eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔆زنگ عبرت: 🔴شب گذشته در برنامه ی شیوه از شبکه چهار، از محمد قوچانی که یک مجرم شناخته شده ی رسانه ای و دارای سابقه ی محکومیت مطبوعاتی و فتنه گر مشهور است، دعوت شده بود و در یک گفت و گوی طولانی در مقابل حجه الاسلام روانبخش،از تریبون صدا و سیما، شبهات زیادی را علیه نظام و مقدسات، بیان نمود. ♦️آقایان مسئول در صدا و سیما حتما می دانند که مهمان برنامه ی دیشب آنها، رکورددار نشریات زنجیره ای توقیفی است و سردبیری نشریات غیرانقلابی و حامی فتنه ۸۸ نظیر: روزنامه ها ی شرق، اعتماد ملی، هم‌میهن و نشریات شهروند امروز، پیک سبز، ایراندخت، آسمان، صدا، مردم امروز بوده و هم‌اکنون هم سردبیر روزنامه ی سازندگی و مجله های مهرنامه و سیاست نامه است. ♦️به عبارتی آقای قوچانی یکی از متهمان اصلی آشوب های اخیر هم هست که از طریق روزنامه ی سازندگی، نقش اصلی را در تحریک مردم و ارائه ی اخبار غلط برای فوت مهساامینی بر عهده داشته. ♦️آیا آقایان صدا و سیما می دانند که این فرد از منسوبان عماد باقی شاگرد منتظری و باند فتنه است. ♦️چطور چنین فردی را در صدا و سیما بعنوان کارشناس و مطالبه گر وارد می کنند و تریبون می دهند تا مسموم ترین شبهات و مطالب نادرست، از زبان وی برای مخاطبان سیمای جمهوری اسلامی بیان شود؟ ♦️آقایان! فاین تذهبون؟! ♦️آیا بعد از دعوت کرباسچی و شریعتی و برخی از بدنام ترین عناصر سیاسی اصلاح طلب و اعتراض گسترده ی نخبگان و مردم، باز هم دست بر نمی دارید؟!! ♦️یقین بدانید اگر نماینده ی هر کدام از گروه های معاند و محارب نظام ( از سلطنت طلبان و همجنس بازان و کومله و کمونیست ها و لیبرال ها و حتی منافقین رجوی) را به صدا و سیما دعوت کنید و نظرات آنها را پخش کنید، ضررش از حضور اصلاح طلبان کمتر است. ♦️چرا که دشمنان حرف خود را می زنند و مردم مسلمان ایران هم آنها را می شناسند و نمی پذیرند، اما اصلاح طلبان با ژست دفاع از ایران و مردم، مجموعه ای از سخنان و طرح های دشمنان انقلاب را در پوششی خیرخواهانه و با تریبون و جایگاه رسمی مطرح و اجرا می کنند و بخش زیادی از وضعیت امروز ما محصول عملکرد منافقانه ی همین جریان است.
. 🔷 ّشبکه من و تو استوری اینستاگرامی یکی از سلبریتی های دوزاری به نام حامد بهداد، را منتشر کرده که ایشون در واکنش به مفقود شدن آرمیتا عباسی نوشت: «می‌گویید گفتگو! حرفی نیست. پرسشی داریم. آرمیتا عباسی کجاست؟!» آرمیتا عباسی که ۲۰ سال سن دارد، پس از شرکت در تجمعات گوهردشت کرج به مدت ۸ روز ناپدید شده بود که به گفته منابع مطلع به اتاق خبر منوتو، با «خونریزی » به بیمارستان امام علی کرج منتقل و بعد از دو ساعت با وجود وضعیت نامناسب از بیمارستان به مکانی نامعلوم برده شده است. پ.ن حالا بببینید اقایان بازیگر از چه کسانی حمایت میکنن. اصل ماجرای این دخترک مزدور رو در پست بعد بخونید.👇👇
🔴تکذیب ادعای تجاوز و کشته شدن «آرمیتا عباسی» رئیس کل دادگستری استان البرز: 🔹۲ نفر در شهرستان ساوجبلاغ دستگیر شدند که در اقاریر خود اعلام کردند فردی که به عنوان سرشبکه این دو نفر را برای انتشار فراخوان‌ها و مطالب در فضای مجازی هدایت و تغذیه می‌کرده است، خانمی به نام «آرمیتا عباسی» است. 🔹دستور بازداشت و بازرسی منزل خانم عباسی در کرج صادر شد، در بازرسی از منزل این خانم چند بطری ۱.۵ لیتری بنزین، ۱۰ عدد کوکتل مولوتوف آماده کشف شد. پس از تفهیم اتهامات، این فرد به بازداشتگاه اعزام شد که در تاریخ ۲۵ مهرماه اعلام کرد که روده‌هایش مشکل دارد که با توجه به ادعای وی با دستور قضائی این خانم برای بررسی موضوع و درمان به بیمارستان امام علی(ع) کرج اعزام شد. 🔹پس از انجام معاینات مشخص شد که این خانم از گذشته دارای مشکلات گوارشی مربوط به بیماری هموروئید بوده و در معاینات انجام شده مشخص شد که در حال حاضر مشکلی خاصی ندارد. 🔹این خانم به دلیل نوع اتهام و جرایم با صدور قرار تعقیب بازداشت موقت در زندان فردیس به سر می‌برد و شایعات منتشر شده در مورد فوت و یا تجاوز به این فرد از اساس کذب است و صحت ندارد. پ ن ؛ متوجه شدید دوستان . این دختر سرشبکه یه گروه خطرناک و کاملا آموزش دیده بوده که مبادرت به ساخت بمب های دستی و پخش اونها در بین اغتشاشگران و آتش زدن اموال مردم و بیت المال میکرد. بعد این احمق های دوزاری از چنین جانیانی دفاع میکنند.
🔴نامه بسیج‌‌های دانشجویی هشت دانشگاه تهران بزرگ به رئیس جمهور پیرامون «وقایع تلخ این‌روزها و آشوب‌های دانشگاهی» ♦️بخش‌هایی از نامه:مستحضر هستید بیش از یک ماه می‌شود که برخی شهرهای کشور دچار آشوب‌های پراکنده‌ای گشته و آشوب‌گرانِ خیابانی امنیتِ روانی و اجتماعی را از برخی شهرهای کشور سلب نموده‌اند. صحن مقدس دانشگاه‌های کشور نیز هم‌پای خیابان، درگیر اعتراضات دانشجویی گردیده که البته این‌روزها با خاطر آسوده می‌توان آن‌ را «آشوب دانشگاهی» خواند! ♦️هم‌پای خیابان، آشوبِ دانشگاهی نیز کلید خورده است؛ مسلماً دانشگاه جایگاه گفت‌وگو، تضارب آراء و سنگری برای مخالفت، نقد و حتی اعتراض اصیل دانشجویی است. اما متأسفانه این‌روزها این نهادِ مقدس مورد بهره‌کشیِ تجاوزگرانهٔ دشمنان خارجیِ دین، ملت و دولت قرار گرفته است. ♦️از جناب‌عالی انتظار می‌رود برای مقابله با دسیسه های دشمن با تدابیر مقتضی از بقای چنین فضای آلوده‌ و‌ خطیری جلوگیری نمایید.
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️ میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سلاح‌های مخوفی که از آشوبگران کشف شد 🔹تصاویر جدیدی از لیدری دانشجویان علوم پزشکی توسط یک زن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا