eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.2هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از فدائیان رهبر
🌹🌹اللهم عجل لولیک الفرج
هدایت شده از فدائیان رهبر
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح 🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد 🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن 🌹وعلی علی بْن الْحسین 🌹وعلی اولادالحسین 🌹وعلی اصحاب الحسین
🌺روز پیام و ولایت 🌺قال رسول الله (ص) :یا معشر المسلمین لیبلغ الشاهد الغائب ، اوصى من آمن بى و صدقنى بولیة على ، الا ان ولیة على ولایتى و ولایتى ولیة ربى ، عهدا عهده الى ربى و أمرنى أن أبلغکموه . 📚 بحارالانوار 37: 141، ح .35 🌺رسول خدا (ص) ( در روز غدیر ) فرمود :اى مسلمانان ! حاضران به غیبان برسانند : کسى را که به من ایمان آورده و مرا تصدیق کرده است ، به ولایت على سفارش مى کنم ، آگاه باشید ولایت على ، ولایت من است و ولایت من ، ولایت خداى من است . این عهد و پایمانى بود از طرف پروردگارم که فرمانم داد تا به شما برسانم . 🌺 روز اطعام 🌺 قال ابو عبد الله (ع) : و انه الیوم الذى اقام رسول الله (ص) علیا (ع) للناس علما و ابان فیه فضله و وصیه فصام شکرا لله عزوجل ذلک الیوم و انه لیوم صیام و اطعام و صلة الاخوان و فیه مرضاة الرحمن ، و مرغمة الشیطان . 📚 وسائل الشیعه 7: 328، ضمن حدیث 12 🌺امام صادق (ع) فرمود :عید غدیر ، روزى است که رسول خدا (ص) على (ع) را بعنوان پرچمدار براى مردم برافراشت و فضیلت او را در این روز آشکار کرد و جانشین خود را معرفى کرد ، بعد بعنوان سپاسگزارى از خداى بزرگ آن روزه را روزه گرفت و آن روز ، روز روزه دارى و عبادت و طعام دادن و به دیدار برادران دینى رفتن است . آنروز روز کسب خشنودى خداى مهربان و به خاک مالیدن بینى شیطان است . 🌺روز هدیه 🌺 عن امیر المؤمنین (ع) قال : اذا تلاقیتم فتصافحوا بالتسلیم و تهابوا النعمة فى هذا الیوم ، و لیبلغ الحاضر الغائب ، والشاهد البین ، ولیعد الغنى الفقیر و القوى على الضعیف امرنى رسول الله (ص) بذلک . 📚وسائل الشیعه 7: .327 🌺امیر المؤمنین (ع) ( در خطبه روز عید غدیر ) فرمود :وقتى که به همدیگر رسیدید همراه سلام ، مصافحه کنید ، و در این روز به یکدیگر هدیه بدهید ، این سخنان را هر که بود و شنید ، به آن که نبود برساند ، توانگر به سراغ مستمند برود ، و قدرتمند به یارى ضعیف ، پیامبر مرا به این چیزها امر کرده است . 🌺 روز کفالت 🌺 عن امیر المؤمنین (ع) قال:فکیف بمن تکفل عددا من المؤمنین والمؤمنات و أنا ضمینه على الله تعالى الامان من الکفر والفقر 📚وسائل الشیعه 7: .327 🌺امیر مؤمنان (ع) فرمود :چگونه خواهد بود حال کسى که عهده دار هزینه زندگى تعدادى از مردان و زنان مؤمن ( در روز غدیر ) باشد ، در صورتى که من پیش خدا ضامنم که از کفر و تنگدستى در امان باشد .
🌺 فرمان او ( علی علیه السلام ) را بشنوید تا سلامت بمانید و اطاعت کنید تا هدایت شوید ... #خطبه_غدیر
🔴 کریمی قدوسی :اگر نمایندگان از توضیحات رئیس جمهور قانع نشوند پرونده به قوه قضاییه ارجاع میشود ♦️امضاء کننده طرح سوال از رئیس جمهور گفت: بعد از توضیحات رئیس جمهور به سوالات نمایندگان، در خصوص قانع کننده بودن یا نبودن پاسخ های رئیس جمهور رای گیری می شود و اگر نمایندگان نظر منفی نسبت به سخنان وی داشته باشند، پرونده برای بررسی به قوه قضائیه ارسال می شود. متن کامل خبر :👇 http://j-karimi.ir/?v=1796
🔴جلسه طرح سوال از رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی آغاز شد ♦️موفق نبودن دولت در کنترل قاچاق کالا و ارز، استمرار تحریم‌های بانکی، انجام ندادن اقدامات لازم برای کاهش بیکاری، رکود اقتصادی شدید چند ساله و "افزایش شتابان نرخ ارز و کاهش شدید ارزش پول ملی "محورهای سؤال نمایندگان مردم از رئیس جمهور است.
🔴سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین، قرچک و پیشوا در مجلس: ♦️شورای عالی اشتغال در 5 سال ریاست جمهوری شما، چند بار تشکیل شده است؟ ♦️ آیا مشکلات خانواده هایی را که همسران و فرزندانشان بیکار هستند درک یا احساس می کنید؟ ♦️در این روزهای سخت، با همه سلایق سیاسی، پشت سر نظام و دولت می‌ایستیم به شرط اینکه برای حل مشکلات مردم (بیکاری و ...) تلاش کنید.
