eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴اگه اینتر نشنال سال ۶۶ قمری بود: 🔹اعدام یک فعال مدنی موسوم به «شمر» توسط مختار ثقفی 😂
♦️دستگیری ۵ یهودی در جریان اغتشاشات اخیر 🔹ظاهراً ۵ یهودی (۴ نفر در تهران و یک نفر در شیراز) در اغتشاشات اخیر توسط نیروهای امنیتی دستگیر شده‌اند. 🔹 به نظر می‌رسد این دستگیری‌ها آنقدر مهم بوده که صهیونیست‌ها از طریق سعودی نشنال نسبت به انتشار آن اقدام کرده اند.
🔴 زاکانی: آمریکا عنوان کرد که ایران بدیل و جایگزین ماست 🔸شهردار تهران در تجمع مردمی عزاداران فاطمی: اتفاقات اخیر فراتر از فتنه است آنقدر آشکار است که دشمنان ایران قوی و انقلاب اسلامی در پی چه هستند. 🔹دشمن فهمیده اگر انقلاب اسلامی در مرحله تحقق شعارها و آرمان های خود موفق شود و در عمل پیاده کند و به عنوان الگویی کامل را به سراسر جهان بنمایاند؛ دیگر هیچ شکستی را پذیرا نخواهد بود. 🔹دشمنان، مخالف پیشرفت و قدرت ما هستند و تمام تلاش خود را می‌کنند که در این وضعیتی که جهان در آستانه یک نظم جدید و شرایط مشخصی است، رقبای خود را از صحنه خارج کنند. 🔹 سند راهبرد امنیت ملی آمریکا که چند ماه پیش متتشر شد به صراحت از چین، روسیه و ایران به عنوان رقیب، تهدید و بدیل یاد می‌کند. 🔸 آنجا به صراحت عنوان می کند چین رقیب، روسیه تهدید و ایران بدیل و جایگزین ماست.
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚀 در چه صورتی موشک‌های ایرانی ۱۲ دقیقه بعد در اسرائیل فرود خواهند آمد؟ ⭕️ توضیحات یکی از متخصصین صنعت موشکی کشور درباره شلیک احتمالی موشک‌های ایرانی در صورت حمله رژیم صهیونیستی...
🔴 برا علی اف این عکسو بذارید .وقتی با دخترش عکس یادگاری می‌گرفت زیر نظر تک تیرانداز ایرانی بوده 😉 پس لطفاً دهنش رو گِل بگیره .... 🤫
🔴همتی گفته برای حکمرانی خوب فضای اجرایی کشور باید بیفته دست تکنوکراتها!!!! تکنوکراتها سی سال مملکت را در دست داشتند هر بلایی که خواستند بر سر مردم در آوردند مردم را زیر چرخ و لگد و سم اسب توسعه‌ی توهمی‌شان له کردند الان راهکار همتی اینه که بدیم دست نیروهای تکنوکرات؟! هنوزم هر چی بدبختی داریم از دست تکنوکراتهاییه که از قبل باقی موندن تو سیستم چقدر عجیبه که اینها به این راحتی میتونن حقایق رو قلب کنند.
امیرعبداللهیان: بی‌تردید عاملان ترور به عدالت سپرده می‌شوند 🔹گفت‌وگوی تلفنی وزير خارجه کشورمان با همتای هلندی: تلاش برای تحریک جوانان و زنان ایرانی از سوی برخی مقامات و محافل غربی و استفاده ابزاری از رسانه‌ها به این منظور، اقدامی غیر سازنده در عرصه دیپلماتیک بود که به گسترش خشونت‌ها و اقدامات تروریستی در ایران منجر شد. 🔹بی‌تردید اغتشاش‌گران و عاملان ترور و خشونت و بکارگیری سلاح گرم و سرد علیه پلیس و امنیت جامعه، طبق قوانین قضایی کشور به عدالت سپرده می‌شوند.
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥شهادت مولوی برجسته بلوچستان به دست تروریست های تکفیری/ مولوی ریگی: من از جانب گروهک‌ها تهدید شده‌ام اما اینها تأثیری ندارد ▪️مولوی عبدالواحد ریگی استاد حدیث حوزه علمیه مدینه العلوم شهرستان خاش روز گذشته ١٧ آذر ماه ۱۴۰۱ بعد از ادای نماز ظهر از محل مسجد جامع امام حسین خاش توسط تروریست های تکفیری ربوده و امروز جمعه ١٨ آذر ماه بعد از نماز جمعه به شهادت رسید و پیکرش کشف شد. ▪️مولوی عبدالواحد ریگی ماه گذشته در دیدار با رئیس هیئت اعزامی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: من در دوران هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه حضور داشتم و ما در طول انقلاب همواره در صحنه بوده‌ایم ▪️امام جمعه اهل‌سنت مسجد امام حسین(ع) خاش گفت: کسی که از مرز خود دفاع نکند ناموس ندارد؛ از مسجد امام حسین(ع) که من پیش‌نماز آن هستم حتی یکی نفر هم در آشوب اخیر خاش حضور نداشت. ▪️مولوی ریگی بیان کرد: من حتی از جانب گروهک‌های معاند تهدید شده‌ام اما اینها تأثیری ندارد. ما این مملکت را دوست داریم، رهبری دوست ما هستند؛ این مملکت بعد از این نظام اسلامی به درد ما، به درد دین و اسلام و حتی به درد ناموس مسلمین نمی‌خورد. شادی روح پرفتوحش صلوات
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای دیدارهای شبانه آیت الله بهجت به همراه پسر خردسالش، با کسانی که مشرّف به دیدار صاحب الزمان شده بودند! ⭕️ در یکی از این دیدارها، آن شخص به پدر من گفت همین دیروز بعد از ظهر کنار قبرستان روی پل حضرت را دیدم، خدا نصیبتان نکند! ⭕️ تعجب من از این بود که پدر من از کجا او را می‌شناخت و می‌دانست دیروز مشرف شده که امروز به دیدار او برود!
♦️حسین رونقی ۲مهرماه بازداشت شد. ۹مهرماه مادرش در مصاحبه با شبکه منوتو گفته: «حسین به من زنگ زد گفت دوتا پامو شکستن» 🔹 حالا اما رونقی ادعا می‌کنه که تا ۳۹ روز با خانواده تماس نداشته و از موضوع شکستگی پا بی‌اطلاع بوده. این وسط یک نفر داره دروغ می‌گه. اون یه نفر کیه؟! خانواده کذاب،،
آیت الله بهجت(رحمة الله علیه): اگر اهل ➖نماز اول وقت➖ نیستی ، پس چگونه از خداوند طلب توفیق داری ، در حالی که حق او را به درستی ادا نمی کنی⁉️ میرویم تا آماده شویم از برای نماز اول وقت ،التماس دعا از برای تعجیل در فرج آقامون حضرت مهدی صاحب الزمان عج ،و سلامتی و طول عمر امام خامنه ای و نابودی منافقین داخلی و خارجی ،،،