♻️ وصيتنامه عجيب شهيد لاجوردي
#بازنشر به مناسبت سالروز شهادت آن شهید بزرگ
شهيد اسدالله لاجوردي در وصيتنامه پر از درد و رنج خود با اشاره به ابعادي از مظالم صورت گرفته در حق انقلاب ميگويد: چگونه است كه با نام اسلام و در ذي اسلاميت شعارهاي مردمفريب خالي از محتوا رواج پيدا ميكند و آنها كه مسئوليت جلوگيري از انحراف را دارند، ساكت مينشينند.
اين مسئله را به خوبي دريافتهام كه هر كس به نفع دشمنان انقلاب و به خيال واهي و بياساس رضايت به اصطلاح مردم و به خيال خام و پوچ پايگاه به اصطلاح ملي پيدا كردند موضعگيري كنند مصداق فرموده گرانقدر معصوم (ع) است كه «مَن طَلَبَ رضي الناس بِسَخَطِ الله ، فَجَعَلُ الله حامده من الناس ذامّاً.»
خدايا! تو شاهدي به همان اندازه - بلكه صد چندان - كه به امام قاطع و سازش ناپذيرم عشق ميورزم، نسبت به سازشكاران و مدافعان عملي ضد انقلاب (اگر در لفظ و اعتقاد هم مخالف باشند) نفرت دارم. بيم آن دارم حوادث مشروطه مجدّداً تكرار شود و يا ايران اسلامي به سرنوشت الجزاير دچار شود. خداوندا! از تو مصرانه مي خواهم دست و قدم، زبان و قلم همه كساني را كه در جهت رهانيدن ضد انقلابيون و مرتدين و محاربين از چنگال عدالت، اعمال قدرت و نفوذ كردهاند و همه كساني كه پذيراي اين ننگ شدهاند (تا چند روزي به كام وهم و خيال رسند)، براي هميشه از سرنوشت اين مردم شهيد پرور و شاهد قطع فرمايي.
خدايا! تو شاهدي چندين بار به عناوين مختلف، خطر منافقين انقلاب را همانان كه التقاط، به گونه منافقين خلق سراسر وجودشان را و همه ذهن و باورشان را پر كرده و همانان كه رياكارانه براي رسيدن به مقصودشان، دستمال ابريشمي بسيار بزرگ - به بزرگي مجمع الاضداد - به دست گرفته اند، هم رجايي و باهنر را مي كُشند و هم به سوگشان مي نشينند، هم با منافقين خلق پيوند تشكيلاتي و سپس ... ! برقرار مي كنند، هم آنان را دستگير مي كنند و هم براي آزاديشان و اعطاي مقام و مسئوليت بدانان تلاش مي كنند و از افشاي ماهيت كثيف آنان سخت بيمناك مي شوند، هم در مبارزه عليه آنان و در حقيقت براي جلب رضايت مسئولين و نجات بنيادي آنان خود را در صف منافق كُشان مي زنند و هم در حوزه هاي علميه به فقه و فقاهت روي مي آورند تا مسير فقه را عوض كنند .
به مسئولين گوشزد كرده ام ولي نمي دانم چرا؟ ترتيب اثر نداده اند. به مسئولين بارها گفته ام كه خطر اينان بمراتب زيادتر از خطر منافقين خلق است؛ چرا كه علاوه بر همه شيوه هاي منافقانه منافقين، سالوسانه در صف حزب اللهيان قرار گرفته و كم كم آنان را در صفوف آخرين و سپس به صف قاعدين و بازنشستگان سوقشان داده و صفوف مقدم را غاصبانه به تصرف خود در آورده اند؛ به گونه اي كه عملاً عقل و اراده منفصل برخي تصميم گيرندگان قرار گرفتند و در عزل و نصبها و حفظ و ابقاء ها دست به تخريب مي زنند و اعمال قدرت مي كنند.
