در برجام در بیانیه هم نوشته شده است 🔸مجددا می خواهند تنفس مصنوعی به دشمن بدهند 🔸دولت راهی ندارد جز اجرای قانون 🔸دشمنان بدانند دوره گول زدن افکار عمومی تمام شده است 🔸هیچ اهمیتی جز ابطال بیانیه قائل نیستیم. آری این جماعت قصد دارند موضوع را تا قبل از انتخابات کش دهند و آنگاه با هماهنگی های پشت پرده بعضی از تحریم ها را لغو و آنگاه خود را ناجی ملت معرفی و دوباره با فریب مردم رای آنان را به نفع جناح و باند خود ثبت کنند.
🔴جمع آوری امضا در مجلس برای شکایت از روحانی ♦️حسینعلی حاجی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان به خاطر نقض و استنکاف از اجرای قانون مجلس درباره اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها ازحسن روحانی و علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی طبق ماده ۲۳۴ آیین نامه داخلی مجلس شکایت کردند. ♦️وی افزود: این شکایت تاکنون به امضای ۴۰ نفر از نمایندگان رسیده و همچنان این امضاها در حال افزایش است.
🔴آمریکا و عربستان بر خلاف ادعای دولت بایدن درخصوص توقف فروش سلاح به ریاض، قرارداد تسلیحاتی جدید امضا کردند
☎️زنگ عبرت: ✌️وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ و «ایّام اللّه» را به آنان يادآورى كن!  ♦️دستگيري عبدالمالك ريگي خبیث در چهارم اسفند ۸۸؛ مصادف با عید ولایت امام زمان(عج) شده بود، که یقینا نشانه ای از نصرت و فتح الهی از یدّ قاهره ی ولایت است. ♦️همو كه در يكي از عمليات هاي خود بعد از كشتار خطاب به دوربين گفت: "اين همه مي گوييد امام زمان، پس كجاست بيايد ما را دستگير كند" ❤️أيْنَ قاصِمُ شَوکَةِ المُعتَدِينَ کجاست در هم شکننده شوکت متجاوزان