🔹برخی با اشاره به بروز رفتارهای ضد دینی مانند حمله به برخی از ارزشها و نماد های مذهبی همچون چادر و اصل حجاب شرعی، ساده انگارانه تصور می کنند، ستیز با احکام اسلامی خصوصا حجاب شرعی در ایران حاصل تجربه حکومت دینی است.
🔺احتمالا تاریخ نخوانده اند تا بدانند، در همان بدو انقلاب و در آن فضای شور انقلابی و دینی جامعه، شاهد تظاهرات چند ده هزار نفری علیه حکم قصاص و حجاب بودیم.
🔺 اوج این اعتراضات را در 17 اسفند 57 شاهدیم. روز جهانی زن. یعنی فقط 25 روز بعد پیروزی انقلاب اسلامی. یک روز بعد از سخنان تاریخی امام در ارتباط با لزوم وجود حجاب شرعی در ادارات و سازمانها و وزارتخانه ها. راهپیمایی حدودا 15 هزارنفری علیه حجاب که چند روزی به طول انجامید و موجبات درگیری و زد و خورد و مباحثه های مختلف میدانی را برای مردم فراهم آورد. فیلم های منتشر شده از تجمعات آن روزها یکی از اسناد جذاب و ماندگار تاریخ انقلاب است. خصوصا تجمعاتی که در دانشگاه تهران شکل گرفت.
🔹واقعیت این است که دین ستیزی در بخشی از جامعه ایران، ریشه در سیاست های فرهنگی حکومت رضاخان و سپس پهلوی دوم دارد. فضای اجتماعی بعد از انقلاب اسلامی هم فقط مدتی آن را به محاق خاموشی برد.امروز فقط زمینه بروز دوباره این دیدگاه، آن هم در مقیاس بسیار کوچکتری، توسط اقلیتی که از اول انقلاب همیشه وجود داشتن فراهم شده است. فلذا نباید پدیده رخ داده فعلی را امری عجیب و خارق العاده دانست و نباید متحیرانه به آن نگاه کند.
#علی_ریاحی_پور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر نفت: بهای گاز مشترکان پُرمصرف در قبض دی افزایش پیداخواهد کرد
🔹۷۰ درصد مشترکان براساس الگو مصرف میکنند و قیمت گاز برای آنها تغییر نمیکند.
ملکزاده: کسی از اعدام خوشحال نمیشود، اما امنیت اجتماعی اولویت دارد
🔹استاد حوزه علمیه: خدا در سوره بقره به این موضوع اشاره دارد که قصاص را از این دریچه ببینیم که تامینکننده و حافظ جامعه از کجرویها و انحرافات است و جان سایر شهروندان به وسیله این مجازات حفظ خواهد شد.
🔹شهید مطهری میگوید که قصاص یک قاتل یا یک شخص مستحق سلب حیات، زندگی دوباره را به جامعه هدیه میکند؛ چراکه اگر آن شخص مجازات نشود، موجب مرگ افراد دیگر خواهد شد.
🔹قاتل شهید صیاد شیرازی نمونه جالبی است؛ چراکه او یک زن از منافقین ضدخلق بود که در سال ۶۷ عفو شد و از اعدام رهایی یافت اما نه تنها اصلاح نشد، بلکه ۱۱ سال بعد صیاد شیرازی فرمانده شهیر ارتش را به شهادت رساند.
رئیسی وارد بیرجند شد
🔹رئیسجمهور و جمعی از اعضای هیئت دولت در نخستین سفر استانی از دور دوم سفرهای استانی، وارد خراسانجنوبی شدند.
🔹دیدار مردمی در ورزشگاه آزادی بیرجند از برنامههای اولین روز این سفر است و چند طرح بزرگ اقتصادی و عمرانی با حضور رئیسی در این استان افتتاح میشود.
🔹رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت به مدت دو روز مهمان مردم استان خراسانجنوبی خواهند بود.
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆هیچ فرقی نداره براشون سلمان رُشدی یا علینژاد
👌مداحی حماسی
#مداح_طراز_انقلاب
#حاج_امیر_عباسی
سرلشکر سلامی: راه وسطی نداریم؛ یا باید قوی شویم یا تسلیم
🔹دشمن با بارش کلام دروغ و زور میخواهد ذهن ها را تسخیر کند؛ در دنیای امروز یا باید قوی و متقدر بود و مستقل و عزیز زندگی کرد یا باید تسلیم شد و در این میان راه وسطی وجود ندارد.
🔹در منطق آمریکا قتل عالم شهرها برای پیروزی سیاسی آمریکا امر پذیرفته شدهای است؛ بمب هستهای در اختیار آنهاست و هیروشیما را میزند اما کسی که به مبانی اسلام معتقد است و بر اساس علم دینی و مبانی فقهی حرکت میکند نگاه متفاوتی دارد.
🔹وقتی فرمانده نیروی هوایی بودم نزد رهبر انقلاب شرف یاب شدم و ایشان فرمودند که شما فکر نکن اینکه من میگویم دین اجازه ساخت بمب هستهای را نمیدهد یک تاکتیک است نه این یک اعتقاد است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادی کنیم از این کلیپ حمید فرخ نژاد
که همه ملت ایرانو فدای بچه خودش کرد
وقاحت این ادم در این حده......
چه کسی باور میکنه این آدم دلش برای کسی بسوزه!!!؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍هی میبینم ویدیو میسازن با این مضمون که چیتون کم بود انقلاب کردید! چی کم داشتید! وضعتون خوب نبود! آزادی نداشتید! اقتصاد نداشتید! تورم نداشتید! چتون بود؟
🔹خب تو این ویدیو نه از زبان ما نه یه آخوند و بسیجی و نه هر انقلابی دیگه بلکه از زبان محمدرضا پهلوی بشنوید که مردم چرا میخواستن انقلاب کنن و شاه چطور با آه و ناله درخواست یه فرصت دوباره داشت!
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 محلۀ خزانۀ تهران، سال ۱۳۴۵
⭕️ در هر اتاقی پانزده بچه زندگی میکردند و برای گرمکردن خودشان سگها را بغل میگرفتند!!
⭕️ حتی در این محلۀ پایتخت، آب لولهکشی وجود نداشت و زنان ظرف و لباسهایشان را در جوب میشستند.
⭕️ در این محلۀ ۲۷هزار نفری فقط دو مدرسه وجود داشت و بچهها پنج نفری روی یک نیمکت مینشستند.
⭕️ این وضعیت پایتخت در حالی بود که کشور درگیر جنگ و تحریم نبود و ایران سال ۱۳۴۵ تنها ۲۵ میلیون جمعیت داشت!