مهم و بسيار مهم اين است كه هدف غايي از همه اين تلاشها، گسترش فكر التقاطي و انحرافي سازمان ضد خداييشان است كه جز انديشه هاي ماديگرايانه و ماترياليستي، چيز ديگري نيست... و حتي در مواردي نظير به شهادت رساندن باهنر و رجايي، به دست روي دست ماليدن هاي مسامحه كارانه و مصلحت انديشي هاي پشيماني آورنده متوسل شوند. باز مهمتر از همه اينكه با كمال تاسف توانسته اند تعداد فراواني از جوانان مسلمان را جذب كرده و منحرف نمايند.
💠 اینها مروج اسلام آمریکایی و دشمن رسول خدا هستند.
امام خمینی (ره):
امروز عده ای با ژست تقدس مابی چنان تیشه به ریشه دین ٬ انقلاب و نظام می زنند که گویی وظیفه ای غیر از این ندارند.خطر تحجرگرایان و مقدس نمایان احمق در حوزه های علمیه کم نیست.طلاب عزیز لحظه ای از فکر این مارهای خوش خط و خال کوتاهی نکنند،اینها مروج اسلام آمریکایی اند و دشمن رسول الله
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد ۲۱؛ صفحه ۹۱
👈پیام امام خمینی(ره) خطاب به مراجع اسلام و روحانیون سراسر کشور
🗓مورخ: ۱۳۶۷/۱۲/۰۳
🔴اینا ما ایرانیا رو چی فرض کردن؟
اروپا به اسم برجام ۱۸ میلیون یورو به ایران کمک کرده
یوروها رو تو بازار آزاد بفروشی و بین ۸۰ میلیون ایرانی تقسیم کنی؛ سهم هرنفر ۲۷۰۰ تومن میشه!
من از طرف خودم سه هزار تومن میدم ولی اینقدر چوب حراج به عزت ملی نزنید!
عبرت..
اوايل دهه شصت تنها شامپوی موجود، شامپوی خمره ای زرد رنگ داروگر بود.
تازه آن را هم باید از مسجد محل تهیه می كردیم و اگر شانس یارمان بود
و از همان شامپوها یك عدد صورتی رنگش كه رایحه سیب داشت گیرمان می آمد حسابی كیف می كردیم.
سس مایونز كالایی لوكس به حساب می آمد و پفک نمکی و ویفر شكلاتی یام یام تنها دلخوشی كودكی بود.
صف های طولانی در نیمه شب سرد زمستان برای 20 لیتر نفت!
بگو مگو ها سر كپسول گاز كه با كامیون در محله ها توزیع می شد، خالی كردن گازوئیل با ترس و لرز در نیمه های شب.
جیره بندی روغن، برنج و پودر لباسشویی ...
نبود پتو در بازار ، تازه عروسان را برای تهیه جهیزیه به دردسر می انداخت و پوشیدن كفش آدیداس یك رویا بود.
همه اینها بود، بمب هم بود و موشك و شهید و ... اما كسی از قحطی صحبت نمی كرد
یادم هست با تمام فشارها وقتی وانت ارتشی برای جمع آوری كمك های مردمی وارد كوچه می شد بسته های مواد غذایی، لباس و پتو از تمام خانه ها سرازیر بود.
همسایه ها از حال هم با خبر بودند، لبخند بود، مهربانی بود، خب درد هم بود.
و اما امروز...
امروز فروشگاه های مملو از اجناس لوكس خارجی در هر محله و گوشه كناری به چشم می خورند
و هرچه بخواهید و نخواهید در آنها هست.
از انواع شكلات و تنقلات گرفته تا صابون و شامپوی خارجی، لباس و لوازم آرایش تا موبایل و تبلت و ...
داروهای لاغری تا صندلی های ماساژور، نوشابه انرژی زا تا
بستنی با روكش طلا !
و حال، این تن های فربه، تكیه زده بر صندلی های نرم اتومبیل های گرانقیمت از شنیدن كلمه قحطی به لرزه افتاده به سوی بازارها هجوم می بریم.
مبادا تی شرت بنتون گیرمان نیاید!
مبادا زیتون مدیترانه ای نایاب شود!
صورت های دستکاری شده
جراحی های بیهوده
دلهای اجاره ای
متاسفانه اشتهایمان برای مصرف، تجمل، فخر فروشی و له كردن دیگران سیری ناپذیر شده است .
ورشكسته شدن انتشارات،
تعطیلی مراكز ادبی فرهنگی و هنری برایمان مهم نیست
ولی از گران شدن ادكلن مورد علاقه مان سخت نگرانیم!
می شود كتابها نوشت...
خلاصه اینكه این روزها
لبخند جایش را به پرخاش داده و مهربانی به خشم
فقط كافیست یک ذرّه احساس كنیم كه یكى مخالف نظر ماست آنوقت چنان نابودش می كنیم كه انگار هیچ خدایی رو بنده نیستیم
قحطی امروز که ما ایرانیان در این روزگاران آن را به وضوح لمس می کنیم : قحطى اخلاق است!
قحطی همدلیست! قحطى رفاقت است! قحطی عشق است! قحطی انسانیت است
ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺳﺮﺯﻣﯿﻨﻤﺎﻥ ﺗﺸﻨﻪ ﯼ ﻓﻬﻢ ﺍﺳﺖ!
ببار ای آگاهی...
هدایت شده از karim shahi
رجایی و باهنر، تراز معتبر ارزیابی دولتمردان هستند.
روحانی و منصوبان او، چه نسبتی با ساده زیستی، تواضع، پرکاری، خدمتگزاری و بی ادعایی این شهیدان دارند؟ تطابق ؟ تشابه؟ تضاد؟ یا تناقض؟
#هفته_دولت
🔴پاسخ به یک شبهه: چرا رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور را عزل نمی کنند؟
♦️یکی از سوالات رایج و مهمی که مدتی است در بین برخي از مردم وجود دارد، آن است که با توجه به وضعیت ناهنجار اقتصادی و مفاسدی که در میان برخی مدیران و مسئولان وجود دارد، چرا رهبر معظم انقلاب، کاری نمی کنند و مثلا رئیس جمهور را برکنار و یا فرمان ویژه ای برای رفع معضلات صادر نمی کنند؟!
♦️البته صرفنظر از دامن زدن بدخواهان و عناصر مغرض به این شبهه، اصل وجود این سوال، نشانگر آن است که مردم، وجود رهبر عزیز انقلاب را بعنوان پشتوانه و امید و جایگاه اطمینان بخش خود، در رفع معضلات و مشکلات کشور مورد رجوع قرار می دهند.
♦️با این وجود، برای پاسخ به این سوال می توان مواردی را مورد توجه قرار داد:
1- امام خامنه اي، در موارد متعدد و از جمله در رویدادهای اقتصادی اخیر، با ورود مستقیم و تذکر و احضار و دستورات خاص و بی سابقه؛ در راستای مطالبات بحق مردمی اقدام نموده اند. مثلا در همان روزهای ابتدایی بحران ارز و سکه، طی نامه ای به رئیس جمهور، از وی برای پاسخ به دلایل این موضوع، درخواست گزارش نمودند و به فاصله ی چند روز بعد نیز، هیئت دولت را احضار و در جلسه ای چند ساعته؛ هشدارها و تذکرات جدی را نسبت به آنان بیان فرمودند.
همچنین با دستور ویژه به رئیس قوه قضائیه، اجازه ی حذف کلیه ی تشریفات قانونی و تشکیل دادگاه های فوری و ویژه و علنی برای برخورد با مفسدان اقتصادی را صادر کردند.
