eitaa logo
فدائیان رهبر
2هزار دنبال‌کننده
47.7هزار عکس
38.3هزار ویدیو
205 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️ مردی با عکس حاج قاسم روی سینه که فریاد میزند: چون او دیگر نخواهد آمد، از ترامپ حرامزاده انتقام میگیریم... روایتی از روزِ شهادت حاج قاسم / فیلم هایی که آن زمان خیلی دیده نشد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥المیرا شریفی مقدم خطاب به روزنامه هم میهن در صبحانه ایرانی:‌ حتی اگر داعش هم روزنامه داشت، مطلب درباره حاج قاسم منتشر می‌کرد؛ برخلاف روزنامه هم‌میهن! ⏪کاش مجری محترم این سوال را مطرح می‌کرد این نشریه فتنه انگیز توسط کدام مدیران محترم دولت رئیسی و با چه انگیزه ای بعد از ۱۱ سال اجازه انتشار مجدد داده اند....؟
39.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مسافری که دراصفهان، متحول شد ✅ازمون خواست که براش دعا کنیم، بتونه بره مشهد 😍 ◾️◽️ اصفهان
شیخ زکزاکی در گفت‌و‌گو با فارس: پیمودن راه شهید سلیمانی واجب است 🔹رهبر جنبش اسلامی نیجریه: بر هر مسلمان و آزادی‌خواهی واجب است که راه شهید سلیمانی را بپیماید و مکتبش را زنده نگه دارد. جوانان مقاومت باید علیه کشورهای مستکبر باشند زیرا این تنها راه برای نجات مردم و به دست آوردن آزادی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آرزوی حاج قاسم در جشن تولدش که بالاخره برآورده شد
ابطال تخصیص خودروی قیمت کارخانه به مدیران ایران‌خودرو 🔹سخنگوی وزارت صمت: امروز شرکت ایران خودرو تعدادی خودروی هایما S٨ را با قیمت کارخانه به مدیران خود اختصاص داده که این اقدام نه تنها در شرایط کنونی بازار خودرو ناپسند است، بلکه با سیاست‌های مبارزه با رانت دولت نیز در تعارض است. 🔹از این‌رو از ایران خودرو خواسته شده تا ضمن ابطال تخصیص این خودروها توجه بیشتری نسبت به تبعات این گونه تصمیمات داشته باشند.
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیسی: امروز نماد مبارزه با تروریسم شهید سلیمانی است 🔹ما خون شهید سلیمانی را از یاد نخواهیم برد. انتقام از قاتلان و مسببان قطعی است و خواب راحت برای آنها نخواهیم گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شناسایی یک زن خانه‌دار با بدهکاری ۳۰۰ میلیون دلاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ، ببخشید سردار سلیمانی پشت خط هستند با شما کار مهمی دارند لطفاً گوشی را بردارید ༄ ┈••✾•🌿❣️🌿•✾••
🔺حکم عامل بلژیکی سرویس جاسوسی آمریکا صادر شد تسنیم به نقل از یک منبع آگاه: 🔹حکم محکومیت یک تبعه بلژیکی با اتهاماتی از قبیل جاسوسی برای دولت متخاصم آمریکا و پول‌شویی، توسط قوه‌قضاییه صادر شد. 🔹این تبعه بلژیکی که در پوشش اقدامات بشردوستانه و با هدف جاسوسی برای دولت متخاصم آمریکا و توزیع پول در گروه‌های فعال در حوزه‌های ضدامنیتی وارد کشور شده بود، با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان(عج) بازداشت شده بود. 🔹بعد از تکمیل تحقیقات و برگزاری جلسات دادگاه، اقدامات این تبعه بلژیکی در حداقل در ۴ مورد اتهامی و اقدام مجرمانه برای دادگاه اثبات و رای وی صادر گردید.
سیاستمدار عراقی: الکاظمی از آمریکایی‌ها می‌خواهد از او محافظت کنند 🔹«جبار عوده المعموری» عضو ارشد چارچوب هماهنگی عراق: نخست‌وزیر سابق همچنان به مقر سفارت آمریکا در بغداد رفت و آمد دارد و از آن‌ها می‌خواهد از او محافظت کنند؛ به‌ویژه آنکه تخلفات مالی و اداری بسیاری در ارتباط با او رصد شده و مسائل دیگر در ارتباط با امنیت ملی، به‌زودی گریبانگیر او خواهد شد. 🔹الکاظمی در حال حاضر بین عراق، لبنان و امارات در تردد است و پس از بازنشستگی‌اش امارات نزدیک‌ترین مقصد برای جابه‌جایی و زندگی برای اوست. آینده سیاسی او به پایان رسیده و اکنون یک مهره سوخته در عرصه کلی است.