🔴دهقان (از نمایندگان سوال‌کننده): ♦️چرا با تصمیمات غیر کارشناسی و با وجود مخالفت مجلس، میلیاردها دلار را در ماه‌های اخیر با سیاست‌های غلط عملاً به هدر دادید؟ ♦️محمد حسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی: 🔴کاهش ارزش پول ملی، افزایش سرسام آور قیمت مسکن و عوامل دیگر، افزایش شدید تورم را برای مردم به دنبال خواهد آورد. 🔸رکود و تعطیلی هزاران شرکت و کارخانه و افزایش بی سابقه نقدینگی از جمله نتایج سیاست های دولت است. ♦️حلقه مفقوده سال های اخیر مشکلات مدیریتی بوده است لطفاً مشکلات را به عوامل دیگر منسوب نکنید. 🔴حمیدرضا فولادگر، نماینده مردم اصفهان در مجلس: 🔸 شما حتی به همان برنامه ای که اعلام کردید عمل نکردید، بسیاری قوانین را اجرا نمی کنید؛ چرا؟ ♦️شما که به دولت قبلی به علت بی ثباتی تصمیمات و سیاست ها به درستی انتقاد می کردید چرا خود به این مشکل مبتلا شده اید؟ 🔴کورش کرم پور نماینده مردم فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در مجلس: 🔸 از زمان انتخابات تاکنون حامی شما بوده‌ام اما در مهار قاچاق کالا و ارز ناموفق و ناتوان بوده‌اید. ♦️ لطفا نگوئید نمی‌شود یا نمی‌گذارند
🔴تکمیلی/دهقان خطاب به روحانی: دولت چطور با این همه ژنرال، این میزان بی‌تدبیری داشت ♦️نماینده طرقبه به عنوان اولین نماینده سوال کننده‌ از رئیس‌جمهور:همان موقع که آقای جهانگیری ارز 4200 تومانی را اعلام کرد، کارشناسان گفتند این روش غلط است، سه ماه و نیم طول کشید شما این نظر را قبول کنید. ♦️چرا لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر نمی کنند؟ اگر کسی رانتی نبرده است، چرا با این خواست مخالفت می‌شود؟ ♦️در زمانی که مردم با گرانی دست و پنجه نرم می‌کنند، دولت شما صدها میلیون دلار را برای سفر اختصاص داد تا بروند آنتالیا و … ♦️در زمان تحریک تقاضا، جلوی توزیع ارز را گرفتند، هم ارز صادرات و هم کسی می خواست 10هزار دلار ارز بفروشد، به عنوان قاچاق گرفتند. ♦️ارز ناشی از صادرات کالا که توسط شرکت‌های دولتی و خصولتی توزیع می‌شود، 10 میلیارد دلار است، اما دو میلیارد دلار توزیع شد ♦️شما ارزیابی از ذخایر خودتان نداشتید؟ دولت چطور با این همه ژنرال، این بی تدبیری داشت؟ ♦️به قیمت خالی کردن جیب مردم، گفته اند بیش از 80 هزار میلیارد تومان پول به کیسه تعدادی آدم مفت‌خوار و اندکی از ثروتمندان داده شود. ذخایر طلای کشور تلف شود ♦️ماده 598 قانون مجازارت اسلامی می‌گوید هرکسی موجب تضییع اموال دولتی می شود، باید هم مجازارت کیفری شود و هم جریمه. چه کسی می‌خواهد جبران کند؟
🔴تکمیلی/فرهنگی:معضلات را به دیگران حواله ندهید، حلقه مفقوده این سال‌ها، مدیریت بوده است/تورم بالای 60 درصد است ♦ نماینده مردم تبریز به عنوان دومین نماینده سوال کننده‌ از رئیس‌جمهور: رکود معضلی نیست که در دولت شما بوجود آمده باشد، از قبل بوده است، اما نبود برنامه مشخص برای آن در دولت شما، تشدید کرد. برنامه های علمی برای رکود وجود دارد، اما در دولت شما برنامه ریزی مدونی وجود ندارد ♦ این رکورد سنگین و بی‌سابقه درحالی است که بودجه سالانه افزایش پیدا کرده است. و نقدینگی افزایش یافته است ♦رد شدن نقدینگی از 1600هزار میلیارد تومان موجب هجوم به بازار ارز و طلا شد ♦ تورم بانک مرکزی، زیر 10 درصد است، اما شواهد می‌گوید بالای 60 درصد است. رکود تورمی حاکم شده است. ♦رکود تورمی حتی اگر کوتاه‌مدت باشد، می تواند تاثیر طولانی داشته باشد و باید دولت دست به اصلاحات اقتصادی می‌زد، اما تحولی انجام نداد ♦از سال 92 دست به کدام تحول اقتصادی زده‌اید؟ در زمینه بیکاری، قاچاق و … و حتی یارانه‌ها که از آن انتقاد می‌کردید، اتفاقی نیفتاد