از سوی دیگر ایشان در دیدارهای خصوصی و عمومی متعدد با مسئولان کشور، آنان را به کار و تلاش شبانه روزی و ارتباط با مردم و برخورد با فساد و حذف دلار از مبادلات و عدم اعتماد و مذاکره با دشمن و... ملزم می کنند و در سخنان متعدد با اقشار مختلف مردم، جزئیات مسائل اقتصادی و بی تدبیری های داخلی و توطئه های خارجی را مطرح و رهنمودهای لازم را بیان فرموده اند.
لذا رهبر معظم انقلاب، عملا بیش از دیگران در صحنه ی اقدام و عمل، حضور داشته و دارند.
2- طبق قانون فقط عزل و نصب رئیس قوه قضائیه و فرماندهان نظامی و انتظامی و نهادهای وابسته به رهبری مانند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره) و رسانه ملي و بنیادها و...، بهطور مستقیم بر عهده رهبری است و عزل و نصب سایر مسئولان و مدیران اجرایی کشور بر عهده ی رؤسای مربوطه قوای سهگانه است، البته بر اساس اصل 89 قانون اساسی، عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور و پس از حکم دیوان عالی کشور یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی و یا تخلف وی از وظایف قانونی، نیز بر عهده مقام معظم رهبری است.
با اینحال قطعاً همانگونه که حضرت امام(ره) در برخورد با بنیصدر و منتظری عمل کردند، چنانچه کشور در وضعیت حاد قرار گیرد، رهبر عزیز نیز وارد عمل خواهند شد. اما باتوجه به اینکه بخشی از ناهنجاریهای کنونی موجود, بر اثر سوءمدیریت و غفلت در نظارت، شکل گرفته و همچنان می توان به اصلاح آنان از طریق دستگاه های نظارتی داخل دولت و قوه قضائیه و راهکارهای قانونی از طریق مجلس، همچون سوال و استیضاح و... امیدوار بود، لذا کشور هماکنون در چنین شرایطی قرار ندارد و قطعا در صورت نیاز، با اقدام قاطع رهبر معظم انقلاب، روبرو خواهد شد.
3- از آنجا که در نظام جمهوری اسلامی ایران، تمام مسئولین بهطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای مردم انتخاب میشوند و پایه و اساس نظام، بر مبنای مشارکت عمومی و مردمسالاری دینی بنا نهاده شده است، لذا مقام معظم رهبری همواره تلاش نمودهاند تا در راستای احترام به خواسته و رای مردم، از دخالت و اظهار نظر در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
ایشان در توضیح وظایف قانونی خود در جمع دانشجویان فرمودند:
...من بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه قانون این اجازه را میدهد، نه منطق این اجازه را میدهد. دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب وظیفهی مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیس جمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است؛ معقول نیست. وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بایستد...
👇👇ادامه صفحه اول
4- همانگونه که بیان گردید, در سیستم و ساختار نظام جمهوری اسلامی، ولایت و رهبری از طریق دستگاه های قانونی، امور کشور را اداره می کند. لذا رهبری هرگز نمی تواند بجای رئیس جمهور یا رئیس قوه قضائیه و دیگر مسئولان وظایف آنها را انجام دهد و اساسا از طریق همین افراد، باید کشور را اداره کند. در این زمینه دو نکته وجود دارد:
اولا: مسئولان کشور نیز هرگز معصوم نیستند و دارای نقاط ضعف و قوت می باشند و برای اداره ی کشور, عقلا چاره ای جز استفاده از همین عناصر و افراد درون کشور نیست و نمی توان از دیگر کشورها و کرات، مدیر و مسئول وارد کرد.
ثانیا: متاسفانه برخی از مسئولان، در ظاهر يك گونه شعار مي دهند و عمل مي كنند اما در باطن بگونه ديگر عمل مي كنندو؛ از عمل به فرامین و توصیه های رهبری طفره می روند و ایده های خود را بر همه چیز مقدم می دارند و همین موضوع, مشکلات بزرگی را برای کشور به وجود می آورد.
5- از طرف ديگر با وجود حمایت ها و مجاهدات عموم ملت ایران در مسیر انقلاب، اما متاسفانه در مواقعی همچون انتخابات و یا بحران ها و... دستگاه های خبری و رسانه ای و کج اندیشان، بعضا توانسته اند؛ ذهن مردم را به سمت خلاف اصول و ارزشها و مصالح ملت متمایل کنند که همین موضوع, مشکلاتی جدی را برای کشور و ملت به بار می آورد. بدون رودربایستی باید گفت که وضعیت کنونی، نتیجه ی انتخاب آقای روحانی توسط بخشی از مردم هستندکه علیرغم روشنگري ها و توصیه ها برای بصیرت و دقت در انتخاب؛ و واضح بودن عملکرد وی، باز هم او را انتخاب کردند. اکنون سوال اینجاست که چه تضمینی وجود دارد که در کشوری که همین یکسال قبل، آقای روحانی با 23 میلیون رای به ریاست جمهوری رسید، در صورت آشكار نشدن مسائل مختلف؛ فرد دیگری همانند او و یا ناتوان تر، در این مسند جای نگیرد؟ چرا كه كه بر اساس قانون شوراي نگهبان حداقل شرايط وصلاحيت ها را در نظر مي گيرد لذا مهم تر از هر چیز؛ آگاهی مردم و بدست آمدن فرصت و زمینه و بستر لازم برای تغییرات جدی در کشور است.
6- نكته بعد اينكه تمام شواهد حکایت از آن دارد که دشمنان خارجی و بدخواهان ملت ایران، مترصد بدست آمدن فرصتی برای بر هم زدن امنیت کشور و تبدیل ایران به وضعیتی مشابه سوریه هستند. در این راستا، علاوه بر پایگاه های نظامی در نزدیکی مرزهای آبی و خاکی و... در داخل نیز عوامل آنها با بهره مندی از میلیاردها دلار رانت و پول و دلار و... بسیار منتظر بدست آمدن فرصت برای ایجاد آشوب و بلوا و انتقام از مردم و نظام هستند.
لذا برای انجام برخی اقدامات مهم و اساسی؛ باید شرایط کشور و حساسیت آن را هم در نظر گرفت و اولویت دادن به آرامش و امنیت مردم و ثبات نظام ، از مهم ترین اموری است که همواره مورد توجه رهبر عزیز انقلاب و دلیل صبر الهی ایشان بوده است.
7- و البته در کنار تمامی این موارد، نقش حضور در صحنه ی آحاد مردم بعنوان اصلی ترن بازوی ولایت و رهبری؛ نقشی کاملا انکارناپذیر و جدی است.
قطعا اگر مردم در صحنه ی دفاع از انقلاب, حضور داشته و با افزایش بصیرت و مطالبه از مسئولان و صبر انقلابی، رهبر و مقتدای خود را یاری رسانند، مشکلات و فشارها نیز به حداقل خواهد رسید و در صورتی که تفرقه و دنیاطلبی را پیشه ی خود سازند، آن وقت حتی شخصیت بی نظیر و شجاع و مدیری همچون علی علیه السلام نیز در حکومت خود تنها خواهد ماند و خداوند نعمت وجود آن بزرگوار را از جهان اسلام خواهد گرفت و معاویه صفتان را بر مردم حاکم خواهد ساخت.یاحق.
🔴دادگاه اخلالگران اقتصادی از یکشنبه آغاز میشود
♦ جلسات رسیدگی به اتهامات اخلالگران در نظام پولی و ارزی کشور از روز یکشنبه ٤ شهریور ماه در شعبه اول و دوم دادگاه ویژه اغاز به کار خواهدکرد.
♦ این دادگاه ها به صورت علنی برگزار می شود و انتشار اسامی متهمین و همچنین محتوای جلسه برای رسانه ها بلامانع خواهد بود.
