eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
52.9هزار عکس
44هزار ویدیو
239 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️آمریکا علاقه‌مند به امضای توافق هسته‌ای با ایران است 🔹روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»:نهاد امنیتی تل‌آویو بر این باور است که واشنگتن علاقه‌مند به امضای توافق هسته‌ای با ایران است و اظهارات بایدن درباره مرگ توافق هسته‌ای یک «لغزش زبانی» بوده تا سخنانی الزام‌آور!
☑️جولان دلالان ارزی کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل! 🔹در حالی که در تعطیلات رسمی به‌دلیل تعطیلی بانک‌ها و صرافی‌ها، خرید و فروش ارز انجام نمی‌شود، اما کانال‌های غیرقانونی با ادعای انجام معاملات نقدی یا فردایی که جرم محسوب می‌شود، قیمت دلار آزاد را بالا می‌برند تا روز آینده را با همین نرخ‌‌های غیرواقعی شروع کنند. 🔹فارغ از اینکه طبق قانون معاملات فردایی ارز که رسما قمار است جرم محسوب می‌شود؛ قیمت‌سازی غیرواقعی برای دلار هم در روز تعطیل آن هم از طریق کانال‌‌های پیام‌رسان نوعی تخلف است که ضرورت دارد نهادهای متولی ورود کرده و با متخلفان ارزی مقابله کنند.
‏اینا مگه موقع پیروزی ایران جلو ولز و شب یلدا نمیگفتن عزادارن حالا چرا خودشون کریسمس گرفتن!!!
🎥 آمریکای یخ‌زده با ۵۷ کشته و غارتگری از فروشگاه‌ها 🔹مقام‌های آمریکایی گفته‌اند بوران و کولاک بی‌سابقه در این کشور دستکم ۵۷ قربانی از جمله ۲۷ نفر در شهرستان «ایری» در غرب نیویورک داشته و به گفته شهردار «بافلو» کولاک و تگرگ ۲۰ هزار مشترک را بدون برق گذاشته است. 🔹شبکه «راشا تودی» هم خبر داده غارتگران در بافلو نیویورک وارد مغازه‌ها شدند و برخی از صاحبان فروشگاه‌ها گفته‌اند مجبور شدند برای جلوگیری از غارت، شب را در آنجا بمانند. پلیس گفته تاکنون چند مظنون بازداشت شده‌اند.
⭕️ نفوذی‌ها معمولا همینقدر به هسته‌های اصلی تصمیم گیری نزدیک می‌شوند، شعارهای تند می‌دهند، فوق تخصص دروغگویی دارند و از همه مهمتر دشمن برای حفظشان در بدنه همه‌ی تلاشش را می‌کند.یک روز سکوت، یک روز ترور شخصیت و... البته نفوذی‌ها امروز کارشان ایجاد اختلال محاسباتی در مدیران و مردم است 💡 هوش سفید| سید علیرضا آل‌داود
443.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 آمریکا موشک کاغذی بندازی سمت پلیس میگیرنت، اینجا طرف نارنجک میندازه میگن چرا گرفتنش؟