eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
52.9هزار عکس
44هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🌍این هم رفت تو گونی شخصی که در منطقه ١٠تهران عمامه یکی از روحانیون را انداخته بود توسط نیروهای بسیج دستگیر شد.
ترامپ خطاب به مردم آمریکا: می‌خواهند رأی‌تان را بدزدند؛ اعتراض کنید 🔹رئیس‌جمهور سابق آمریکا نوشت: وضعیت رأی‌گیری‌های غیابی در دیترویت واقعا بد است. مردم برای رأی‌ دادن می‌آیند اما به آنها گفته می‌شود: متأسفم، شما رأی داده‌اید. این اتفاق در ارقام بزرگ در جاهای دیگر هم اتفاق می‌افتد. اعتراض کنید، اعتراض کنید، اعتراض کنید. 🔹او ساعتی پیش هم خطاب به مردم آریزونا که گزارش‌هایی از اختلال در دستگاه‌های اخذ رأی در آن مشاهده شده نوشت: تا زمانی که رأی نداده‌اید از صف خارج نشوید. می‌خواهند با ماشین‌های خراب و تأخیر، رأی شما را بدزدند. اجازه ندهید این اتفاق بیفتد.
حمله پهپادی به مواضع مقاومت در مرز سوریه و عراق 🔹رسانه‌های عراقی از شنیده‌شدن صدای دست‌کم ۴ انفجار در نقطه مرزی عراق و سوریه خبر دادند. گفته می‌شود یک پهپاد آمریکایی برخی از مواضع گروه‌های مقاومت را در این منطقه هدف قرار داده. 🔹دست‌کم ۲۵ نفر کشته شده‌اند. هنوز اطلاعات رسمی از جزییات این حمله منتشر نشده.
📸 مسجدسوزی اغتشاشگران با کوکتل‌مولوتوف امام جماعت مسجد ابوذر: اغتشاشگران شنبه گذشته با کوکتل‌مولوتوف به این مسجد که در محله دلاوران تهران واقع است، حمله کردند و شبستان طبقه دوم را کاملاً سوزاندند. بیش از ۶۰۰ میلیون تومان خسارت به مسجد وارد شده و تمام قرآن‌ها و تجهیزات در آتش سوختند. جناب سخنگوی دولت بچه هات رو جمع کن،،،،
۵ روزه شدن ساعت‌کاری در شهرستان‌ها 🔹رئیس سازمان اداری و استخدامی: طبق لایحه‌ای که در حال تنظیم است، ساعت کاری در سراسر کشور از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ خواهد بود و پنجشنبه و جمعه برای کارکنان تعطیل خواهد بود. 🔹با این تصمیم بهره‌وری اقتصادی افزایش پیدا خواهد یافت.
اعدام ۲ عضو گروهک تروریستی جیش‌الظلم در زاهدان 🔹روز گذشته ۲ نفر از اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم «راشد بلوچ و اسحاق آسکانی» به جرم انجام اقدامات تروریستی، ایجاد ناامنی و تیراندازی به نیروهای انتظامی که به شهادت ۴ نفر از نیروهای مرزبانی و مجروح شدن تعدادی دیگر از پرسنل فراجا منجر شده بود اعدام شدند.
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ جزئیات حمله هوایی به تانکرهای حامل سوخت ایران 🔹بنابرگفته نیروهای نظامی سوریه یک پهپاد آمریکایی در حدود ۲۰۰ متری مرز عراق و سوریه ۲ تانکر را مورد هدف قرار می‌دهد. 🔹ورود و خروج این تانکرهای حامل سوخت کاملا به طور رسمی بوده و بنا به توافق‌های از پیش تعیین شده و رسمی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عراق، سوریه و لبنان بوده است.
4.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشه‌ای از زندگی لاکچری مولوی عبدالحمید