سلیمانی:مردم منتظر خبر برخورد با مفسدین و محتکران هستند
نماینده سابق مجلس در گفت وگو با فارس:
🔹مردم منتظر خبر برخورد با مفسدین هستند و هر چه دیرتر این اقدام انجام شود، به ضرر است و اعتماد عمومی نسبت به این دو قوه کمتر میشود.
🔹اگر جلوی این افراد گرفته نشود عملاً اقتصاد کشور از بیخ و بن نابود میشود.
🔹رهبر معظم انقلاب با آن اختیارات گسترده و وسیع که به قوه قضائیه ابلاغ کردند، نشان دادند که همان مطالبات مردم را سردست گرفتهاند در نتیجه دو قوه مجریه و قضائیه نباید معطل و مماشات کنند.
همانطور که امام فرمود و ما هم دیدیم، دست قدرت الهی بالای سر ملت ماست
رهبرانقلاب:
🔹و من مطمئنّم که انشاءالله دست قدرت الهی پشت این ملّت است؛ همانطور که امام (رضواناللهعلیه) به من گفتند -این را خود امام گفتند- من میبینم دست قدرتی را که بالای سر این ملّت یا این نظام است، دارد حرکت میکند.
🔹دست قدرت خدا را امام (رضواناللهعلیه) میدید، ما هم دست قدرت خدا را داریم میبینیم؛ و قدرت خدا متجلّی و متبلور است در قدرت مردم و ایمانمردم. ۹۷/۵/۲۲
هدایت شده از فدائیان رهبر
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن
🌹وعلی علی بْن الْحسین
🌹وعلی اولادالحسین
🌹وعلی اصحاب الحسین
🌺قال رسول الله (ص) :یوم غدیر خم افضل اعیاد امتى و هو الیوم الذى امرنى الله تعالى ذکره فیه بنصب اخى على بن ابى طالب علما لامتى، یهتدون به من بعدى و هو الیوم الذى کمل الله فیه الدین و اتم على امتى فیه النعمة و رضى لهم الاسلام دینا .
🌺 رسول خدا (ص) فرمود :روز غدیر خم برترین عید هاى امت من است و آن روزى است که خداوند بزرگ دستور داد ؛ آن روز برادرم على بن ابى طالب را به عنوان پرچمدار ( و فرمانده ) امتم منصوب کنم ، تا بعد از من مردم توسط او هدیت شوند ، و آن روزى است که خداوند در آن روز دین را تکمیل و نعمت را بر امت من تمام کرد و اسلام را به عنوان دین براى آنان پسندید .
📚 امالى صدوق : 125، ح .8
🌺عن الصادق (ع) قال :هو عید الله الکبر ، و ما بعث الله نبیا الا و تعید فى هذا الیوم و عرف حرمته و اسمه فى السماء یوم العهد المعهود و فى الارض یوم المیثاق المأخوذ و الجمع المشهود .
🌺امام صادق (ع) فرمود :روز غدیر خم عید بزرگ خداست ، خدا پیامبرى مبعوث نکرده ، مگر ینکه این روز را عید گرفته و عظمت آن را شناخته و نام این روز در آسمان ، روز عهد و پایمان و در زمین ، روز پایمان محکم و حضور همگانى است .
📚وسائل الشیعه ، 5: 224، ح .1
🌺 غدیر یادآور الگوی حکومتداری
🌺امام خمینی ره : زنده نگه داشتن این عید[#عید_غدیر] نه برای این است که چراغانی بشود و قصیده خوانی بشود و مداحی بشود، اینها خوب است، اما مسأله این نیست. مسأله این است که به ما یاد بدهند که چطور باید تبعیت کنیم، به ما یاد بدهند که غدیر منحصر به آن زمان نیست، غدیر در همه اعصار باید باشد و روشی که حضرت امیر در این حکومت پیش گرفته است باید روش ملت ها و دست اندرکاران باشد.
📚 صحیفه امام؛ جلد 20؛ صفحه 112